0 oy
254 göst.
önce Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Uyumayan anneler varmı burda :) ben henüz uyuyamadım hem hastayım hem keyfim yok ama bugün biraz iyi gibiyim işimi de yaptım Çamaşır bulaşık yemek derken Neyse kizlar siz Napıyorsunuz neler var neler yok bebelerim uyudu ama malum ben ayaktayım hem Vefat haberi aldım hem evlerimiz yakın bi adım yer ve babamın dayısı torunu var kocası çocuğu trafik kazası geçiryo hem Annesi çocuğu kapıdan sarılıp öpüyor ve eşini ugurluyo yarım saat sonra kaza haberi geliyor ne acı hem. Benim eşim ise giderken çocuğu yardım etmiş görünce parçalandim çocuğumu düşündüm diyo hem benim oğlum yaşıt eşimin arkadasi oluyormuş çok üzücü gerçekten sabahtan beri elim ayağım titriyor kızlar hem kendisi motor sürüyor aşırı derecede motor hastası ben söylüyorum dikkat et Yavaş sür diye ama dinlemiyor hem korkuyorum motor binmekten hele arabayi binmekten korkuyorum:(( 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (1,165 puan) tarafından
Basin sağ olsun , sana da geçmiş olsun. Ben anlamadım yazdıklarını  :/
önce (118 puan) tarafından
Yanı bugün iyim gibi ama kötü günümdu Hem hastalıkla uğraş hem vefat haberi aldim ve eşimide uyarmak amaçlı Motoru hızlı gitme düzgün kullan demek istedim bu arada sağol teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım 
0 oy
önce (788 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım :((
0 oy
önce (19,780 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin başınız sagolsün bizim de dinimizdeki inşaatta çalışan adamlardan birisi en üst kattan düşüp vefat etmiş. Ben de dün onu duydum. Çok üzüldüm. Allah'ım ailesine sabırlar versin
0 oy
önce (7,732 puan) tarafından
Yazım tarzınız biraz karışık :/ Ölene Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin .
0 oy
önce (1,693 puan) tarafından

Başınız sağolsun bacım çok karışık yazmışsın iki kelimeden biri hem olmuş sürekli hem hem hem:) 

Kusura bakma alışkanlıktan yazdım yani hem derim :) ben bu arada sağol teşekkür ederim
0 oy
önce (613 puan) tarafından
Vallahi hiçbir şey anlamadım biri vefat etmiş Allah rahmet eylesin belli ama yazdıklarınız biraz karışık olmuş 
Yani demek istedim bugün iyim gibi hem hastalıkla uğraş hem vefat haberi al kötü günüm demek istedim Hem eşimide uyarmak amac düzgün kullan hızlı gitme demek istedim Korkuyorum Kazadan
Rabbim korusun cnm Allah'a emanet arkasindan dua et tabi motor kullanmasa daha iyi.rabbime emanet hepsi
Aynen abla O yüzden morellerim bozuk dunden beri ve buraya yazmak istedim içimi dökeyim hep sohbet ederiz dedim Allah'ım kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese çok zor:((
Allah başınızdan eksik etmesin canım eşini

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 395 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 720 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
84 cevap 1,720 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 117 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Poyrazakif (4 puan) tarafından soruldu

409,495 soru

12,308,439 cevap

38,636 kullanıcı

Kategoriler

...