0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar dua edin lütfen doğum sancılarım gece gece tuttu uykumdan uyandırdı kolay bı doğum gerçekleştireyim bütün hamilelerde aynı şekilde sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah bebislerimizi iki çocuğumda 41+3 te geldi üçüncü gebeligim bugün 41+3 olduk ve sancılarım tuttu

14 Cevaplar

0 oy
(393 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsın sağ salim alırsın kucağına inşaallah rabbim sana ve çocuklarına sağlık versin bir ömür boyu 
(963 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah beklediğim gün geldi şimdide korku bastı sancilardan biran önce doğurmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Rabbim sana kolaylık versin tez zamanda sağlıklı bı şekilde kucağına al yavrunu inşallah. Bir avazda doğur rahatla rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerle gelirsin inşallah 
(963 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağol
0 oy
(860 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtulursun canım sağ saglim al kucağına İnşAllah bende sezaryan olacağım zaman sen gibiydim karışık duygular :) 
(963 puan) tarafından
Evet bu günü bekledim simdiye kadar şuan da gece sancım tuttu bı korku bastı çocuklarıma bakıp içim gidiyor neden böyle oluyor bilmiyorum ya oğluma doğuma giderken de o sancı anında hep evde ki kızım aklımdaydı
(860 puan) tarafından
Haklısın canım yaşamadan ama Anne olunca anlıyorum seni :)
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canım. Bir avazda kurtulursun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
(963 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun tüm bekleyen anneler için kolaylikla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
0 oy
(98 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun insaAllah bir avazda doğurup sağ salim kucağına alırsın bebişini hamilelik kısmında konuşmuştuk bir ara Bursa'da oturuyordun diye biliyorum. Gittin mi hastaneye ne durumdasın. Abese süresi 20. Ayeti oku sürekli doğum kolay olması için canım 
(963 puan) tarafından
Evet canım bursa da oturuyorum daha gitmedim sıklaşmasını bekliyorum
(98 puan) tarafından
Anladım canım tez vakitte kucağına al insaAllah haber ver bizede ❤️
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Vay be masallah istikrara bak absbd. Allah'ım sağlıkla kolayca dogurmayi nasip etsin. ☺️
(963 puan) tarafından
Hiç sorma herkes soruyordu akrabalardan günün geçti filan ben dedim iki çocuğum da 41+3 te geldi buda aynı olur herhalde dedim gerçekten de öyle oldu bu gece 41+3 oldum rüya gördüm arkadaşım üst katimizda oturuyormuş bebeği ağladı eşiyle birlikte uyanıp baktılar rüyanın üstüne sancım tuttu uyandım direk uyanış o uyanış yani sancılar devam ediyor
(20,035 puan) tarafından
Ay hadi İnşallah kolayca geliversin bebiş
(963 puan) tarafından
Doğurdum canım çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah
(20,035 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ♥️
0 oy
(6,827 puan) tarafından
Doğurdun mu canım
(963 puan) tarafından
Doğurdum canım şükür gece 4 te sancım tutu sabah 9 da hastaneye geldiğimde 8 santim acikligim vardı direk doğuma aldılar
(6,827 puan) tarafından
Oh şükür analı babalı büyüsün bebiş☺️❤️
(963 puan) tarafından
Amin canım sağol tesekkurler
0 oy
(135,102 puan) tarafından
dogurdunmu durum ne
(963 puan) tarafından
Doğurdum canım cok şükür gece 4 te sancım tuttu duş aldım çıktım sabah 9 da hastaneye geldiğimde 8 santim acikligim vardı direk doğuma aldılar
0 oy
(393 puan) tarafından
Görünce haber ver canım durumunuz nasıl 
(963 puan) tarafından
Doğurdum canım çok şükür darısı bekleyen hamişlerin başına inşallah sağ salim kolaylıkla
(393 puan) tarafından
Maşallah rabbim bebeğinede sanada sağlık versin inşaallah canım
0 oy
(98 puan) tarafından
Dogurdun mu canım durumun nasıl 
(963 puan) tarafından
Doğurdum canım çok şükür
(98 puan) tarafından
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına ❤️
(963 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun darısı bekleyen annelerin başına inşallah
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Yorumda gordum doğum yapmışsın canım gözün aydın ☺️♥️ 
(963 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(6,041 puan) tarafından
Gözün aydın benimde 40+3 de kızımda sabah8 gttim 7 8 santim acilmam olmuştu doğumun nasıl geçti 
(963 puan) tarafından
Güzel geçti sadece kesi atmadilar o biraz zorladı doğum anında
(6,041 puan) tarafından
Kesi atmadilar ney kız anlamadım vala
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun doğum gerçekleşmistir inşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşamınız olsun ♥️ 
(963 puan) tarafından
Amin sağol canım hastaneye geldiğimde 8 santim aciklik vardi
(4,132 puan) tarafından
41+3 teymissin bacım daha olmasın mı o açıklık :)
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Ben 41 haftalık olunca doktor bekletmedi dogurtmamiz lazım dedi suni sancıyla doğurdum.seni nasıl 41+3 E kadar beklettiler merak ettim acaba bende beklesem kendi gelirmiydi.allah analı babalı büyütsün ins 
(963 puan) tarafından
Canım ben sancım gelene kdr hastaneye gelmedim bilerek iki çocuğumda da suni vermişlerdi çok acıydı evde kendi sancimi çektim hastaneye geldiğimde 8 santim olmuştu direk doğuma aldılar ztn

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 37 göst.
+1 oy
3 cevap 75 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 79 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu

410,739 soru