0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,514 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
7 ay önce doğum yaptım emziriyorum iştahım da açık ve evet doğum sonrası 7 kilo aldım şuan hamilelik dışında hiç 80 lerde olmamıştım dün eşimin yengesi selam verir vermez öcü görmüş gibi aaa kilo mu aldın böyle hiç olmamıştın bi yandan beni süzüyor yok yüzün şöyle olmuş sanki demese hiç bilmiyoruz kilo aldığımızı böyle diyenlere nasıl tepki verirsiniz? 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,072 puan) tarafından
Sen de bu aralar herkes kilo alıyor sen de camış gibi olmuşsun deseydin :D ya da evet biraz aldım peki senin neyin var yüzün çökmüş kötü görünüyosun falan de bi dahakiye.

Patavatsız işte. Bizim millet yorum yapmayı sever
(3,514 puan) tarafından
Hep aynı kiloda çocuğu yok haliyle hamilelik doğum olmayınca insan kilo almıyor
-Reklam-
0 oy
(1,059 puan) tarafından
İşte insan oğlu fıtratı kırılacak üzülecek diye düşünce yok eleştiri benum kayınvalidem aman kızım birine bişey derken üzgün dur kızgındır yeri değildir 2 kere düşün der hep eleştiri yapma der patavatsız yengen biraz yersiz eleştiri 
(3,514 puan) tarafından
Hep öyle her defasinda süzer yok tamam 7 ay geçti ama sonuçta doğum yaptım kayinvalidem de oradaydı ben tek kilo aldım evet dedim kadın birde devam ediyor yüzün şöyle oldu yok böyle değildin anladık destan yazdı kilom hakkında
0 oy
(2,907 puan) tarafından
Aynen diyeceksin, aaa demesen hic farkinda degildim inan de bozulsun
(3,514 puan) tarafından
Evet öyle yapacağım
0 oy
(928 puan) tarafından
Kilo aldimsa kilo aldım desin ne var bunda rencide etmek için değil de bazıları kiloalinca verince çok değişiyor fizik olarak ilk görüşte şaşırıyor insan.kilo bu alınır verilir takılmayın bu kadar
(3,514 puan) tarafından
Evet alınabilir veriledebilir ama  denilmez kilo almışsın diye hele doğum ve emzirmeden dolayı kilo almış birine
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Bende direk cevap veremem sonradan kendimi ve kocamın başının etini yerim ama nefret ederim bu tiplerden herkesin vücut yapısı farklı yani sen kimisinde bu yorumu yapıyorsun? Takma canım verirsin sen bebeğine odaklan 
(1,583 puan) tarafından
O sırada konuşamadım içime şiştim ya misafirler gidince illaki söylenecem kocam da yeter artık diyecek sinirimi ondan çıkaracam :DD
(3,514 puan) tarafından
Yok zaten bende farkındayım vermek istiyorum ama kızım çok zor kolikti hayatımın en zor stresli günlerini geçirdim bende vermek istiyorum tabi ama kimsenin yüzüne de vurmam aa kilo almışsın yüzün şöyle olmuş blablabla
(8,370 puan) tarafından
Bende çok yiyorum emziriyorum çünkü.  Takıldım kaldım aynı kiloda.
(3,514 puan) tarafından
Kralice55 senin bebeğin ne kadarlık benimki 19 haziran doğumlu 7 aylık olcak
(8,370 puan) tarafından
28 mart doğumlu. 10 aylık olacak haftaya
0 oy
(134 puan) tarafından
Böyle durumlarda psikologlar sanane deyin diyor
(3,514 puan) tarafından
Bir dahakine öyle diyeceğim gerçekten işte 45 yaşlarında saygımı bozmayayım dedim ama tak etti
0 oy
(768 puan) tarafından
Doğum yapmış kadının kilo alması kadar normal bişey varmı yaa dengesiz kıskanç ne tatlı olmuşsun annelik kilosu bunlar güzel kilolar yakışmış der insan bebek emziriyosun haliyle enerjiye ihtiyacın oluyor herkes zayıflicak hemen diye bi kuralmı var hayır varda benmi bilmiyorum ahahahha boşver evladına can kan oluyo yediklerin sağlıklı beslen önemli olan o 
(3,514 puan) tarafından
Iste kendisinin çocuğu olmadı tabi bunu bilmiyor emzirmede iştah açıldığını 45 yaşlarında zaten kırmak istemedim kadını kocasi da kanser diye ama bi dahakine uyarcam kadını ne diye böyle süzüyorsun her defasında
(768 puan) tarafından
Kendi yaşamasadıysa bilmeyebilir bide içinde ukte kalmıştır illaki özenmiştir ben olsam duymazdan gelirdim bişey demezdim evet abla aldım ya biraz der  geçerdim kalp kırmaya gerek yok
(3,514 puan) tarafından
Bende tek öyle cevap verdim evet kilo aldım dedim
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Aslinda sana ne kantar misin yemeğimi sen mi veriyorsun demek lazım da işte edep sen ne güzel şeysin diyip susuyoruz
(3,514 puan) tarafından
Aynen birde yaşı var 45 civarı çocuğu da olmadı kocasi da kanser diye kırmadım kadını da herkes bizim gibi ince düşünmüyor
0 oy
(4,408 puan) tarafından
E cocuk dogurdum ve emziriyorum cokta normal. Kilo alinir verilir ben dert etmiyorum sende benim yerime dert etme kendine diye usulca bozardim. Diretirse seni ilgilendirmez derdim :)
(3,514 puan) tarafından
Evet bir dahakine aynen böyle diyeceğim
0 oy
(3,623 puan) tarafından

Buralarda ayna varmi diye sorardim 

Niye derse 
Sende baya çökmüş yaslanmissin yüzün tırişmiş valla derdim gülerek 
Bi aynaya bak istersen derdim
(3,514 puan) tarafından
Bu çok ağır olur ya eşimin yengesi o kadar diyemem de yine cevabını veririm
(3,623 puan) tarafından
Ben açık sozluyum ya ondan soylerdim sanirim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 388 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 504 göst.
1 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 42 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 71 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (66 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,164 cevap

42,247 kullanıcı

Kategoriler

...