+1 oy
242 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,811 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim kapı komşumun 1 ay önce evi yandı. Ev kullanılamaz hale geldi, Ev yanmadan önce bir birimizi gördüğümüz de sadece selam verirdik. Ev yandıktan sonra ben kadına çok üzüldüm 1 ay evlerinde kalmadılar evlerini tadilata verdiler sıfırdan Bi daire inşa edildi ve yeni eşyalar aldılar. Evin tadilatı bitti kadın evini temizlemeye geldi ben ona 2 defa çay demleyiip götürdüm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ona da söyledim küçük oğlum olmasaydı temizliğe de yardım ederdim. Dün eşyaları geldi evi bitire bildimi diye kapısına gittim kapıyı açmadı müsait değilim dedi ola bilir dedim . Evime geçtim. hani insan Bi sonrasında yanıma gelirdi  Kapı'ya geldin müsait değildim yada bi  mesaj atardı. Üstüne  ben mesaj attım. müsait değildin evin son durumunu öğrenmek için geldim  rahatsız ettim kusura bakma diye mesaj attım. Bilmiyorum neden böyleyim ben düşününce mesaj atarak salaklık mı ettim acaba :((

10 Cevaplar

+1 oy
önce (22 puan) tarafından
Kapısına kadar gittiniz baktın o gelip sormadı isim anca bitti diye mesaj atmamaliydizniz 
önce (1,811 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
önce (22 puan) tarafından
Diyorum ki mesela insanlık görevinizi yaptınız en guzke sekilde ardından kapısına gidiyorsunuz müsait değilim diyip kapıyı açmıyor sonrasında da  gelip sormuyor bugün kapıma geldiniz falan diye mesaj atmamaliydiniz bence yani ben atamazdim
Ben öyle değilim biri kapıma geldi mi sorarım belki önemli bişey olmuştur sormak yük olmamalı bence kapıma geleni eve bile davet ederim
-Reklam-
0 oy
önce (795 puan) tarafından
Cevap verdi mi sana peki cnm 
Evet dönüş yaptı
önce (795 puan) tarafından
Peki ne dedi size
Evet müsait değildim o yüzden kapıyı açamadım Asıl sen kusura bakma evet her şey düzene GİRİYOR ALLAH RAZI OLSUN iyi ki varsın arayıp sorduğun için
önce (55 puan) tarafından
+1
Kadın çok güzel bir şekilde açıklamış bence sorun yok
0 oy
önce (1,891 puan) tarafından
İyi niyetli biri olduğunuz aşikâr...sizin yerinizde ben olsam kapıyı acmadimi sonrasında aramadimi çok da ilgilenmem...müsait olmama durumu nedir banyoda mı yada yatak odasını mi tiplayacak en fazla göreceğiniz malzeme çimento torbası ve darma dağınık fayans olurdu...Benim fikrim bu...sizde kötü birşey yapmamamışsiniz üzmeyin kendinizi #Kalbinizden öpülesi bir insansınız anlattığınıza göre ✓
Ev bitti en son eşyaları gelmişti düzenliyordu bende ne yaptı diye sornak için gittim
Bu arada çok teşekkür ederim ❤️
önce (1,891 puan) tarafından
Ben çok makul bulmadım en azından bir kapıyı açıp komşu ev dağınık demesini beklerim.... Yeniçeri ocağı değilsiniz ki evi kuşatmaya alasiniz...Gösterdiğiniz samimiyete istinaden açardım yani... Rica ederim ✓
0 oy
önce (2,793 puan) tarafından
Yani insanlık hali, belkibustu basi musait değildi, belki dustan cikti vs vs, belki ev cok daginikti gormeni istemedi o an. Ertesi güne kadar ya da o yazana kadar beklerdim onun geri dönmesini, yani tekrar mesaj atmazdim. Bende mesela mesafe insaniyim, herkesin huyu suyu bir değil. Belki sana yogunlugu bitince geri donecekti. Sen dusunmissun kapisini çalmışsın, musait degilim demiş

Yani anormal bir durum yok bana gore
Canım ben onun müsaitliğine laf etmiyorum ben sadece kendime kızıyorum keşke mesaj atmasaymışım
0 oy
önce (18,154 puan) tarafından
Müsait olmayabilir bunun için kırılmaya gerek yok ama sizin mesaj atmanız yanlış onun kusura bakma komşu diye ilk adımı atması gerekiyor bence 
Ben zaten müsaitliğine bişey demiyorum olur öyle şeyler ama senin dediğin gibi mesaj attığım için kendime kızıyorum
0 oy
önce (822 puan) tarafından
Gereğini yapmssn zaten daha ne diye msj atmssn ben olsam daha o msj slm vs dönüş yapmayana kadar gördüğüm yerde bile tinlamazdim taaki ondan adım gelmeyene kadar zaten ilk adım senden Borak diğer adımda ondan olsaydı msj atmasaydn keşke 
İşte bende mesaj attığım için kendime kızıyorum
önce (822 puan) tarafından
Daha usteleme artık insan olan anlar boşver artık takma
0 oy
önce (7,774 puan) tarafından
Valla canım kadın büyük bir şey atlatmış kolay değil belki de hala kendine gelemedi psikolojik olarak maddi manevi baya külfet olmuştur sonuçta insanlara bence böyle bir durumda kusura bakılmaz.
Tabi ki büyük bişey atlattı ona lafım yok bizim evde az kalsın gidiyordu ama psikolojisi bozulmuşa benzemiyor ben ona da laf etmiyorum sadece kendime kızıyorum mesaj attım diye
0 oy
önce (1,364 puan) tarafından
Yorumlardan okudum canım kadın da sende kendinizi açıklamışsınız hiç sorun yok bence şimdi beklersin çağırır belki çağırmazsada gitmezsin bir daha olur biter zaten konuştuğun biri değilmiş sen elinden gelenide yapmışsın ayrıca takılma hiç
Aynen öyle yapıcam
0 oy
önce (513 puan) tarafından
Ayıp etmiş müsait değilim de ne 5 dk bekle diyip içeri davet ederdim çay kahve içmeye gitmedın sonuçta. Bence mesafe koy ve gitme bir daha
Ya ola bilir müsait değildir ben kendime kızıyorum niye mesaj atıyorum ki
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Mesajınıza ne cevap yazdı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy