0 oy
263 göst.
önce Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Biz oturduğumuz evi borçla harçla alfik ailesinden bir insan bile yardım etmedi. Annesi eşime 200 TL bile verse borca verir. Eşimin hiç tanimadigi uzaktan akrabasının düğünü var eşim annesine demiş sen verme ben veririm ikimizin adına. Bizim dufunde akrabalardan kim ne attıysa hepsini kaynanam aldı. Bize bir kuruş bile vermedi. Yas olduğunda falan eşim hep kendini öne atıyor. Üstelik eşim asgari ücret ile çalışıyor iki çocuğumuz var. Eşimin annesinin durumu iyi. Niye görmuyor bunları ya. 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (662 puan) tarafından
Eşiniz evin en safı galiba oda size denk düşmüş böylesine ana kuzusu adamlar ile geçinmek zor ailesinden 1 kurus esirgeyip ana babaya donuna kadar vermesi imtihan gibi ya
-Reklam-
0 oy
önce (407 puan) tarafından
Valla canım sorun eşinde gibi. Zaten asgari alıyorsun annenin durumu iyiyse kendini neden öne atarsın 
önce (134 puan) tarafından
Aynen.ne yapsamda değişmez bu adam yaa
önce (407 puan) tarafından
Değişmez canım insanlar 7sinde neyse 70dede öyle maalesef
0 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Boyle adamlara biz enayi diyoruz canim.ve adam demiyoruz.kendj cocugundan kisip anasina veren adamdan adam olmaz kusura bakma.
Çok üzülüyorum böyle olmasına.ailesinden bize kimse yardım etmedi zor günlerimizde herkes parasını geri istedi. Ama eşim bunları görmüyor. İnşallah bir gün adam gibi adam olur  da kendi eşine çocuğuna sahip çıkar
önce (2,560 puan) tarafından
Bak canm benm esimde boyleydi aldgi parayi ailesine verir biz evde ac kalirdik.ailesi sadece parasinj yerdi bunu sevdiklerinden degildi.en son evi terkettm ben gittim.zatwn ac kaliyorz sen ailene bakion e onlarin evine yerles baride zorlanma dedim.neyse sonra ozurler falan dieledi bida yapmjcam etmicen dedi geri döndum.sonra parayi kesince ailesinden ailesi buna dusman oldu esimde dediki benj param icn istiyorlarmis simdj ailesine kurus vermez almazda asla tavizde vermez.bqzi erkekler gercekten ***** oluyor.esim nesela cok pisman suan bize cektirdiklerinden ama enazndan ailesinin gercek yuzunu gordu diyorm.sende biraz ugrqs ver bence boyle gitmez cunku
önce (1,891 puan) tarafından
Bu yorumu ben yazdım sandım....sen dis gösterince seni deli ilan ediyorlar...
0 oy
önce (582 puan) tarafından
Ayranı yok içmeye kürk ile gider s.cmaya
He vallaha insallah en kısa zamanda herşeyin farkına varır
0 oy
önce (3,441 puan) tarafından
Benim eşim de herkese yardımcı olmayı sever ama ailesinin yerine değil içinden geldiği için elinden geleni yapar. Belki annesi araya girdiği için sen sinir oluyorsundur. Biz de beş yıldır borç ödüyoruz arabamız var sadece ev bark yok ama rahatsız olmuyorum bunlar da sadaka sonuçta. Böyle düşünürsen sadece annesinden rahatsIz olduğunun farkına verirsin bence. Kendini rahatlatmak için Onlardan ayrı bir aile olduğunuzu unutma kimse ev alırken falan yardım etmek zorunda değil. Eşin evlat olarak senden kısmadan istediğini yapabilir. Bizimkilerin durumu kötü değil ama arada eşim faturasını falan ödemek istiyor içinden geliyor engellemek istemiyorum o da sevap sonuçta
Tamam sevap ta bizde para kısıtlı annesinin vereceği paraya eşim niye ortak oluyor
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Hepsine bize gelmeyen altınların bedelini niye biz ödüyoruz desene
0 oy
önce (7,788 puan) tarafından
Enayi eşinin gözünü açman gerekiyor. Hiç konuşmuyor musun bu konuları? 
0 oy
önce (436 puan) tarafından
Çözüm çok basit harcayacasın başkasına verecek parası kalmayacak. 
Onu benim söylemem gerekir yoksa sen ben misin al bendende o kadar.... 2.sinifa gidiyor deyince büyük geldi gözüme bizimkiler bebekya ondan öyle dedim
2.sınıf değil 2 yaş :D
Bende 2 deyince ikinci sınıfa gidiyor sandım... Bebimkide 18 aylık büyüğüm seninki kaç aylik
En küçük 2 olmak üzere işte. Araları çok az ikiz gibi büyüttüm. Kendimi unutmuştum şimdi kendime geliyorum
Benim eşim evde tamam gün sonu Medine dilencisi gibi oluyorum ama o da destekliyor beni ayın 15nde kuaföre gidiyorum kaş bıyık sacimk boyattım o kadar
0 oy
önce (18,155 puan) tarafından
Eşinde para kalmayacak kadar harcama yaptır ay sonunu getiremesin başka türlü akıllanmaz 
0 oy
önce (43 puan) tarafından
Canım benim kocam olacak pıs herifte oyle bana para verince 10 defa laf yapar millete hayır kurumu 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 2,742 göst.
27 Haziran 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 1,013 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 426 göst.
0 oy
5 cevap 284 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu