+1 oy
49 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (190 puan) tarafından
Kizlar oğlumu memeden keseceğim fakat psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyor gibiyim. Ondan kopmak istemiyorum sanki. Tuhaf bir his var içimde tarif edemiyorum. Düşüncesi bile içimde hüzne sebep oluyor ama kesmemde lazım. Ne yapacağım ben? İçim acıyor gibi.

Diğer sorum siz memeden nasıl kestiniz? Azaltarak kesmeyi düşündüm fakat imkanı yok olmadı. Gece emzirmesini dahi kesemedik. Sağlık sorunum var ilaç kullanmam lazım. Doktor emzirmeyi sonlandirmadan ilaç vermedi. Bana akıl verin kizlar ya.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sabır taşı duydum keseceğim zaman deneyeceğim bende. Denedim sirke sürdüm salça sürdüm malesef bırakmadı bende hazır değildim sonra hastalandı geçene kadar hastalığı emziricem daha sabır taşını denemedim 
(190 puan) tarafından
Bikac saat önce salça sürdüm eğğ deyip yanaşmadı arada soruyor gösteriyorum salçalı görünce geri dönüyor ama öğle uyku saati su an uykuya gelmiyor kaçıyor meme olsa gelecek
tarafından
Ne yaptınız verdiniz mi uyudu mu
(190 puan) tarafından
Vermedim kendi de istemedi arada istedi gösterdim almadı uyumadı da
tarafından
Kıyamam ya birkaç gün sonra alışır ama biraz zaman
(190 puan) tarafından
Kolay unutacak gibi pek istekli olmadı ama bizim için önemli olan gece emmesi çok fazla uyaniyordu hele son günlerde tüm gece memeyle uyuyordu bakalım gece nasıl gececek
-Reklam-
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Acaba bir tek benimmi umrumda olmuyor,ben direk kestim yani hiç üzülmedim tam tersi çok sevindim çünkü oğlum geceleri çok uyanıyordu şimdi çok rahatım ilk iki gece çok ağladı sonra geçti 
(190 puan) tarafından
Bende umursamam diye tahmin ediyormuş ama kesmeyi planladigim gün yaklaştıkça içim buruk oldu. Oğlum da geceleri en az 3 4 kez uyanır hepsinde de emer su vermeyi denedim suyu ictikten sonra tekrar meme diye ağlıyordu. Şimdi salça sürdüm 2 3 saattir meme demiyor eğğ deyip yanaşmıyor memeye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...