0 oy
93 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (806 puan) tarafından
Kizlar cuma cuma bı hâyır yapayım zayıflamak isteyenlere memnun kaldığım bı tarifi vereyim bildiğimiz Dukan birası var ya ona ek olarak iki tane kayısılı form çaydan bide çay kaşığı kadar zencefil ekleyin ve görün. Sabahları ilk isim tuvalete koşmak sancıyla uyanıyorum afedersiniz ishal yapıyor. Normalde de kabız olmam eğer ki siz normalde kabizsaniz en azından rahat çıkarsınız tuvalete. Zencefil sayesinde yağ yakimida çok oluyor valla ben bir hafta olmadı deneyeli baya işe yarıyor. 

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,853 puan) tarafından
Dukan burasını yaptım uymadı damak tadıma ya bnde şuan aralıklı oruç dedikleri şeyi uyguluyorum ikinci günüm ;)
önce (3,423 puan) tarafından
Ya bende başladım aralıklı oruca ilk günüm kilon kaç özel değilse hedefin ne
Benim boy 1.63 kilo 87 ilk etapta hedefim 70
önce (806 puan) tarafından
Valla mecbur içiyorum ama kayısılı form çayını ekleyince güzel oluyor tadı bende aralıklı oruç tutuyorum
Bende cevap verim sana çünkü bende tutuyorum ben 90la başladım bir ay oldu tabi ilk başlar insan düzenli yapamıyor hele ki mide açlığa alışana kadar durduramayip yiyor ama zamanla oturuyor rayına şuan 85.5im çok düzenli bir şekilde ilerleseydim eminim daha çok verirdim
Bence çok iyi yinede maşaAllah ya bende 87.4 düm 2 hafta önce bende başladım arada birbirimize yazıp motive etsek güzel olurdu :)
Bn 170 boyundayım 85 kiloyum cnm . Kemiklerim iri gibi ama ben kendi bedenime elbise bulamıyorum açtığımız dükkan var bayan oraya giremiyorum bulmazsam diye o yüzden niyet ettim .

Ekmek tamamen yemiyorum akşamda porsiyon az tutup y da kalkıyorum. Sabaha kdr bişey yemiyorum belki bir elma yada nohut o kdr şekerli biseyde yemiym şuan 2 gün  bn yemiyorum deyince abartma falan demeyin bn abur cubur ve tatlı düşküni bir insanim  hergun tatlı olur evimde ama inşallah vereyim ya valahi dualarimda bile Allah'ım lütfen zayofliyim eski halime döneyim diyorum o kdr icerledim. Evde birde lesile yapıyorum.

Arkadaşım böyle bir ayda 10 kilo vermiş darısı bizlere inşallah amin
Bende öyle abur cubur tatlı çok seviyorum birde emzirince bana geliyorlar
Valla iyi olur canım bazen insan salıyor aman başlarım kilosuna diyor işte o an birinin gazı lazım: D
Boyun kaç peki senin dikkatte etmn lazım emziriyorsun ya çok aç kalırsan bu sefer sütun azalmasin gerçi süt yemekten daha çok sıvıyla geliyor
Boyum 1.63 en son 2 hafta önce 87.4 dimi daha tartilmadim adet olacağım 1 2 güne büyük ihtimal şuan ödem vardır karnım şiş adet sonrası yani bi 10 gün sonra tartılırım
Aslında yediklerimizi de paylaşsak acayip motive oluruz diyetisyene para vermektense birbirimize atsak tabaklarımızı haha motivasiyonumuz bozulmazdı
Neredeyse kilomuz aynı yeni de başladık söyle 2 3 ay dişimizi sıksak yaza fit gireriz senin hedefin ne benim ilk hedefim suanlik 70 kg yani tamı tamına 17.5 kilo vermem lazım
10 12 kilo versem sanki vücudum yerine oturacak gibi geliyor ay inşallah verelim ya
Kiz senin boyun uzun keşke bizde senin gibi uzun olsak ya
Bende 163 kilom 85.5 ben o kadar çok vermek istemiyorum 75 olsam bana yeter çünkü ben verince direk yüzden üstten veriyorum. Benim uatumle basenin arasında iki beden var aşırı iğrenç basenlerim bu kaç gündür yatmadan bacak hareketleri yapıyorum bakalım ne olacak. Aynen paylaşalım birbirimize destej olalım
Bende lesile yapıyorum kız bnm göğsüm büyümüş ;) o küçük olsa ;)) oluru bilmiyorum bnm teyzem ver iri yapılı bide ona benzetiyorlar .  Vala kızlar bı zayflasak yeter ya  oldu 3 gün hiç şeker koymadım cayima yeşil çay içinde limon sıkıyorum
Ebruli biz aynıyız boy kilo olarak 2 kg fark birde benimde üst ve alt bedenim arasında 1 beden var. Üstüm ince ama kalcam popom var affedersin hiç sevmiyorum  ya ben 70 olmak istiyorum hamilelik öncesi 73 düm o bile çok. 70 e razıyım hayırlısıyla veririz
-Reklam-
0 oy
önce (347 puan) tarafından
Kayısılı çayın içine zencefil mi koyup icicez yani sabahları

Bende zencefilli türk kahvesi içiyorum bikacgundur 
Anlamında öyle sürekli karnı şişiyor gaz oluyor ve tuvalete çıkamıyor ona da dedim işe yarar inşallah ikinizde
Afedersin tuvalete çıkmakla sıkıntım yok ama karnımın üst kısmı hep şişiyo yanlardan içe girdi zayıflayınca değişik bı şekil aldi
Gazdan olabilir canım maden suyu iyi gelir veya başka birşey olabilir ağrı falan varsa doktora git bence
Ağrı yok cnm neden bilmiyorum ki bı dahiliyeye gidicem nasipse
Aynen canım aksatma
0 oy
önce (2,385 puan) tarafından
Kayısı çayıda tek başına çıkarıyor ztn
Mesela benim ablamda yaramıyor canım. Bazılarının sorunu var. Bende de yarıyor tek başına ama böyle bayaa bayaa yariyor :D
önce (2,385 puan) tarafından
+1
Anladım :)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 305 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,011 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...