+1 oy
172 göst.
önce Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Sorum başlıkta gram takarım herhalde özellikle yengesi gelsin diye çağrılyo utanırım diye durumum çok yok 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (12,741 puan) tarafından

Görümcem yok eltime bişey takmadım onlarda bize takmadı :) ablama çeyrek taktım

önce (44 puan) tarafından
Eltinin mevlid de bısey takmadın mi yani himm insan icinde takmamak ayıp olmuyor mu canım ne bilim
Onlarda bize bişey takmadı canım bende takmadım :) insan içinde kim bilecek kız ne taktığını. Benimkinde herkes odaya geldi beşiğine attı yani öyle ortada takı olmadı
Bizde ortada oluyor bebek gelsin yengesi teyzesi diye çağrılyo
Onlar size ne taktı. Yani duruma göre değişir. Durumun varsa takmak istiyorsan çeyrek olur bence en yakın çünkü kardeş. Ben Eltimin ilki olduğunda yoktum evli değildim yani ama eşimin onlara yaptıkları hatır sayılır şeyler. 2.si olduğunda ben nişanlıydım be bebek mağazasında çalışıyodum. Ne ihtiyacı varsa eltim söyledi aldım getirdim ne adını ettiler ne sanını :) bizde bişey takmadık doğumunda ben zaten evli değildim. Sonra benim ilki doğdu 100 tl bile atmadılar beşigine 2.de zorla hastaneye geldiler zaten :)) bu kadar. Ablama altın taktım 7ay sonra ben doğum yaptım oda bana kıyafetle altın getirdi. Ablamla aramızda lafı olmazda zaten hak geçmez birbirimizden hiç. Öyle yani. Mesela eşimin dayısını önceden tanıyordum evlenmesem yengesini yani. Annem onun çocuklarına birine altın birine iyi bi miktar para takmıştı. Onlarda bana doğumda ikisindede altın getirdiler sağolsunlar
-Reklam-
+1 oy
önce (6,909 puan) tarafından
Görümcem mevlüt okutmadı ama bebek görmesi için takım aldık kaynanamlar para verdi bir oturuyoruz 
+1 oy
önce (4,488 puan) tarafından

Evlendiğimden beri ikisininde çocuğu olmadı daha :D en son bebekler benden geldi eltim o ara nişanlıydı bir şey almadı görümcem de ilkinde altın ikincide elbise verdi sadece ama onlarda her şey karşılıklı yapılıyor onun bebeklere eşim bekarken ne aldıysa oda bize aldı kısaca 

+1 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Seviyorsam hak ediyorsa altın vs alırım doğumda almadıysam sevmiyorsam ya gitmem ya da bir elbise alıp verir geçerim 
+1 oy
önce (241 puan) tarafından
Görümcem iki eltim kaynanam çeyrek taktılar oğluma ortanca eltimin benden sonra bir çocuğu oldu mevlid yapmadı çocuk görmesi de yapmadı bende bir akşam eşimle gittim oturmaya bir tulum şapkalı almıştım birde çeyrek taktım görümcemin de olursa eğer ona da aynı takarız valla verdiklerini geri veririm sonra laf söz oluyor bilmiyorum bizde öyle karşılıklı oluyor eltim Allah için niye yaptın ben beklemedim senden bişey yapmasan da olurdu karşılıklı değildi dedi ama yok illa bir yerde bişey duyuluyor rahat edemem birde diğerlerine göre samimiyim onunla yapmak istedim 
0 oy
önce (3,499 puan) tarafından
Kimseye ayıp olacak diye elimde yokken altın falan takmam. İçimden geleni yapmak isterim. İçinden geliyorsa tak gelmiyorsa bir hediye alabilirsin 
0 oy
önce (1,002 puan) tarafından
Gorumcem bekardı benim kızım oldugunda..altin küpe ve kıyafet almıştı.. simdi evlenecek bebegi olunca ceyrek ve kiyafet götürürüm..eşim onun abisi..
0 oy
...............
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Benim kine ben tavuk çorbası börek  bir gram altın park beşik yatak takımı bir takım bir patik bir bandına toka götürmüştüm 
0 oy
önce (632 puan) tarafından
Yavrum bu durumla alakalı ya. Görümcelerim bekar. Eltim yok. Ama abilerimin eşlerine anneye mücevherat , bebeklere de künye taktım. 
0 oy
önce (61 puan) tarafından
Aranızda bağ varsa durumun varsa al ama sevmiyorsan alma eşin alsn alırsa sen boşver değmez 
0 oy
önce (1,437 puan) tarafından
Gram olur yani 
0 oy
önce (919 puan) tarafından
Bizde herşey karşılıklı görümcem birşeu yapmadı 2 3 tanr elbise gönderdi bende oğlu olduğunda 2 takım gönderdim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 498 göst.
27 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alya-! (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi24 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 135 göst.
0 oy
34 cevap 1,084 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,855 soru

12,322,401 cevap

38,999 kullanıcı

Kategoriler

...