+1 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar merhaba ikinci bebeğinize nasıl alışa bildiniz kızım 13 günlük oğlumda 5.5 yaşında hala bir düzen kuramadm çok zorlanıyorum sizler nasıl düzen kurdunuz nasıl alıştınız ikinciye eski rahatlığı mı çok özlemişim sanki ben ben değilim gibi herşey zor geliyor bana beni biraz rahatlatır mısınız lütfen 

4 Cevaplar

+1 oy
(20,233 puan) tarafından
Daha lohusasin ne duzeninde bahsediyorsun dostum. Bir iki ay gerekli size. Kucugu emzir uyut. Bol bol büyükle vakit geçir oyna ki bu süreci büyük çocuk açısından kısa ve uzun vadede hasarsız geçirin. Kendini 2 3 haftaya çok daha iyi hissedeceksin inşallah . Rahat ol işler gucler beklesin gerekirse. Kendinle ve cocuklarinla ilgilen . Gerisi hallolur 
(54 puan) tarafından
İnan canm bana çok zor geliyor belki rahatlığa alıştığım içindir ama inşallah zamanla alışırım dediğin gibi. Yok yok asla yanlız bırakmıyorum büyüğün sevmesi biraz da kıskançlığa bağlı çünkü o yüzden korkuyorum
(20,233 puan) tarafından
Ee sen rahata alismayacaksin da kim alışacak. 5.5 yaşına gelmiş büyük agdgd
(54 puan) tarafından
Evet ne yapayım hep böyle istedim çünkü büyüğü büyük olsun diye ama yanlış yapmışım galiba :))
(20,233 puan) tarafından
Olsun ya ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. Yanlışı doğrusu yok bu işin. Sağlıkla buyusunler önemli olan o
(54 puan) tarafından
Evet haklısın tskr ederim canm ❤️
-Reklam-
+1 oy
(3,025 puan) tarafından
Hemen alıştım İlk günler zordu ama zaman geçtikçe alışıyorsun yani olduğu için zorlanabilirsiniz ama zamanla düzelir 
(54 puan) tarafından
İnşallah bende hemen alışırım canm çünkü çok zor
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Daha çok yeni doğum yapmışsınız. 1-2 ay sonra daha iyi oturur her şey. Tek önerim iş, yemek, ev üçlüsünü bir süre askıya almak. Tabiki yemek yapılacak, temizlik olacak ama dört dörtlük olmak zorunda değil. 
(54 puan) tarafından
Evet bende öyle yapmışım zaten hiç bir şekilde vakit bulamıyorum ki ne kendime ne evime nede oğluma şuan sadece bebekle ilgileniyorum ve çok zorlanıyorum
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Allah'ım çok korkuyorum doğumum Mayıs ta . Büyük oğlum tam o zaman 5 buçuk yaşında olacak.

Ben kolay sanıyordum, demek bu yaş aralığında zor,, 

Sizin ilk bebek çok mu rahattı ondan mı zor geliyor. 

Benim oğlum çok çok zordu 1 yıldır düzelmiş öyle 2. çocuğa karar verdik:(( bu rahat olur diye umuyorum 
(54 puan) tarafından
Hayır ilk çocuğum kolikti hatta ben neler çektim kızım da durmuyor sürekli ağlıyor hiç bişey yapamıyorum oğluma bile bakamıyorum ve bu çok zoruma gidiyor bide rahatlığa alıştım tabi uykuya falan yeni bir bebek çok zoruma gidiyor ama inşallah alışırım inşallah sizin  çok rahat geçer

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı