+2 oy
104 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,775 puan) tarafından

Biz oğlumla dışardan geldik oyun oynuyoruz eşime kızgınım bazen bu erkekler bir kaşık suda boğmalık ya gırtlağini sıkasım var şuan.

Parkta çocuğa abur cubur aldım evde zaten abur cubur var dışarda bir daha niye alıyorsun diye bana söyleniyor parayı çar çur ediyormuşum bende bir hışımla eve geldim söylendim bağırdım karşında çocuk yok senin falan dedim eşim şimdi uyuyor bende kahvemi yapıp buraya geldim sizinle sohbet edeyim biraz sinirlerim dağılsın.

image

3 Cevaplar

+3 oy
önce (2,470 puan) tarafından
Doğru söylemiş kusura bakma canım benimde evimde Abur cubur var kızım az önce dışar da iken bakkaldan alalım dedi ben hayır dedim öğrensin varken almamayı. 
önce (1,775 puan) tarafından
Her zaman almıyorum ki arada bir. Ayrıca beni sinir eden üslubu.
önce (2,470 puan) tarafından
Konuşmadan konuşmaya fark var tabiikii ama eşin haklı canım
-Reklam-
0 oy
önce (3,462 puan) tarafından
Yani oyuncak gibi bir şey alsan neyse diyeceğim. Abur cubur zaten yenir biter. Kefenine cep diktireceğim yanında götür de geç boş ver mantıklı düşünememiş demekki  Afiyet olsun ❤️
Yani çöpe attık sanki parayı aldığımızda meyve suyuyla jelibon. Yüz vermeye gelmiyor bir kere ses cikarmadikca hemen tepeme çıkıyor
önce (3,462 puan) tarafından
Sakin ol canım benim sakin zamanda konuşursunuz güzelce sürekli yaptığı bir şeyse. Yoksa Onun da ters anına gelmiştir
Sürekli değil de arada yapıyor nabzimi yokluyor herhalde
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Tmammda çocuğunu parka götürmüşsun yani almak istemssin çocuğuna almissn ne var bunda yani eşinde güzellikle desin yani sanki evdeki abur cubur bitmeyecek mi yedekde olsun onlarda ne var yani  
Kız parkta yedi zaten çocuk çok birşey almadım meyve suyuyla jelibon almıştım. Geçen de böyle yapmıştı o zaman çok harcamistim diye ses çıkarmadım bu sefer tepeme çıktı bağırınca da pustu yattı
Kız ne var sanki meyve suyu ve jelibon dan ya bagrmaya yermi arıyor aferin valla susturmussun ne yapacan yani çocuk bu soncdaa illaki bişey  felan yemek ister boşver takma
Aynen öyle hele parka çıkınca başkalarından görüp daha çok istiyor aman napiyim parasini harcamicaksam ne işe yarıyor bu adam :D
Ee yani bı zahmet alıyorsan evladina alıyorsun çanta da abur cubur gezecek halin yok ya aman :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 447 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
106 cevap 2,617 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 584 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,191 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

409,614 soru

12,314,236 cevap

38,794 kullanıcı

Kategoriler

...