0 oy
292 göst.
önce Moda kategorisinde (113 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Cevaplar için tşk.

6 Cevaplar

+4 oy
önce (3,233 puan) tarafından
Bu bir internet sitesi.   Erkekler kolay gire biliyorlar. Sapığı var manya.gi var. Bebeginizin avret yerini nasil bu kadar kolay paylasirsiniz. Silin lutfen hemen. 
önce (113 puan) tarafından
Sordum ,tahriş gibi duruyor dediler sildim.iki dk durmadı.endiselendim.hakli bir yorum yani uygun düşmüyor tabi ama yapacak bişey yok.zagen özel bolgesinin yarasını çektim sadece kopmle
Neyse teşekürler
önce (2,857 puan) tarafından
Cidden kendi çamaşırımı çöpe atacagimda bile 3738282 parçaya ayırıp atiyorum
önce (3,233 puan) tarafından
Bilemiyorum belkide kalbinizi kirdim özür dilerim . Ama iyiliginiz icin dedim . Rica ederim❤️
önce (920 puan) tarafından
Senden ziyade kaavmis bu bebek bakımı uygulaması var ya orda apaçık bi şekilde bebegin her yerini paylaşıyorlae bende ona çok kızıyorum yani ya kırpın ya karalayın neden bütün bebegin altını çekip atıyorlar bi kaçını şikayet ettim zaten hemen silmiyolarda senin gibi.. duruyo orda günlerce belki uyarmasak hiç silmicek yazık sabi meleklere
-Reklam-
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
Bence poposunu sabunlu suyla yıka sık sık. Ki ordaki iltihap kurusun. Daha da geçmezse doktora gidersin
Teşekkürler canım.islak mendil tahriş etmiş olabilir mi .sert siliyoruz bazen dışkısı sert oluyor ancak temizliyoruz
Olabilir. Orayı havalandir sık sık. Ve sık sık poposunu yıka. Bence birkaç güne geçer gibi geliyo. Sabunla yika. Sabun kurutur iltihabı . Uzman değilim de ben olsam böyle yapardım. Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama
Evet yikasam iyi olacak aslında.surekli ıslak mendille siliyorum .gün içinde üç dört kez diski yapıyor.bencede ondan.yarin deneyim bakim sabunla yikamayi
Bence yarını bekleme hemen 2 dakikada yıka cani.aciyodur yavrucugun
0 oy
önce tarafından
Gecmis olsun ama sil yaaa yada kırp günah
En fazla bu kadar kirpabildim napiyim.cunku ne olduğunu anlayamadım silecem beş dk ya
önce tarafından
He tmm cnm ins gecer
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Tahriş gibi duruyo travazol işe yarar inş
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
önce (663 puan) tarafından
Buraya atılan resimler silinsede  google da kalıyo diye okumuştum inşallah doğru değildir çok geçmiş olsun doktora götürmekte fayda var
Google düşeceğini sanmıyorum.ztn sildim
önce (663 puan) tarafından
Google soru yazınca buraya yönlendiriyor. Resimli post atanlara böyle yazıyorlardı bende bilgilendirmek istedim
Tamam teşekkürler
0 oy
önce (233 puan) tarafından
Silsen ya fotoyu olmaz çocuğunuzun mahremi bu siteye giren çıkan belli değil kimse doktorda değil k.bakma ama olmaz böyle 
Biliyorum doktor olmadıklarını.lakin bı sıkıntı var mı diye direk atıp silmek istedim.endiselendim biran

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,219 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (7,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 629 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 739 göst.
14 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 349 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,792 soru

12,319,984 cevap

38,933 kullanıcı