+1 oy
307 göst.
Moda kategorisinde (126 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cevaplar için tşk.

6 Cevaplar

+4 oy
(4,101 puan) tarafından
Bu bir internet sitesi.   Erkekler kolay gire biliyorlar. Sapığı var manya.gi var. Bebeginizin avret yerini nasil bu kadar kolay paylasirsiniz. Silin lutfen hemen. 
(126 puan) tarafından
Sordum ,tahriş gibi duruyor dediler sildim.iki dk durmadı.endiselendim.hakli bir yorum yani uygun düşmüyor tabi ama yapacak bişey yok.zagen özel bolgesinin yarasını çektim sadece kopmle
(126 puan) tarafından
Neyse teşekürler
(2,885 puan) tarafından
Cidden kendi çamaşırımı çöpe atacagimda bile 3738282 parçaya ayırıp atiyorum
(4,101 puan) tarafından
Bilemiyorum belkide kalbinizi kirdim özür dilerim . Ama iyiliginiz icin dedim . Rica ederim❤️
(1,274 puan) tarafından
Senden ziyade kaavmis bu bebek bakımı uygulaması var ya orda apaçık bi şekilde bebegin her yerini paylaşıyorlae bende ona çok kızıyorum yani ya kırpın ya karalayın neden bütün bebegin altını çekip atıyorlar bi kaçını şikayet ettim zaten hemen silmiyolarda senin gibi.. duruyo orda günlerce belki uyarmasak hiç silmicek yazık sabi meleklere
-Reklam-
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Bence poposunu sabunlu suyla yıka sık sık. Ki ordaki iltihap kurusun. Daha da geçmezse doktora gidersin
(126 puan) tarafından
Teşekkürler canım.islak mendil tahriş etmiş olabilir mi .sert siliyoruz bazen dışkısı sert oluyor ancak temizliyoruz
(20,085 puan) tarafından
Olabilir. Orayı havalandir sık sık. Ve sık sık poposunu yıka. Bence birkaç güne geçer gibi geliyo. Sabunla yika. Sabun kurutur iltihabı . Uzman değilim de ben olsam böyle yapardım. Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama
(126 puan) tarafından
Evet yikasam iyi olacak aslında.surekli ıslak mendille siliyorum .gün içinde üç dört kez diski yapıyor.bencede ondan.yarin deneyim bakim sabunla yikamayi
(20,085 puan) tarafından
Bence yarını bekleme hemen 2 dakikada yıka cani.aciyodur yavrucugun
0 oy
tarafından
Gecmis olsun ama sil yaaa yada kırp günah
(126 puan) tarafından
En fazla bu kadar kirpabildim napiyim.cunku ne olduğunu anlayamadım silecem beş dk ya
tarafından
He tmm cnm ins gecer
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Tahriş gibi duruyo travazol işe yarar inş
(126 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(686 puan) tarafından
Buraya atılan resimler silinsede  google da kalıyo diye okumuştum inşallah doğru değildir çok geçmiş olsun doktora götürmekte fayda var
(126 puan) tarafından
Google düşeceğini sanmıyorum.ztn sildim
(686 puan) tarafından
Google soru yazınca buraya yönlendiriyor. Resimli post atanlara böyle yazıyorlardı bende bilgilendirmek istedim
(126 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(283 puan) tarafından
Silsen ya fotoyu olmaz çocuğunuzun mahremi bu siteye giren çıkan belli değil kimse doktorda değil k.bakma ama olmaz böyle 
(126 puan) tarafından
Biliyorum doktor olmadıklarını.lakin bı sıkıntı var mı diye direk atıp silmek istedim.endiselendim biran

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,225 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 633 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 739 göst.
14 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,252 cevap

42,255 kullanıcı

Kategoriler

...