+1 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızlar kaynana ev istiyo hemde üstümde ki daireyi birebir aile apartmanı gibi bu düşünün bunu bana yakın olmak istiyor hiç aeslenmedim 

Olursa olur olmazsa hayırlısı başka yere bakarız dedim vay efendim olacak benim sözümün üzerine söz söylenemez kimse dedi ben bunu yazdım kafama eşim dediki istiyormusun hayır dedim istemem huzurumuz bozulacak başka bakın iserseniz eğer çok istiyorsa alın amatej oğlu sen değilsin bilesin dedim ve konuyu kapatalım mi  sözünün üzerine söz söylenemez mis dedim mecbursunuz yani dedim almaya dedim aradan günler geçti birde duydumki pazarlık ne bitti eşim almamış evi son sözü benim karimda söyler o annem sen de karimsin dedi ona alacağım ama senden uzak yere dedim sen bilirsin canım dedim 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (64 puan) tarafından
İşte herkesi yaptığı fitnelik ayağına dolanıyor ben biliyom.onun amacını annem kardeşlerim gelse sesimizi duyacak eşimi arayıp ne çok geliyorlar evleri yokmu biz bilmiyozmu gitmeyi diyecek bişey hazirlayacak olsam hemen der evdeki herşeyi yedirmeyin nazara gelirsiniz 
He bide şey var bı çorba binsalata bı pilav yeterli neymiş öyle tencere tencere yemek kolaymi kazanılıyor
-Reklam-
+1 oy
önce (19,773 puan) tarafından
Eşin annesini çözmüş Allah'tan. Ben kaynanani tanımam etmem ama benim sözümün üstüne söz soylenmez sözü herşeyi açıklıyor. Sizden uzak olduğu iyi olmuş 
Kız böyle dik dik konuşuyor eşimde sevmiyor bende eşime diyorum hemen ne derse
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Bu kaynanalar neden böyle yeter gelinlerinizin yakasından düşün eşlerinden görmedikleri ilgi alakayı oğullarından bekliyorlar ya bi rahat vermiyolar ne kıskançlıkları biter ne fesatlıkları biter mikropların
Aynen ama hakkından geliyorum benimki iyi niyetli yılan
Evet evet bendede var öyle bıtane ama benimki e oğluna masum rolü yapıp sürekli bana oğlunun görmez yanından laf sokar ignelerdi ne oldu 6 aydır ne torun gösteriyorum ne evime sokuyorum bana saygısı olmayanın benim etrafımda işi olamaz
Benimki de bana saygısı yok torunları için oğlu için ölür
Oğlu için ölebilir ama benim oğlum için gitsin ötede gebersin :) oğluna asla gram değer vermez benim yılan ama böyle bir kibarlık çıt kırıldımlık yaparki görmen lazım  sinsi yılan benimki belli etmeden sokmaya çalışır ama bana işlemez ben ne ona ne kızlarına saygısızlık yapmadım kızlarının hepside benden küçük olmasına ragmen ama onlar bana yapmadığını bırakmadılar
Allah sorsun bacım yaptıklarını bende diyorum istediği ev olmasın hep içinde kalsın insallah benim ona yaptığımı kızları yapmadı
0 oy
önce (11,929 puan) tarafından
Böyle bir kayınvaliden var ama şükür eşin kötü değil bacım.bu sorun da böylece cozuldu

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 910 göst.
27 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asyanur (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
0 oy
23 cevap 801 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 922 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu