+1 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Delirmek üzereyim kızım 4yasında 13 kilo çok zayıf bugün ayaklarım agrıyo diye ağlıyordu yeme düzeni hiç yok yemek yapmasam açım demez yediği her lokmayı agzında biriktiriyor iki saat yemek yiyoruz yoruldum kızlar sabahtan başlıyor akşama kadar kızım yemeğini bitir diye dolasıyorum hergün ögün aynı şey bunu nasıl aşacağız biri akıl versin bağırıp çağırarak annelik yapmak istemiyorum

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yemek mi istemiyo yoksa telefona baktığı için mi yemiyo
(277 puan) tarafından
İkisi de galiba. peynir yumurta balık yoğurt hiçbir şey yemiyor yediğini de seçerek yiyor
tarafından
O zaman yemek yerken telefon vermeyin bitince alcan deyin belki yer
-Reklam-
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Valaha benim kız da 4 yaşında oda öyle çok yemez kilosu boyu iyi ama meyve sebze aşırı sever yer mesela sabah kalkiyoruz bir yumurta başlarım beyazını yer sarisini birakir bir iki zeytin oda yeni yemeye başladı peynirde yemez küçük parça küçük parça sarele yada reçel bal hemen kalkıyor doydum doydum der patates kızartması nadil uzun makarna işte pilav falan önüne veryorim bazenn hepsini btyro bazen az yiyor hemencik doydum dyor kalktım çok telefon izliyormu cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubilogy (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 530 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

412,191 soru

12,408,486 cevap

44,718 kullanıcı

Kategoriler

...