+2 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

image

selam kızlar hayırlı akşamlar napiyorsunuz uyudu mu çocuklar ? Keyif modunda mi herkes yoksa :D 

Başlıktan tatile gidiyorum zannetmiş olabilirsiniz ama nerdee :D :D  

Biz bugün ani kararla eşimin ailesine gitmeye karar verdik 4 5 gün kalacağız :) neyseki annemleri de gorcem :))

şimdi oğlum uyuyor ama uyancak diye tedirginim kaç gündür uykusuzum basım çatlıyor. Bı kahve içip acilmam lazım. Gündüz evi temizledim döndüğümde temiz olsun diye. Mutfağım kaldı toplanacak ve bı de duş almam lazım. Çantaları hazirlayacagim. Çamaşır bı yandan yikaniyor. iş çok yani :D birazcık kafam da dağılsın dedim bakım sizler napiyorsunuz :D 

5 Cevaplar

0 oy
önce (97 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Afiyet şifa olsun canım yolunuz açık olsun şimdiden kazasız belasız gidersiniz inşallah ☺ kızılcık şerbeti eşliğinde dükkan şeysini içiyorum :D

...

Gördüm gördüm yazacaktım unuttum ☺ çok geçmiş olsun bacım hangimiz geçmedik o yollardan heee ☺☺
önce (223 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah sana da afiyet olsun canım iyi seyirler :) TV izlemeyi özlediğimi farkettim. Oğlumun biraz daha buyumesi gerekiyor heralde :))
Bir uykusuz daha :) çok iyi anlıyorum üç gundur her gün iki saat ancak uyudum uyumadım heralde :( aynen de öyle hayaller hayatlar canım :D
Çok teşekkür ederim canım küçük mü minnoş ☺
15 aylık büyuyo ama duzelmiyor :D
-Reklam-
0 oy
önce (3,416 puan) tarafından

Kolay gelsin canım iyi tatiller :D biz de hep aniden karar veririz. yolda pişman olurum keşke evde yatsaydım nidalarıyla giderim :D 

Çok teşekkür ederim :) valla ben şimdiden pişmanım yarın yatmayı tercih ederdim. :))
0 oy
önce (2,887 puan) tarafından
Seni o kişiye benzetmeye devam edicem 
önce (2,887 puan) tarafından
Vardı bir sevdigim arkadaşim burdan. Gözüm hep onu ariyor ve ne hikmetse bu arkadasa cok benzetiyom. Ama ismi tugceymis bu arkadasin:(
Belkide o kişiyim :D şaka şaka
Umarım o kişide geri gelir canım
önce (39 puan) tarafından
Ama bak yazım tarzi aynı:( uzun uzun noktalamaya kadar aynı,
Hersey benziyor ;(
Merveydi galiba ismi :D aynen uzun uzun yazismisligimiz vardı hatta bı postta belki üçümüz konuşmuş olabiliriz siz yine bizi birbirimize benzettiniz ve siz iyi konuşursunuz falan demiştiniz :)
0 oy
önce (321 puan) tarafından

image

benim çocuklar uyudu makinada kıyafetlerim var onları asmam lazım yarın misafirim var sabah erken uyanip hazırlık yapmam lazim benide bir valizz bekler önümüzdeki hafta annemlere gececem 4gun ordanolurum birde dönüşü var uff gelde o valizi boşalt ve eve gelirken daha fazla eşya çıkıyor sanada kolay gelsin kazasız belasız gidersiniz
Zor isler valla canım. Çocuk yokken uçarak yapıyordum şimdi bı zor geliyor. Hep yorgunum çünkü :D sanada kolay gelsin :D
0 oy
önce (2,018 puan) tarafından
Hayaller Paris gerçekler kaynana evi 
Aynen de öyle :D
Umarım birgün parisin yolunuda bulurum atarım buraya Paris yolculuğu :D :D bı on sene lazım heralde ama :D

İlgili sorular

+6 oy
22 cevap 793 göst.
+1 oy
7 cevap 307 göst.
0 oy
17 cevap 782 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 652 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,440 soru