+2 oy
274 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,023 puan) tarafından
önce tarafından kapalı
Elimde bı kaç kilo havuç var yıkayıp doğrayıp buzluğa atsam olur mu derin dondurucu değil normal buzdolabı , hiç attınız mı 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+1 oy
önce (10,392 puan) tarafından
Hiç atmadım ama atılır mantıken biner doğrayıp atan var sarımsak soyup Atan var maydanoz atan bile duydum o yüzden oda atılır herhalde 
önce (2,023 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm
önce (14,661 puan) tarafından
Ben sarımsak maydonoz koyuyrum buzluğa :)
önce (2,557 puan) tarafından
Ben bı defa maydanoz koydum ama çıkınca kullanılmadi ya niye acaba
önce (12,731 puan) tarafından
Neye koydun ama çıkarınca bende koyuyorum ama öyle mesela patates salatası kısır işte mercimek köftesi onlara olmuyor. Onlar taze istiyor. Ben köfteye yemeklere falan koyuyorum. Böreğe.

Sarımsak soğan hep koyarım çok rahat oluyor.
önce (2,557 puan) tarafından
Aynen böyle eridi sanki buzu çözüldüğü anda yumuşacık oldu bende bı daha koymadım
önce (12,731 puan) tarafından
Ben maydonozu neden koyuyorum mesela 1 bağ alıyorum fazla geliyo kalınlara sararıyo öyle olmasın diye hemen yıkayıp doğruyorum küçük poşette atıyorum. Dediğim gibi köfteye mercimek çorbasına falan koyuyorum blender yapıyorsun zaten. Ama onun dışında taze şeye kullanılmıyor. Ama kabak rendeler atarım mesela soğan doğrar atarım sarımsak soyar atarım. Ispanak yıkar doğrar atarım.
-Reklam-
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
tursu yap askim
+1
mis gibi olur bizde en cok havuc kornison yeniyo
Ay tmm turşu yapıyım o zaman kiz sen var ya sniyede fikrimi değiştiriyorsun
+1
☺️❤️☺️ tursu iyidir yap yap
❤️❤️❤️❤️❤️
önce (3,723 puan) tarafından
Turşu için havuç ve sarımsak olması yeterli YouTube da var videosu ben yaptım 4 kilo ve bittiğgg
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Yuvarlak şekilde doğrayıp atınca hafif lastiksi gibi oluyor diye, çorbalara koyup robottan geçiriyorum.

O yüzden genellikle rendelenmiş şekilde buzluğa koyuyorum. Mêze, börek içi için uygun oluyor. 

Ben hep dondurucuda saklıyorum ama. Buzdolabı buzluğum yok. 
Ay bilseydim rendelerdim yivalral doğradım tüh ya
önce (793 puan) tarafından
Belki siz seversiniz bilemem ama çıkarınca görürsünüz zaten, böyle o kıtırlık asla yok. Rendelenmiş koyunca zaten harcın içinde belli olmuyor.
0 oy
önce (240 puan) tarafından
Rendeleyip buzluğa atan birkaç tanıdığım var çıkarıp tarator falan yapıyorlar bir defa yedim bir sıkıntı yoktu tadında atın buzluğa 
Bı arkadast yazmış ama ben doğradım çoğunu rendelemek aklıma geldmei
önce (240 puan) tarafından
O da olur canım bişey olmuyor
0 oy
önce (551 puan) tarafından
Kayınvalidem rendelenmiş gibi doğrayıp buzluğa atmıştı havuçlu pilav yapmak için birşey olmadı. Konulabilir ister küp küp doğrayın ister rendeleyin her türlü olur 
Biliyor musun ben yuvarlak doğradım bile çoğunu rendlemwk klim gelmedi hiç
0 oy
önce (919 puan) tarafından
Bence rendeleyip atsan daha mantıklı olur doğramaktan kek için falan
Malesef doğradım hepsini rendelemek aklıma gelmedi ❤️❤️
0 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Lahana al bir  baş turşu yap cnm karıştırıp havuçla 
0 oy
önce (2,052 puan) tarafından
Ben soteleyip atıyorum canım sonra çıkarıp yoğurtlu tarator için kullanıyorum 
0 oy
önce (229 puan) tarafından
Rendelenmiş şekilde varsa havucun canım bisküvili havuçlu muhallebili lililili tatlı tarifleri var :D :D gecen ben öyle internetten bakıp yapmıştım hafif güzel oluyor :)) ama dogranmislari bilemiyorum buzdolabında olur mu :D 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 285 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 433 göst.
0 oy
10 cevap 301 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ceylan Aslan (64 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,030 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...