+1 oy
174 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (80 puan) tarafından
kızlar kendi evime taşındım fakat mutfak tezgahı siyah beyaz granit olanlardan ama ben dü beyaz istiyorum yada sade açık renk Stella ile boyayan var mı ne tavsiye edersiniz 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (5,131 puan) tarafından
Valla boyamasan daha iyi tezgahı alıp aşağı atacam az kaldı 
önce (590 puan) tarafından
Neden canım bende yerde karo var onlari boyayacaktim kötü mü?
-Reklam-
+1 oy
önce (957 puan) tarafından
Sakın der çekilirim 
+1 oy
önce (705 puan) tarafından
Sakın öyle bişey yapma ben banyomu boyadım en ufak bişeyde boyası attı şu değmeyen yerler bile atti
+1 oy
önce (513 puan) tarafından
Yapmadım ama yapanlar atıyor dedı çevremde 
+1 oy
önce (972 puan) tarafından
Tezgahı pek onermiyorlar, dolap kapaklarını boyansa nasıl olur fikri olan varsa banada yazabilirmi 
önce (13,679 puan) tarafından
Ben Stella değil ama hem tezgah hem dolap boyadım. Dolaplarim 2 sene oldu memnunum sadece tel kullanamıyorum. Tezgah ise hemen atti olmadı onun yerine folyo kaplama yaptım
önce (972 puan) tarafından
Neyle boyadiniz? İstegramda gördüm birisi ahşap kaplama yapmış tezgahı çok çizilip hasar gördüğü için geri söküyordu, dolabinizin ve tezgahinizn resmini atarmısınız ?
Cadence ile boyamistim birazdan atayım
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
bence sakın yapma yakın bi arkadasim hem dezgazi hem dolaplari boyamisti yani o kdr pişmanki yaptigina bende gördüm dezgah ztn mahf olmus dolap desen bir skmadan silmen lazımki oo boyasi kalkmasin ama rezillik 
+1 oy
önce (95 puan) tarafından
Annemler mutfak dolaplarının yağlı boya ile boyadılar memnunlar ama tezgahı olmaz diye biliyorum yağlı boya
+1 oy

Dolap boya tezgah folyo kaplama.

image

Folyoyu yazdan beri kullanıyorum sadece bi kac yerinde sorun var o da benden kaynaklı bi kac yerinde çizik var bi yerinde de açıklık ama slikon yapmadığım halde kalkma olmadı yikayabiliyorum sadece sıcak bisi koymuyorum uzerine
+1 oy
önce (1,885 puan) tarafından
Kaynanamlar mutfak dolabını boyadı pişmanlar çiziliyor boyası kalkıyor silinmiyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
+1 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
6 cevap 178 göst.
18 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,236 puan) tarafından soruldu

409,601 soru

12,313,585 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...