0 oy
129 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar en son postumuda okursunuz, eşim aileme gitmeme izin vermiyor demiştim. Babam abim ablam benden 8 saat uzaklıktalar annemle aynı yerde yaşıyoruz annemle babam ben 4 yaşındayken filan bosandılar. Ablam buraya geliyormuş gelirken senide götüreyimmi biraz değişiklik olur dedi Evlendiği m'den beri 4 yıldır ben babamın yanına hiç gitmedim onlar geliyordu bayramda filan öyle görüsüyoduk. Bu bana karşı cıktı gidemezsin felan dedi ben burda ne yapıcam beni düşünmüyonmu yemek aş diyor 15 gün durucam idare et biraz dedim bak anlayıslı konuşuyorum özledim diyorum yok boş yapıyosun sus diyor eve geldi okadar şey söyledim cevap bile vermedi ben gidicem diyincede görürüz deyip aileme kadar hakaret etti. Ablam dolduruyomus beni vs. Sonra yattı uyudu. Sinirden ağladım çok yoruldum bunun geri kafalılığından kaç kere aileme gittim hep kapıma geldi yeminler etti hep sevdiğim için kabul edip döndüm ama yok her döndüğümde de pişman oldum artık yapamıyorum olmuyor bana çok kötü şeyler yasattı hakaret küfür şiddet. Aileme de gitmek istemiyorum sürekli gelip benide rahatsız edip bir şekilde götürüyodu bu döngüden yoruldum. Biraz birikmiş param var yeni bir hayat kurmak mantıklımı tek basıma nasıl yaparım bilmiyorum ama?

2 Cevaplar

0 oy
önce (88 puan) tarafından
Çocuğun varmı 
önce (4 puan) tarafından
Bitane var 3 buçuk yaşında
Aileden destek almadan biraz olan bir birikimle ve bir çocukla yeniden hayat kurmak zor olur bence tek olsan neyse derdim ama çocukla birikmiş paran bir yere kadar yani
önce (4 puan) tarafından
Hemen iş bulurum kendime boş durmam yani. Bu şekildede yaşayamıyorum. Anneme gidiyorum rahat bırakmıyo kadında bıktı artık ondan sürekli . Kadın sığınma düsündüm iyi değil diyolar. En iyisi yeni hayat kurmak. Başka bi yerde ev tutucam adresi filan bilsin istemiyorum başka türlü kurtulmam mümkün değil
Maddi açıdan da yardımcı olanın olsa dediğin gibi olur ve çocuğuna bakacak biri varsa yoksa hem kira hem kreş hem masraflar zor olur biraz canım hakkında hayırlısı olsun yinede
-Reklam-
0 oy
önce (5,118 puan) tarafından
Alışmış kudurmusdan beterdir sen birkez dönerek onun eline kozu vermişsin artık gideceğim demen bile onun için bir anlam ifade etmiyor iyi düşün taşın kesin kararlıysan yolunu çiz aksi takdirde artık seni hiç ciddiye almayacak 
önce (4 puan) tarafından
Evet yüzsüzlüğü ele aldı iyice sırf onu hep affettim diye bu şekilde farkındayım onuda ben yaptım :(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 214 göst.
+2 oy
36 cevap 434 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Elifli1 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 998 göst.
0 oy
13 cevap 789 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,458 soru