Kızlar en son postumuda okursunuz, eşim aileme gitmeme izin vermiyor demiştim. Babam abim ablam benden 8 saat uzaklıktalar annemle aynı yerde yaşıyoruz annemle babam ben 4 yaşındayken filan bosandılar. Ablam buraya geliyormuş gelirken senide götüreyimmi biraz değişiklik olur dedi Evlendiği m'den beri 4 yıldır ben babamın yanına hiç gitmedim onlar geliyordu bayramda filan öyle görüsüyoduk. Bu bana karşı cıktı gidemezsin felan dedi ben burda ne yapıcam beni düşünmüyonmu yemek aş diyor 15 gün durucam idare et biraz dedim bak anlayıslı konuşuyorum özledim diyorum yok boş yapıyosun sus diyor eve geldi okadar şey söyledim cevap bile vermedi ben gidicem diyincede görürüz deyip aileme kadar hakaret etti. Ablam dolduruyomus beni vs. Sonra yattı uyudu. Sinirden ağladım çok yoruldum bunun geri kafalılığından kaç kere aileme gittim hep kapıma geldi yeminler etti hep sevdiğim için kabul edip döndüm ama yok her döndüğümde de pişman oldum artık yapamıyorum olmuyor bana çok kötü şeyler yasattı hakaret küfür şiddet. Aileme de gitmek istemiyorum sürekli gelip benide rahatsız edip bir şekilde götürüyodu bu döngüden yoruldum. Biraz birikmiş param var yeni bir hayat kurmak mantıklımı tek basıma nasıl yaparım bilmiyorum ama?