0 oy
277 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar aldatıldım dua eder misiniz hiç iyi hissetmiyorum intihar edecek duruma gelmişim 

15 Cevaplar

+4 oy
önce (1,406 puan) tarafından
Bende herşeyin ilkini yaşadığım biri tarafindan aldatilmistim. Çok ağlamıştım, zayiflamistim, ders notlarım düşmeye baslamisti, kimselerle konuşmuyordum hep ağlıyordum hatta duşta bileklerimi kesip intihar etmek bile gelmişti aklıma. Yani güzel olan herşey kötüye gitmeye başlamıştı. Bı gün aynada kendimi dikkatlice izledim ve ben salağım şu kendime yaşattıklarıma bak, güzelim, saglikliyim, elimi sallasam ellisi dedim ve kendimi toparlamaya başladım. Ondan 1 hafta sonra da eşimle tanıştım ve hayatım eskisi gibi guzellesmeye başlamıştı. Diyeceğim o ki kimse için ölme, kendin için yaşa.
önce (105 puan) tarafından
+3
Yiia çok sevindim adına Allah büyüktür demi başka bir kapı açar
-Reklam-
+2 oy
önce (1,299 puan) tarafından
Seni anlıyorum, kendine yediremiyorsun, haketmediğini düşünüyorsun böyle bir kalleşliği.. ama senin suçun değil tüm bu olanlar. Onun karaktersizliği. Sen kendini sevmezsen, kimse seni sevmez. Boşanmak gibi bir seçenek varken neden İntihar? 
önce (787 puan) tarafından
Çok haklısın ve haklı yorum artı ++
0 oy
önce (86 puan) tarafından
Karaktersiz biri için sence canına kiymaya değer mi. Rabbim büyüktür bir kapı açar içini ferah tut aklına getirme böyle şeyleri çocukların varsa onlara sarıl. Onları düşün önceliğin onlar olsun lütfen.
Çok sevdim herşeyin ilkini onda yaşadım
önce (86 puan) tarafından
Şuan yeni öğrendiğin için böyle duygusal düşünüyorsun bak kendine zarar versen kimin umrunda olucak olan çocuğuna olucak başka biriyle büyümesini ister misin heleki böyle iğrenç bir dünyada. Evet zor bir şey illaki ama hepsi geçecek insan sevince farklı oluyor ama bu da geçer rabbim her derdin dermanıni da verir.
0 oy
önce (751 puan) tarafından
Neden o gününü gün ederken sen kendine zarar verip hayatını yaşamadan imtihar etmeyi düşünüyorsun ki evet çok zor bir durum ama bi düşün den intihar etsen ne olacak kimin umrunda kaç gün olacak bu dünyanı karartırsın ama diğer tarafı da karartırsın 
0 oy
önce (10,052 puan) tarafından
Saçmalama kendine gel ne intihari öyle bir karaktersizz için o niye gebermiyo ..değer mi sence yada intihar etsen ölsen onun umrumda olur mu karaktersiz biri işte kurtuldum diye sevinir.
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Böyle düşünme güçlü olman gerek çocukların varsa en azından onlar için ama en çok da kendin için güçlü ol değeri hak etmeyen birisi için ahiretini de yakma intihar düşüncesini çıkar kafandan Allah yardımcın olsun
0 oy
Allah hepinizden razı olsun Allah büyüktür 
0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
Sen ne intihar ediyorsun bırak o etsin seni kaybettiği için 
0 oy
önce (8,357 puan) tarafından
İntihar edicek bi durum yok, senin kaybedecek bişeyin yok yapan kaybeder ya affedersin tekrar yada yok dersen bosanırsın biter kendi canınıza değer verin biraz bu kadar ucuz değiliz bence
Asla istemiyorum
önce (8,357 puan) tarafından
Peki sen bu ihaneti ne zaman ve nasıl öğrendin? Suan napıyosun?
0 oy
önce (1,420 puan) tarafından
O kişi için değer mi sence ahiretini yakmaya pisliğin de boğulsun çocuğun varsa ona tutun kalan tüm hayatını ona harca ve maneviyatını kuvvetlendir teheccüde kalk iki rekat namaz kıl içini Allah a dök çok rahatlıyor insan gece sessiz liste namaz kılıp dua edince 
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Canım şöyle düşün sen intihar edip ölünce Allah korusun  bedenin çürükken o bu işlere devam edip zevkine bakicak degermi bunun için  Rabim yardımcın olsun Ferahlatsin içini intihar çözüm degil
0 oy
önce (353 puan) tarafından
Hayır bak asla bir insanın yaptigi hainlik sana amel defterine neden isyan diye yazılsın canın çok yanıyor anlıyorum ki haklisinda canın yanmasinda ama bu canı Rabbin verdi değer mi başka bir insan uğruna onun verdiği cana kıymak hayat bu be kuzum hepimizin imtihan türlü türlü nice peygamber var eşiyle imtihan olan biz mi olmayacaz eşle sabırlı ol bu pis şeytani düşünceden önce kurtul güzel bı abdest al geç seccadene içinden konuş Rabbine kimseye diyemedigin neyin varsa bak yemin olsun yap bunu saniyesinde seccadeden kalktigin kuş gibi rahatlamazsan hiç birşey bilmiyorum Allah'tan iste hep yardımı unuttur Allah'ım de bak gör neler olacak psikolojin de bana belki şimdi kizacan neyin ahkami bu diye vallahi benimde başımdan çok geçti çok ağladım çok yandım şimdi bı şarkı duysam bı söz duysam hemen oturur ağlarım diyeceğim o ki bacım kendini yaranı yalnızca Allah'la sarabilirsin Allah'tan başka yardım Eden yaranı onaran bulamazsın Allah yüreğine ferahlık versin 
0 oy
önce (13,147 puan) tarafından
Len manyak mısınız biri karaktersiz diye siz niye ölesiniz  o ölsün tövbe ya
0 oy
önce (411 puan) tarafından
Bende buna benzer şeyler yaşadım çok uzun yıllar oldu zor unuttum ama şimdi gülüyorum ne kadar aptalmisim , bütün yıllarım ona ağlamak ile geçti hiç bir şey yaşamadım keşke o güne dönsem asla tek damla göz yaşı dökmem , bende çok sevmiştim canımı istese verirdim yani ama bu bir süreç yani geçiyor ve seni mutlu eden seven biri geliyor sen boşa döktüğün göz yaşına üzülüyorsun ve inanki yollar sonra diyeceksin ki ben bunu mu bu kadar dert edinmisim kendime , bende ateşler de yanıyorum sandım ölene kadar geçmez sandım ölmek istedim neler düşündüm ama öyle değil sadece kendine zaman ver ve hayat sürprizlerle dolu kaderin güzellikleri sana getireceği sonsuz güzellikleri düşün, bugününü maf etmene ve yetmezmis gibi ahiretini yakmaya değecek bir şey değil evet şu an için her şey sana çok zor geliyor ama zamanla geçiyor , ailenden biri ölseydi ne yapardın ne kadar acı , gencecik insanlar ölüyor hayalleri yarım kalıyor arkada acılı aile değer mi buna canım , sadece kendine zaman ver 
0 oy
önce (496 puan) tarafından

Sen onu değil o seni kaybetti 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 120 göst.
0 oy
10 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
9 cevap 154 göst.