0 oy
89 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (697 puan) tarafından
Kızlar hızlı hızlı yiyordum kabuğu boğazıma bir yapıştı çıkmıyor. Ekmek yedim olmadı su içtim olmadı sopul meyve suyu içtim bana mısın demedi çıkmadı. Gittim banyoya zorla kusturdum kendimi öyle çıktı ondada dilimin arkasına yapıştı zorla kaşıkla çekerek çıkardım ay çok korktum çıkmayacak diye bu ne tehlikeli birşeymiş yaa aman çocuklara felan veriyor musunuz bilmiyorum ama dikkat etmek gerek Aklıma şey geldi bir gün kılçık kalmıştı o kadar büyüktü ki tam boğazımın orta kısmında yutamıyorum çıkaramıyorum acile gittik kocaman makas gibi birşey sokup çıkarmışlardı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (14,810 puan) tarafından
5 yaş altına mısır önerilmiyor zaten canım büyük insanda Bile tehlikeli Allah korusun 
-Reklam-
0 oy
önce (6,724 puan) tarafından
Geçmiş olsun benimde aklımda bulunsun oğlum çok sever ama yapmam artık.
önce (10,052 puan) tarafından
Sibel yorumunu oku ömür boyu vermezsin
0 oy
önce (8,357 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun çok kötü bi durum evet mısır biraz tehlikeli bencede
0 oy
önce (969 puan) tarafından
Benim kızada cips vermişler oda bogazına takılımış bende lavobaya girdim oda kapıya gelmiş kapıyı açtimki kıızım bi taraftan ağlıyor bi taraftan gözleri kıpkırmızı olmuş öğülcüyor hemen sırtına vurdum elimi agzına sokup çıkardım okadar korktum ki aklım çıkktı hadı biraz geç çıksaydım nefes alamasaydı aklıma geldikçe kötü olıyorım 
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Geçmiş olsun dikkat edin bende mısır 'ın o parçasını birçok kez tam kaçacakken ucundan döndürmüşümdür ama vazgeçemiyorum işte yine ve yine yiyorum :)
0 oy
önce (10,052 puan) tarafından
Ben vermiyorum çocuklarıma annem diyo verseniz hakkımı helal etmem. Nedenide annemin kuzenin torunu mısır yerken o kabuk nefes borusuna kaçmis anneside hemşire hemlik manevrası bilmem nesi bana mısın dememiş bir türlü çıkmamış o zmn 2 yaşındaydı şuan 6 yaşında 4 senedir tüm vücudu felç evlerden ırak. Bu yüzden annem diyo alsanız verseniz yapsanız hakkım size haram olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra_S (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.

409,439 soru

12,305,704 cevap

38,565 kullanıcı

Kategoriler

...