0 oy
441 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,420 puan) tarafından

image

kızlar Facebook da bu arama butonuna girdim daha henüz birsey yazmadan arama bölümünde ziyaret kısmına bastım sağ üst köşeye bakın ziyaret yazıyor orada oraya basınca bu kişiler çıktı bunlar ziyaret mi edilmiş oluyor lütfen çok iyi bilenler yazsin 

16 Cevaplar

0 oy
önce (1,420 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arama bölümüne basıyorum tümü bölümüne basıyorum her yerde yine bu kişiler çıkıyor eşim evde değil ekran resmi attım ben bakmadım yemin ederim diyor 
-Reklam-
+1 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Evet bu kişilerin profillerine bakmış eşin
0 oy
önce (8,357 puan) tarafından
Facebook kullanmadığım için bir fikrim yok post çıksın diye yazdım
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Aramalar kısmında da çıkıyor mu aynıları yandaki butonda
Evet yorumu yeni gördüm öyleyse bakmıştır ama bakmadım diyormuş aynı zamanda
Hayır arama butonuna girince çıkmıyor celik ev montaji aramış iki sayfa var başka yok ama ziyaret kısmına basınca çıkıyor sadece
Şuan denedim facebook da eşin bu hesaplara bakmış sanırım çünkü ben sadece arama yapınca ziyaret kısmına düşmedi hesap tıklasaydım düşerdi büyük ihtimalle
Yani direk arama yapılmamış ama ana sayfada vs gezerken profile tikladigi için mi ziyaret yerine düşmüş
Aramayı silmiştir belki ziyaret kısmına bakmak aklıma gelmemiş olabilir bilemedim Allah bilir ama yemin de etti yazmışsın günahını almak da doğru olmaz şimdi
0 oy
önce (517 puan) tarafından
Maalesef bakmış 
0 oy
önce (1,252 puan) tarafından
Evet hesabına  gırdıgı kısılercıkıyor
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Benim artık erkeklere zerre güvenim kalmadı tabi senin eşinii bilemem de benim eşimde zamanında yeminler ediyordu kuranlara el basıyodu kötülere hiç bişey olmuyor boşuna yemin ediyolar. Yapıyolar sonra yemin ederim ben yemiyorum arrtk bu yalanları bakmasa neden cıksın yinede günah almak istemiyorum dicek bişey yok
Ben sürekli diyorum eşime sana güvenmiyorum diye çünkü sürekli tlf elinde bizimle hiç konuşmaz sadece tlf vakit geçiriyor
önce (4 puan) tarafından
Benim eşimde aynıydı hep telefonlaydı bide mesajlaşma huyu vardı kiminle konuşuyosun dediğimde hep grup arkadaşlar filan derdi bende inanırdım hamileyken baktım sanal aldatma yapmıs konuşmuş birileriyle dünyam yıkıldı ama hamileydim diye bosanamdım şimdi çocuğumu büyüttüm 3 yaşına geldi ama ben yaptığını yine unutamadım ve hala güvenmiyorum okadar yeminler ediyodu boş hepsi şimdi telefonuna bakmaya korkar oldum artık zaten onun harici sorunlarda var Allâh hepimizin yardımcısı olsun inşallah kadın olmak çok zor
0 oy
önce (36 puan) tarafından
CSbim esimdede var hergun siliyorym hergun gelio eşim onlara bakacak biri de değil  fenomen fln gerakde onlar ondanmi çıkıo bide anlamış degilim
0 oy
önce (236 puan) tarafından
facebook eskisi gibi değil çok değişmiş yani profillerine girip baktığı kimseler değil onlar. herkes biliyormuş gibi yorum yapmış maşaAllah. ömce eşinle danış ondan sonra karar ver bakalım 
önce (185 puan) tarafından
7/24 Facebook kullanan biriyim özellikle arama yaptığı değil ama o sayfalara denk gelince tiklamis öneriler kısmında çıkmıştır bu sayfalar o da girip bakmış bakmazsan asla ama asla çıkmıyor bence siz çok biliyormuş gibi yanlış yönlendirmeyin hak geçmesin
0 oy
önce (867 puan) tarafından
Bakmayan mi var agrimadik basinizi agritmayin Allah aşkına 
0 oy
önce (1,299 puan) tarafından
Girdim baktım senin için canım. Ve evet tıklayıp incelediğim sayfalar hesaplar var ziyaret edilenler bölümünde. Eşimin facebookuna da bakmam lazım birazdan. İçime kurt düştü. 
0 oy
önce (1,299 puan) tarafından
Acı ama gerçek bişey söylemek istiyorum bu arada. Artık eşin ziyaret edilenler bölümünü temizleyecek. Ben de çenemi tutamayıp hemen hesap soruyorum. Ona daha dikkatli olması için fırsat vermiş oluyorum. 
0 oy
önce (3,642 puan) tarafından
Facebook da gezerken bu kişiler karşına çıkıyor profile basınca arama butonunda otomotik aranmış gibi oluyor asıl aradıği da zaten belli olur yazı yazar atiyom Ayşe Gül diye yazar arar profile tıklar hem profil olur hem yazısı olur 
0 oy
önce (5,279 puan) tarafından
Normalde bile birşeye bakınca geçmişte hemen çıkıyor bu bütün sosyal medya için geçerli eşinde bakmış ki geçmişte gözüküyor 
0 oy
önce (704 puan) tarafından
Baktığını sanmıyorum. Facebook öneri olarak veriyor. Baktığı kişilerde genelde büyüteç işareti gibi oluyor ya ondan oluyor. Bunlar öneri diye biliyorum. Çünkü bazen ben de eşiminkine bakıyorum alakasız kişiler çıkıyor. Eşimin bakmayacağı kişiler. Eğer takip ettiği diğer insanlar bakıyorsa veya Bi iletişimdelerse (fotoğraf beğenme, yorum atma vs gibi) o yüzden de çıkıyordur. 
0 oy
önce (1,913 puan) tarafından
Canım mesela ben kendime fake instagram açtım işimle alakalı şeyleri incelemek kaydetmek icin. Hesaba geçen gün girdim. Çıplak adamlar kadınlar cinsel organları, hayvanların ilişkiye girmesi falan sapık supuk şeyler var keşfette.  E ben böyle seylere bakmıyorum.  Eşim görse diyecek sen tıklamasan keşfete dusmez diye ama düşüyor yani. Belki o da öyle bir şeydir .

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 791 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde suskun56 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
1 gün önce İnternet & Teknoloji kategorisinde Sekerparemm (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

409,438 soru

12,305,804 cevap

38,570 kullanıcı

Kategoriler

...