0 oy
198 göst.
önce Moda kategorisinde (3,087 puan) tarafından
Kizlar geçende söyledim evim cikti 3+1 ev 105 m benmde esyam.cok kulanislo bir hale getirmek istiyorum henüz tasinmadim , salon , yatak odası çocuk odası , benim dolabım kırıldı çocukların. Yok üstelik yorgan falnda var smdi ben bir odayi dolap yaptırsam hem kıyafet hem yüklük için olsa nasıl olur her odaya bir tane yapmaktansa bir odada olsa çamaşırlar nasıl olur o boş odaya 2 kanepe koyup tikistirmak istemiyorum hem ütü yapacağım hem giysilerin hem yataklarin düzenli olması için nasıl olur 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (926 puan) tarafından
Bence çok iyi fikir. Eğer o odaya konacak dolaplar eşyalarınızı alacaksa şahane olur. Ütünü falan da orada yaparsın dağınıklığın orada kalır. Benim evimde o şekilde şu an, sadece kızımın dolabı kendi odasında. 
önce (3,087 puan) tarafından
Şuan bir mobilyam var,ayrıyetten iki kanepe taşınmak zornda kaldım salon takımım şuan killanim dışı bende tikis tikis olmasın rahat ferah ve düzenli bir ev olsun istiyorum
önce (926 puan) tarafından
Ben de sevmem kalabalığı evimde. Mevcut olanlar yetecek mi? Gerçi eğer yeni dolap almayacaksanız önce bir deneyin. Baktınız olmuyor dolapları odalara taşırsınız ne olacak
-Reklam-
0 oy
önce (624 puan) tarafından
Giyinme odası ve çamaşır odasını birleştirip tek odada toplamak istiyorsun. Bence mantıklı. Ama geri kalan 2+1 Le idare edebilecek misin
4 kişilik bir aileyiz , 2 oglm aynı odayı paylasicak bide büyük salon var ufakalr zaten bide odlaar küçük tikis tikis olmayalım istiyorm öyle gelen gidenimde yok misafir odası gerek yok
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Bence güzel fikir 
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
fazla giyim biriktirme kullanmadiklarini ver birjlerine
Ev küçük her kesin odasına bir dolap olsa bana zahmet yer tikis tikis oluyor
0 oy
önce (546 puan) tarafından
Yatak odamda çok büyük bir kapalı balkon var ben orayı giyinme çamaşır odası yaptım gardrop kurutma makinesi ütü masası falan hepsi orada bence yapabilirsin mantıklı olur
0 oy
önce (941 puan) tarafından
Gömme dolap yaptırsan daha kullanışlı olur. 
0 oy
önce (13,695 puan) tarafından
Peki cocuklarin ilerde ayrı oda istediğinde ne yapacaksın canım evet iyi bir fikir ama 2 cocuk olsa zaten 2 ayrı oda. Ben onun yerine herkesin kişisel odasi olması taraftarıyım eşyamı da ona göre düzenledim.
0 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Yukluk dolap ve kıyafet dolabi yaptır harika olur senin için ev için duvara monte ettirilen var ya ondan yap
0 oy
önce (4,531 puan) tarafından
105 m2 evde odalarda dolap olmayacaksa iki çocuğuna da 10’ar m2lik oda haline getirme şansınız yok mu, alçıpan ile bölüp? Çünkü dolap olmadığında 10-11m2 gayet yeterli bir oda büyüklüğü oluyor herkes için. 
Odalar küçük cocuklarda  4 ve 1 yaşında ayrı ayrı oda için erken dolap koysam odalarına çalışma masası sigmaz
0 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Güzel olur daha sonra oraya da katlanır yataklardan alabilirsin kalabalık misafirin geldiğinde idareten kullanmaya
0 oy
önce (880 puan) tarafından
Bende öyle yaptım bütün dolaplar tek odada yatak odalarımızda dolap yok sdce yataklar var bütün dağınıklık tek odada oluyo
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
Çocukların odasini ayirmayacaksan olur. Ayiracaksan eğer herkesin odasına ayrı yaptır

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 160 göst.
+1 oy
10 cevap 502 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 334 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 322 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Canlarim 3 (148 puan) tarafından soruldu