+2 oy
237 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (206 puan) tarafından

image

Kızlar 20 aylık bebeğim var köydeyim burnu akıyordu ve ateşi çıkıyordu dün akşam hastaneye götürdük iburamin zero verdiler 2 defa içirdim ama vücudunda benekler çıktı alerji mi yaptı ya offf köydeyim hastane uzak ne yapacağımı bilmiyorum başına gelen var mı böyle 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (206 puan) tarafından
Valla Kaynan görümce postu açsaydım şimdiye 50 bildirim gelmişti
önce (2,239 puan) tarafından
+1
Bilgim yok yanlış bişey diyip yanlış bilgi verip şunu yap geçer desem denesen çocuğun daha kötü olsa daha mı iyi olacaktı ?
önce (2,832 puan) tarafından
+1
Yani ne bekliyorsunuz sağlık bu şakaya gelmez,kimse bu sorumluluğu üstüne alamaz, şöyle yap böyle yap diyemez bariz belli alerji olmuş çocuk ne dememizi bekliyorsun burda kimse doktor değil,şunu yaparsan geçer diyemeyiz sana ,acile götür serum yada iğne yaparlar alerji şurubu yazıp yollarlar sizi
önce (2,239 puan) tarafından
Valla gece 3 lerde merkeze gittiğimizi biliyorum. Eşim yoktu komşumu uyandırdım götürdük. İlla bir insan vardır tanıdık neyse kendi evladı bişey düşünüyordur öylece bırakmaz da buraya sorar cevap gelmezse gider doktora yani alerji diyen olmuş kendi de demiş aklına gelmiş yani
-Reklam-
+1 oy
önce (608 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor doktora gitmekten.baska çaren yok 
112 yi aradım doktorla görüştüm ilacı kes geçer dedi ama yine de aksi birşey olursa getirmen lazım bende takipteyim şuan
+1 oy
önce (3,431 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 

Bunu en iyi doktor bilir

Allah muhafaza yanlış bişey söyleriz belki biz

Gülüm 
+1
Teşekkür ederim canım. Evet öyle işte o anki panikle buraya sordum başına gelen vardır diye 112 yi aradım doktorla görüştüm ilaç yan etki yapmıştır dedi ilacı kes dedi öyle yaptım benekler azaldı sabaha göre
önce (3,431 puan) tarafından
Ne güzel
Senin adına sevindim
Gelmiş geçmiş olsun inşallah
+1 oy
önce (19,838 puan) tarafından
Bacım doktora git. Burdan hallolacak bişey değil bu . Uzak yakın deme git hemen. Ya alerji ya kızamık gibi bişey geldi aklıma 
İlacı kestim azaldı sanki 112 yi aradım doktorla konuştum o da ilacı kes dedi yan etkidir dedi takip et sorun olursa ara ambulans göndeririz dedi
Tamam iyi yapmışsın. Geçmiş olsun. İnşallah bı daha olmaz geciverir
Sağol canım ben bi an endişelendim size sormak istedim
İyi yapmışsın. Akıl akıldan üstündür
Teşekkür ederim canım
+1 oy
önce (4,473 puan) tarafından
6. Hastalık bu düşmeyen ateş peşine kırmızı lekeler ilaç fayda etmez 1-2 güne geçer
Öyle mi ya inşallah geçer. Doktor ilacı kes dedi kestim azaldı biraz
Bende aynısını oğlumda yaşadım canım
Sizin de böyle hemen azaldı mı peki
Evet canım tüm vücut sıvama böyle oldu ertesi gün uyandığında kaybolmuştu ateş çok zorladı bizi
Size de çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha inşallah. Bende takipteyim bakalım
+1 oy
önce (1,894 puan) tarafından
İlacı icdikden sonra olduysa ilacın içindeki bir şey etki etmiş olabilir.Uzmanin yardımına ihtiyaç var en fazla acil şifa diyebilirim minige başka bişey gelmez elimden...
Teşekkür ederim canım. İlacı kestim benekler azaldı en son bu sabah 8 de vermiştim
+1 oy
önce (717 puan) tarafından
Sağlık ocagidami uzak canım oraya götür 
Sağlık ocağı yok burda oda ilçede
+1 oy
önce (13,179 puan) tarafından
Ateş döküntüsü normal canım söner bir iki güne 
Yaa ayy inşallah geçsin. Ama durumu iyi sadece o döküntü ler var 112 yide aradım doktor da geçer dedi ilacı verme. Ama yine takip et dedi
önce (13,179 puan) tarafından
Geçer annesi korkma artarsa ama acile hemen bana ateş döküntüsü gibi geldi bu
İnşallah ya. Ama şuan azaldı. Sabah 8 de vermiştim ordan sonra vermedim şimdi bakıyorum azalmış. Ateşin de böyle mi oluyor acaba baya azalmış hatta
0 oy
önce (5,280 puan) tarafından
İlaç verdikten sonra olmuşsa cnm alerji yapmış olabilir ilaçi verme biraz yoğurt yedir    banyo yaptır  ateşi varsa sonra hastaneye götür geçmese 
İlacı kestim canım azaldı benekler. Şuan ateşi yok yoğurt yemiyor ama ayran veriyorum sıvı alsın diye bide.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emine_ozder01 (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 58 göst.
+2 oy
17 cevap 285 göst.

409,669 soru

12,315,689 cevap

38,822 kullanıcı

Kategoriler

...