+1 oy
314 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

image

kızlar bunun fiyatı gerçekten bu mu bi dolap mi dönüyor yoksa :D 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (29,199 puan) tarafından

Resim gönderiyorlar genelde dikkat etmek lazım 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Hahah geçen biri tencere seti almıs ucuza diye. Heyecanla kargoya gitmis. Birde ne gorsun . Tencerelerin fotografi olan resim ahahah
+1 oy
önce (3,434 puan) tarafından
Açıklamayı güzelce oku

Birde bunun vergisi var

Ödemeye gelince artı vergi çıkar 
+1 oy
önce (2,027 puan) tarafından
Bu fiyatları bir buçuk ile çarpın vergiden sonraki gerçek fiyatını bulmak icin. Ya da işte burada görünen fiyatın yarısını üstüne ekleyin. Yorumlara bakın fotoğraflı falan varsa daha emin olursun.
+1 oy
önce (4,032 puan) tarafından
Alan kişilerin yorumlarına bakın ne gönderiyorlar, genelde görsel geliyor 
+1 oy
önce (585 puan) tarafından
Ben sürekli alışveriş yapıyorum :) vergi en son ödeme yerinde görünüyor 
+1 oy
önce (7,796 puan) tarafından
Türkiye de o kadar çok kaziklaniyoruz ki inanamiyoruz bu fiyatlara. Evet doğru gayette normal bir fiyat. Ama hükumetimiz vergisine ve kargosuna da müdahale ettiği için çok yüksek fiyattan alabilirsin. Türkiye vergi koyduğu için temu Türkiye ye ücretsiz kargo yapnisti ama Türkiye kargo ücreti de alacak artık :) sen son kısma gel ödenecek fiyat çıkar. Önceden çok alışveriş yapıyordum artık yapmıyorum hükumet yüzünden. 
0 oy
önce (5,296 puan) tarafından
Güvenli sayfa değil istenilen ürünü göndermiyorlsr 
0 oy
önce (450 puan) tarafından
Canım altındaki yorumlara da bak alan kişiler yorum yapıyor genelde iyi mi duzgun ürün mu diye birde fiyat doğrudur zaten de en son vergi işin içine girince dışardaki fiyatla ayniya geliyor çoğu şey 
0 oy
önce (1,478 puan) tarafından
Sepete atınca en son bir de vergi çıkıyor o da çok pahali değil zaten 

açıklamayı iyi okuyup sipariş verin biz ailece sık sık kullanıyoruz. Çok da ilgili bir uygulama 
0 oy
önce (6,010 puan) tarafından
Eşim matkap aldı resim geldi :) ama kol saati falan kendine ve bna aldı beğendim.baya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.

409,903 soru

12,323,824 cevap

39,048 kullanıcı