0 oy
303 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (651 puan) tarafından
Merhaba benim eşimden habersiz biraz birikimim var nakit. Şuan günlük olarak çalışıyorum   onun birikimi. Nereye kadar çalışacağım da belli değil.  Eşimde çok savurgan o yüzden ondan gizli yapmam lazım.  Genelde hiç saklayamam ama  bebegimin ve kendimi garantiye almam lazım.  

Eğer altın alsam en fazla küçük bir yüzük alabilirim 2 3 gr     yaşadığım ülkede sizinki gibi çeyrek altın gibi şeyler yok.  Bu paramada en fazla  2   yada 3 gr yüzük alabilirim.  Yada dolara çevirebilirim.   Eğer dolara çevirirsem 100 dolar gibi bisey olacak.  Sizce altın mı dolar mı.   Yani dolar istesemde nerden alicam onuda bilmiyorum.    Yada yine üstüne biriktirip daha pahalı yüzük mü?   

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,361 puan) tarafından
Dolar al canım madem başka ülkede yaşıyorsun.
önce (651 puan) tarafından
+1
Bulabilirsem onu alayım bari.  Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (67 puan) tarafından
Doları internet hesabından alsan 
İnternet işlerinede pek güvenmiyorum. :(
önce (67 puan) tarafından
O zaman yuzuk al
Aslinda yüzük daha iyi ya.  Eğer acil bisey olsa hemen doları alacağımdan korkuyorum. Hem yüzük saklamaya bile gerek yok.  Her yere takabilirim. Esim hiç dikkat etmez.   Oyle taki gibi şeylere.
0 oy
önce (4,212 puan) tarafından
Kuyumcuyla konuş eğer bozarken zarar ediceksen mutlaka dolar al burda kuyumcu da dolar alıp satar belki orda da vardır öyle bişey nerde yaşıyosun
Turkmenistan.    Kuyumcu zaten zarar  etmezsin der.  Evet doğru onlarda vardır dolar.    Eğer az buz zarar edersemde en azından elimde altin olur.   Altına cevirmezsem savrulup gider
önce (4,212 puan) tarafından
Valla bacım burda yüzük bileklik kolye alacağına Türk parası kalsın daha iyi atıyorum burda 10 bine aldın bişey bozarken 3 e bozuyolar o yüzden dolar daha mantıklı geliyor üstelik kuyumcu da söyler zarar edersin yada etmezsin diye bence niye söylemesin ki
Anladım eğer dolar bulabilirsem bakayım
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Yüzük her zaman 1 grm düşük satılır  değer kaybediyor yani ben olsam dolar alırdım net 
Dolarida saklamak lazım  :(   bilemedim ya.
İnternet bankacılığı varsa orada hesap aç var sonra dolay euro altın diye seçenekler var bakın bir
Teşekkür ederim
0 oy
önce (12,746 puan) tarafından
Bence yüzüğü bozarken zarar edersin. Alacağın yerle bi konuş zarar etmeyeceksen yüzük al
Her zaman zarar edilir işçilik var çünki
Yüzüğü daha bozmam bebeğim büyüyene kadar ne bileyim evlenene kadar. Yani Allah korusun çok kötü bisey olmazsa bozmam.
+1
Ozaman akın gitsin hem takmak da güzel oluyor :)
+1
Sen bilirsin canım düz bişey al bari
Neden düz    :)
+1
Düz olan şeyler daha az değer kaybeder çünkü
0 oy
önce tarafından
Yüzükte işçilik çok düşer, değer kaybeder heba olur paran, dolar al banka hesabı açıp.
Oylemi diyorsun.  Bulabilirsem dolar alayim
0 oy
önce (88 puan) tarafından
Yatırımlık gram altındamı yok kuyumcuya bir sor istersen 
Yani ben hic görmedim. Ama yüzük daha iyi değil mi sonuçta taki
önce (88 puan) tarafından
Takayım hevesimi alayım gerekirse satarım diyorsan al
0 oy
önce (104 puan) tarafından
Ajda bilejik al canım 
Onada param yetmez

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 9 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
+4 oy
17 cevap 422 göst.
1 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Defneee (609 puan) tarafından soruldu
+2 oy
47 cevap 724 göst.
3 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde WhiteSwaN (14,835 puan) tarafından soruldu

409,890 soru

12,323,482 cevap

39,033 kullanıcı

Kategoriler

...