Valla canım fotodan çok belli olmuyor ama sanki yapışmış gibi, nasıl anlatsam sana, hani şu pipisinin ucu varya onun etrafında boşluk olması lazım ,boşluk yoksa yapışmış oluyor,ve dediğin gibi çok tuhaf duruyor sanki pipisinin yan tarafında parça fazla kalmış gibi gözüküyor,evdemi sünnet oldu
Yok ya özelde oldu ama ben bunun kesim veya dikim hatası olduğunu düşünmüyorum. Tüh keşke kendi kendine geçse orası bir bütün olmuş çünkü artık nasıl açacaklarsa doktor krem sürüp elimle açacam demiş de öyle Bi yer yokki büyünce deri yani valla korkuyorum ya fazla pay kalmıs gib aynı tam yuvarlak olmasını engelliyor orası
Elimle sıyrdığımda normal oluyo bırakınca böyle gözüküyo
Benim oğlanın da pipisinin altında parça fazla kaldı,iki gün sonra kontrolü var belki tekrardan sünnet olur o yapışma dediğimiz şey çocuk büyüdükçe kendi kendine açılıyor,benim oğlanın iki kere yapıştı açtık çok ağladı,yine yapışmış ama valla çocuğuma artık bu eziyeti yaşatmam , büyüdükçe düzelir diyorlar
Ayy çok geçmiş olsun ya tekrar sünnet de çok zor aynı süreci tekrar yaşamak. Bakalım doktene diyecek olmazsa bende ellwmiycem büykçe düzelir insallah birde yapışıklığı açarken mü ağlıyor sadece eve gelince de devam ediyor mu yani anlık acı mı acaba
1,514,246 soru
24,694,463 cevap
368,550 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın