0 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından
Pazartesi ve Salı günü sanırım yunurtlamam oldu çok yoğum oldu cumartesi ve pazar günü ilişki oldu  acaba yumurtlama günü gebelik olusmusmudur hani bildiğim kadarıyla spermler rahimde 3 5 gün yaşayabiliyormus şimdi ise yoğun kremsi  beyaz akıntım var yapışkan gibi parca parca  geliyor tortu gibi kokusuz  acaba hamilelik oluşumuyla alakalı mi kendini iyi takipleyen vücudunu dinleyen kişiler yada böyle durum yaşayan varmı birde belim ağrıyor pazartesiden beri ve kasıklarım hafif hafif sızlama oluyor sağda biraz daha baskın gibi birde son adet tarihim 31 aralik 

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,145 puan) tarafından
Olmuş olsa bile bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum ama 
önce (190 puan) tarafından
Bilemedimki hani hesabıma göre adetime 10 gün kadar var şimdi iki ay önce hamileydim adetim geçmeden öğrenmiştm yine adetime 10 12gun önceden şiddetli göğüs ağrısı kasık bel ağrısı belritileri vardı soğuk alginlindan sanıyordum ama hamileymism şimdi her hamileliktede aynı belirtiler yaşanmıyor ya illa farklılık gösteriyor acaba bu sekil yasadigim durum belirtimi diye merak ettm
önce (4,145 puan) tarafından
Anladım canım biraz daha bekle erken gebelik testi yap
Zaten mecbur beklicem günüm geçmeden bişey yapmıcam çok sabirsizim ama hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (13,685 puan) tarafından
Hamilelik olsa bile bu kadar erken belirti vermez akıntı enfeksiyondan da olur
İki gün önce idrar kan ultrason ve sürü test verdim temiz çıktı zaten olsa doktor söylerdi kontrolden geçtim yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.

409,685 soru

12,315,919 cevap

38,827 kullanıcı