0 oy
515 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz ? Hamilelik en erken ne zaman ogrenilir ? Kac gün sonra testte çıkar. Biraz sabırsızlanıyorum.

16 Cevaplar

0 oy
(3,586 puan) tarafından
Ben iki gün kala normal gebelik testi yaptım o zaman çıkmıstı
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Garanti olsun diye adet tarihinden 3 gün sonra evde test yaparak öğrendim. 
0 oy
(175 puan) tarafından
6.haftada aşırı mide bulantısıyla öğrendim acilde kan verdim zaten ardından afedersiniz aralıksız kusmalar ve aşırı zor bir sürecim başladı ama sonu güzel oldu hakkınozda hayırlısı olsun :) ♥
(62 puan) tarafından
Amin teşekkür  ederim <3
0 oy
(197 puan) tarafından
Ben ikinci hamileligimi hiç unutmam 1 temmuzda adetimin bittiği gün spiralimi çıkardım 2.sine ise ilişki oldu ve sonra günler hiç olmamıştı eşim yanıma değildi 20sine evde normal kaset teste silik cizgiyle öğrendim ve kan verdiğimde 84 tü  3 haftalık olmuştu 

İki ay önce hamileydim adetten 4 gün önce silik cizgiyle ogrendimdi her ay hamilelik beklediğim için adetime yakın günlerde test yaptım ve çıkmıştı kan verdim değerim 26di 2 haftalık falandı yani  ama tabi geçen yılbaşı günü düşük yaptım şimdi yeni hamilelik bekliyorum ve daha günüme 10gun var bazı belirtiler yaşıyorum ama eninde degilm kısmet bakalim
(62 puan) tarafından
Bende bazı belirtiler yaşıyorum o yüzden sabırsızlanıyorum öğrenmek için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
(197 puan) tarafından
Aynen bekleyelim bakalım ❤️☺️
0 oy
(62 puan) tarafından
Hangi test markası iyi sizce ?
0 oy
(571 puan) tarafından
4+5 de usg ile netleşti.  4 gün öncesi yani 4+1 de de erken gebelik testi ile öğrendim 4+3 de kan verdim . 6+3 de kalp atışı almıştık.  Çok şükür kucağımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 
(62 puan) tarafından
İnşallah amiin
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Reglin 4 gün öncesi düz kaset testle
0 oy
(300 puan) tarafından
Valla ben adetime 4 gün kala test yaptım ama çıkmadı,sonra adetim 4 gün geçince tekrar test yaptım bir iki dk bekledi sonra silik çizgi çıktı.ve hamileydim
0 oy
(363 puan) tarafından
8 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testinde tesadüf oldu bel için iğne vurulacaktım doktor gebelik var mı demişti yok dedim gün verildi. Ablam her ihtimale karşı test yap demişti yok artık 8 gün var dedim sen yine yap dedi olacak ya yaptım çıktı sonra kan verdim kanda da çıktı
(62 puan) tarafından
Benim 35 gün falan daha mı çok beklemeliyim o zaman
(363 puan) tarafından
Kaç gün var regl gününe
(62 puan) tarafından
Her ay atıyor 3 5 gün gecikme oluyor. Ama uygulamaya göre 2 şubat gösteriyor. Ama yine gecirkirse 4 5 şubat gibi anca olur.
(363 puan) tarafından
Daha var canım o halde bekle biraz daha istersen kesin sonuç alabilmek için rabbim gönlüne göre versin
(62 puan) tarafından
Amin insallah teşekkür ederim
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Adetten bikac gün sonra 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Adetten 5 gün sonra çok sılık çıktı geç döllenme olmuş şuan 10 haftaya girdik
0 oy
(1,046 puan) tarafından
İlişkiden sonra 11.gün idrarda 13.gün kanda öğrenmiştim en son ki gebeliğimi
(62 puan) tarafından
Erken gebelik testi mi kullandınız?
(1,046 puan) tarafından
Hayır kaset test normal olandan
0 oy
(91 puan) tarafından
Canım ben adet gecikmemin 2. Günü öğrendim. Hafif silik ama görülebilir bir çizgi çıkmıştı. Ertesi gün hemen sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg 952 çıkmıştı 
0 oy
(654 puan) tarafından
Adetim 5 gün gecikmişti sonra test yaptım pozitif çıkmıştı 
0 oy
(604 puan) tarafından
İki gün gecikmeli ile yapmıştım kıpkırmızı cikmisti
0 oy
(1,472 puan) tarafından

5 gün geciktiğinde öğrenmiştim canım. Allah gönlüne göre versin <3

(62 puan) tarafından
+1
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️