0 oy
372 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (293 puan) tarafından
Kızlar ben fake hesaptan esımı işlettim ilk düşer gibi oldu sonra düşmedi meğerse görümcelerimden akıl almış anlamış ben olduğumu neyse bende bu konuşma sslerini kendime attım fakeden kocan bana yürüdü gibisine sonra esıme mesaj attım sen kızlarla konuşuyorsun diye bu arada görümce avukat siiber suçlara basvurcakmıs hesabı tespit etmek için ama hakaret tehdit vs hiç bişey yok netten baktım böyle bişey olunca cıkıuormus öbür türlü savcı ugrasmıyormus takipsizlik veriyormuş bilen varmı esım senin olduğunu ortaya cıkarcam diyor 

16 Cevaplar

+9 oy
önce (7,242 puan) tarafından
Allah aşkına ülkenin savcısını, avukatını böyle saçma şeyler yüzünden işgal etmeyin. Haktır yani.
önce (293 puan) tarafından
Avukat benim kocanın kız kardeşi olunca o da gerzek zaten
-Reklam-
+1 oy
önce (2,021 puan) tarafından
Savcılığın bunlarla uğraşacağını sanmıyorum. Tehdit su bu olunca bile peşine düşmüyorlae. Sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyorlar bence
Aynen benim olduğumu anladılar ondan dalga geçmişler zaten benim kuzenim bir kıza baya hakaret etmıstı kız senı dava edicem demişti kuzenim korkudan kapamıstı hesabı hiç dava falan açılmadı
+1 oy
önce (54 puan) tarafından
Sakın kendini ele verme gözümü korkutmak için yapıyorlar sen itiraf et diye yoksa savcının işi gücü yok bu hesabı arastiracak
Aynen öyle boşanma olsa okey bosanmada yok
0 oy
önce (217 puan) tarafından
Bilmiyorum cıkar mı ama neden böyle toplara giriyonuz ki ☺
Aman aksam aksam basıma dert actım
önce (217 puan) tarafından
Sorma
0 oy
önce (675 puan) tarafından
Böyle birşey gerektirecek ne yaşadınız canım 
Küsüz ben konuşmak için yer arıyordum Bayadır küsüz ama ondan deniyim dedim
önce (675 puan) tarafından
Anladım canım inşallah blsey olmaz
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Cıkarır silinen mesaj foto yazısma ne olursa herseyi çıkarılıyor maalesef 
Ama tehdit santaj bişey yok
Maksad kim olduğunu bulmak degilmi
Sahte hesap zaten ama konumunu bulurlarsa bilemiyoru
Sahte hesap olsa bulunuyor
0 oy
önce (2,839 puan) tarafından
Yani sen işletin tamam,eşin neden senin olduğunu bildiği halde bu kadar uzatıyor 
Çünkü ben kendime aldatılmış süsü verip kendime attım ssleri ondan siniri eve gelince kızdım ya ondan birde herkese göstercem dedim fotoları sinir oldu
önce (2,839 puan) tarafından
Ablacım sen belanımı arıyorsun, sırf küs olduğunuz için böyle birşey yapılır mı,kocan haklı sinirlenmekte
Ben az sinir olmadım o da olsun gözümü korkutmaya çalışıyor kardeşide avukat ya millet adam öldürüyor bulamıyorlar
0 oy
önce (663 puan) tarafından

Zorla adamı yoldan cıkarmıssın sonra da kızlarla konusuyosun diye tehdit etmişsin kusura bakma da macera mı aradın rahat mı battı derler adama :)

Ayrımısınız aynı evde değil misiniz
Aynı evdeyiz ya alt katta görümce kaynana
Olan olmuş üsteleme kapansın konu
Aynen üsteleemdim haklıymış gibi tükürdüm suratına bosa gitmesin dedim dnsnwnsnsn napim açık veremem
Hahahahahh
0 oy
Yorumu olan varmı
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Yani amacın ner ki
Ay benim amacı sorgulamayın bacım soruma cevap olun küsüz konuşmuyoruz denemek istedim sonra evirip çevirip kendime getirdim konuşsun diye konuşmadı b.oka sardı sjsjsj
0 oy
Kızlar akıl verecek varmı
0 oy
önce (2,824 puan) tarafından
Blöf yapıyorlar korkma, savcinin isi gucu yok hakaret yok tehdit yok bunu mi arastiracak....
Aynen öyle anladım zaten
Telefonunu kurcaladım avukat görümcele konuşmuşr dünde ssleri atmış ona bu kadın benim yuvamız bozuyor diye sıkayet edebilir mi acaba savcı uğraşır mı
önce (2,824 puan) tarafından
Bilemiyorum cnm ama sanmam
0 oy
önce (79 puan) tarafından
Ee sen adama iftira atmışsın görümcen çevre edinmişse buldurur
Sen boşanacak san diye öyle yapıyordur boşanmayı düşünmüyorsan çok üstüne varma
Ay erken geldi az önce işten giyindi hazırlandı dustayken kontrol ettim avukat kardeşiyle sabah konusmus dun aksam da ssleri atmış ona fakele olanları ya bulurlar mı bulsa napacak acaba nereye gitti su an küsüzde acaba cocukları aratıp yoklatayımmı bir yarım saat sonra
Kız bugün pazar ya aklım gitti of ya yemin ederim ne zaman kötü rüya görsem basıma iş geliyor ya
Onu buldurmak için avukatlara birsürü para dökmesi lazım vermez herhalde bulunsa da büyük olay değil dediğin gibi ikiniz arasında olmuş kimseye yaymamışsın çok sorun çıkmaz
Evet direk savcılığa gidip kendi veremez herhalde avukat tutması lazım ama işte gorumcenın calıstıgı avukat falan var o da geldi aklıma ama bulsa nolcak adam mı öldürdüm bunun için mi bosanacak sonucta art niyetli olsam ben bosıcam seni derdim niyetim o olurdu tek amacım dikkat çekmekti küslük bitsin diye
0 oy
önce (989 puan) tarafından
Bır *** yapamazlar hakaret tehtıt yoksa
Yok hatta esım kıza yani fake e yo.llu yazdı sal.ak yazdı jsjajsjsj
önce (989 puan) tarafından
Hoc bır şey olmaz öyle kafaya göre herkesin hesabı ifşalanmaz yasak zaten bellı sebepler olmalı ğu
0 oy
önce (517 puan) tarafından
Tanıdık varsa konumu bulur rahatça ve bu lazım eşine zaten
E bosanmayacaksa napacak bunu
önce (517 puan) tarafından
Boşanmaz ama iftira atmışsın ya cıkar ortaya. Konuyu açıklığa kavuşturmak için uğraşır
Aman çıkarırsa çıkarsın kötü niyetle yapmadım yani sonuc olarak küsüz dikkat çekmek için
0 oy
önce (976 puan) tarafından
Seni korkutmak için yapıyorlardır hem öğrense ne yapar çok olsa kuslügüne devam eder 
Ya bosanmak isterse ve bunu kullanırsa diye dusunmuyor değilim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 254 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Blablablays (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 474 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu