+1 oy
170 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (561 puan) tarafından

Kızlar ekmek sepeti beyaz çekmece olan yerdeydi Airfrey de kahve mainasinın yanında idi ama kaba geliyodu gözüme bende böyle yaptım birde kahve alanı olan yeri şimdilik böyle yaptım aklımda planlar var orayı em kısa zmanda tamamlicam kahve köşesi yapcam 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(4,584 puan) tarafından

Ekmeklik orda ıslanır ve cop olur 

(561 puan) tarafından
Oraya şu toplanmıyor onun yerinde üzerindeki bahatatlık Vardı zaten çöp olsa o olurdu kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen solak mısın
(561 puan) tarafından
Yoo neden
tarafından
Tezgahtaki kepçe koyma aparatını yani kasikligi sola koymussun
(561 puan) tarafından
Kız onca şeyin içinde sadece ona dikkat etmende çok değişik oldu yani benim aklıma gelmedi hiç öylesine koydum sağ elimde de oraya koyarım ne olacak sanki zor değil benim için
tarafından
Ekmeklik ve baharatlık bitisk değilse ekmekligo oraya koyma. Eğer bitişik se gayet iyi dizayn diyelim. Kaşığa da şundan dikkat ettim benim ocakta tam seninki gibi bir tezgahta benim yagdanlikta seninki gibikasikligim diğer tarafta ama gozuma tecrübeden çarptı
(561 puan) tarafından
Bitişik değil canım ama yan yana  koyunca fa orası çok karmaşık durdu alan daraldı ondan öyle yaptım kaşığı da öylesine koydum fark etmez yağdanlık kısmkna da koyabilirim sorun değil
0 oy
(967 puan) tarafından
O ekmekliği kahve makinesinşn yanına da koyabilirsiniz. Ocaktan bir şey alınca kenara koymak için daha çok alan oluşur. 
(561 puan) tarafından
Öyle denedim ama güzel durmadı çok kalabalık oldu alân iyice daraldı

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 61 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yaralibikiz (115 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 297 göst.
18 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde Mucizelerim (27 puan) tarafından soruldu

411,212 soru

12,377,575 cevap

42,959 kullanıcı