+3 oy
92 göst.
önce Diğer kategorisinde (816 puan) tarafından
kizlar belki dilek kapilarimiz aciktir hadi buraya gelecekte en cok istedigimiz seyi yazalim en kisa surede istedigimiz sey bizi bulsun insallah rabbime dua evrene dilek.enerjisi gibi dusunebilirsiniz . ben yaziyorum 

ekonomik olarak sikinti cekmeyecegim huzurlu saglikli bir yasam istiyorum ulkemiz bolluk bereket ve baris icinde olsun dunyada cocuklara yaslilara hayvanlara zulum bitsin ve rabbim tum duskunlere yardim etsin insallah amin ❤️

7 Cevaplar

+1 oy
önce (816 puan) tarafından

En İyi Cevap
ha bir de bahceli guvenli mustakil bir ev :D
-Reklam-
+1 oy
önce (1,322 puan) tarafından
Merhaba aklımdan geçen her şeyi yazmışsınız ❤️ aminn diyeyim kocaman ❤️ dünya ve ahiret saadeti istiyorum Rabbimden bu platformdaki tüm anneler başta olmak üzere. Evlatlarımızı göz aydınlığı eylesin Rabbim ❤️ hidayet nasip etsin hepimize ❤️ gizli açık tüm sıkıntı içinde olanların kalplerine ferahlık versin Allah ❤️
+1 oy
önce (119 puan) tarafından
Dünyalık olarak sadece evlatlarımın salih ve salihalardan, kötülüklerden uzak olduğu, ahir zaman neslinden olmayan ve iyi bir insan olmalarını dilerim. Kendim, eşim, evlatlarım, annem babam ve kardeşlerim için de âhirete mümin olarak göçmek ve hesabımızın kolay olmasını dilerim. Dünyalık beklentilerden geçeli çok oldu... 
+1 oy
önce (48 puan) tarafından
2025e çok güzel.bir haber ile girdim nolur 2025 bana uğurlu gel nolurrrrrrr 
+1 oy
önce (1,775 puan) tarafından
Rabbim dünya üzerindeki tüm çocukları ve masumları korusun. Hiçbir çocuk annesiz kalmasın. Rabbim darda olan çaresiz olan düşkün olan tüm kullarına yardım etsin. Evlere evliliklere huzur versin. Hastalara şafi ismiyle şifa versin. Bana da bu sene kolaylıkla atanmayı nasip etsin. Amin.
+1 oy
önce (53 puan) tarafından
Oglusumun kazasız belasız darbe almadan büyümesini ve göz sağlığının stabil kalmasını, çocuklarımın savaş yada doğal afet yaşamamasini diliyorum 
+1 oy
önce (5,131 puan) tarafından
Vallahi billahi sağlıklı mutlu huzurlu hayattan başka hiçbirşey istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 306 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
21 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 248 göst.