0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Sanırım uyanık kimse kalmamış yarın sorayım bari :/

6 Cevaplar

+2 oy
önce (133,756 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
simdide sen uyudun dimi☺️☺️☺️
önce (179 puan) tarafından
Valla doğru bildin
önce (133,756 puan) tarafından
gunaudin ☺️☺️☺️
-Reklam-
+2 oy
önce (232 puan) tarafından

Uyandık gııı sor :D

Çok fazla alışveriş yapmaya başladım ya hatta o kadar cokki aylık 50-60 i bulmaya başladı sadece int alışverişi acaba hiç dışarı cikmiuorim ondan mı yoksa neden bilmiyorum
0 oy
önce (3,232 puan) tarafından
Ahsss sor bakiyim
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Şimdi sor      
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Ben okumuştum sorunu cevwp vericem şimdi gerçekten ihtiyacın olmayan şeyleri almamalısın eger fuzuli bir şey almak istiyorsan ona vereceğin parayı al sakla ve almışsın gibi düşün evinde biriken aldığın gereksiz şeyleri de sat ya birikim yap yada bağışla 
Mesela benim misafir tabaklarim var onlar takım güzel günlük tabaklarimda vardı ama makinede iz olmuş diye onları attım yenisini aldım
Bardaklara da aynı şeyi yaptım teki kırılmış olanların hepsini kaldırırım en az bı 40 tane yerine takım olanları aldım koydum
Başka bir örnek verim banyo paspası benim 3 tane var ama hepsinin de bir kusuru var siyah almıştım ama artık içimi daraltiyo koyu gri de aynı şekilde diğeri de uymuyo diye gittim beyaz da aldım
Mesela mop diyelim bende vilada ve iki tane mop var hani duvar silinenler varya onlardan gidip belki kırılır çocuklarla silmesi kolay olayı diye 3. Aldım bazaya koydum makine için bulaşık deterjanı uyguna geliyo diye 6 paket aldım yine diğer deterjanları da öyle yapıyorum
Evde kurucak yer yok ama buna rağmen olmadığı halde gidip hem lambader hemde farklı yere konulan bir aydınlatma aldım yine aynı şekilde ciceklerimi koymak için yer olmamasına rağmen çiçeklik aldım raf seklinde oda kitaplık gibi
Hiçbir şeyi stok yapmazdım ama her şeyi stok yapmaya başladım çok saçma bir şekilde neden yapıyorum bunu bende bilmiyorum hiç ama hiç evden çıkmıyorum acaba can sıkıntısından mi yoksa hamileliktenmi anlamadım gitti
0 oy
önce (59 puan) tarafından
Ben bunun kesinlikle bir psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum 

Eğer çok ileri boyutta ise psikoloğa gozuk ama normalse bunu altına çevir altin almak için uğraş 
Altın alamam canım eşimin kartıyla alıyorum ya karta vermiyo Hepsiburada altın ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,025 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 165 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 170 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.