Mesela benim misafir tabaklarim var onlar takım güzel günlük tabaklarimda vardı ama makinede iz olmuş diye onları attım yenisini aldım
Bardaklara da aynı şeyi yaptım teki kırılmış olanların hepsini kaldırırım en az bı 40 tane yerine takım olanları aldım koydum
Başka bir örnek verim banyo paspası benim 3 tane var ama hepsinin de bir kusuru var siyah almıştım ama artık içimi daraltiyo koyu gri de aynı şekilde diğeri de uymuyo diye gittim beyaz da aldım
Mesela mop diyelim bende vilada ve iki tane mop var hani duvar silinenler varya onlardan gidip belki kırılır çocuklarla silmesi kolay olayı diye 3. Aldım bazaya koydum makine için bulaşık deterjanı uyguna geliyo diye 6 paket aldım yine diğer deterjanları da öyle yapıyorum
Evde kurucak yer yok ama buna rağmen olmadığı halde gidip hem lambader hemde farklı yere konulan bir aydınlatma aldım yine aynı şekilde ciceklerimi koymak için yer olmamasına rağmen çiçeklik aldım raf seklinde oda kitaplık gibi
Hiçbir şeyi stok yapmazdım ama her şeyi stok yapmaya başladım çok saçma bir şekilde neden yapıyorum bunu bende bilmiyorum hiç ama hiç evden çıkmıyorum acaba can sıkıntısından mi yoksa hamileliktenmi anlamadım gitti