0 oy
49 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (506 puan) tarafından

Arkadaşlar benim dişim ağrıyor diş etim şişmiş ve çürük var gibi 2 tane birden ağrıyor başım zonkluyor resmen ne yapsam iyi gelir randevuyu alamadım çok yoğunluk var. Gitsem bile bakmazlar şiş çünkü...

4 Cevaplar

0 oy
(621 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım kimseye vermesin o diş ağrısını bende çok çektim evde aklına gelebilecek her şeyi denedim ama yok en son gittim antibiyotik verdi doktor öyle ağrısı dindi sonrada geri çağırdı gittim dolgu yaptı 

Yani o kadar en etkili ağrı kesicileri bile içtim bana mısın demedi 
(506 puan) tarafından
Sizin içtiğiniz antibiyotik ismi ne
(621 puan) tarafından
Klamoks 1000
Bu antibiyotiği kullandım
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Zencefil gibi doğal antibiyotiklerden kullan onlar da ilaç gibi geçiriyor
0 oy
tarafından
Ben yaptığımı söyleyeyim sağlık ocağına gidiyorum anlatıyorum sonra antibiyotik yazıyor bana 1000 ilk aqumentin ya da klamoks kullanıyorum sabah akşam bitince geçiyor sonra direk dişi yaptırmaya gidiyorum 
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Bende kızıma hamileyken dişim çok kötüydü ne gecem belli ne gündüzüm belli kafamı duvarlara vuracak kadar ağrı yapiyordu doktor çekmiyordu sarımsak ezip koyuyordum boşluga sonra baktım olacak gibi değil özele gittim direk dolgu yaptı kesildi gitti gargara yap tuzlu suyla fircala biraz idare et bı yolunu bul ya çektir ya dolgu yaptır diğer türlü bişey geçirmez rabbim şifa versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 24 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
9 cevap 271 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,257 puan) tarafından soruldu

410,858 soru

12,363,754 cevap

41,792 kullanıcı

Kategoriler