+1 oy
380 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,474 puan) tarafından

image

Bir oyun olduğu çok belliydi maalesef 

11 Cevaplar

+7 oy
önce (868 puan) tarafından
Kanlarında hainlik oldukları sürece bu bombardıman bitmez. Allah'ım sen Kahhâr ismiyle kahrı perişan eyle inşallah . Acı çeke çeke parçalanarak gebersinler inşallah . Lut kavmi gibi helâk etsin Rabbim onları 
önce (3,267 puan) tarafından
+1
Amin. Zalimler için yaşasın cehennem!
önce (2,261 puan) tarafından
Hamilesin. Rabbim duanı dostlarının duası saysın,geri çevirmesin. Tez vakitte inşAllah
önce (868 puan) tarafından
Amin amin inşallahhhhh tez vakitte. Öyle içten ettim ki Rabbim geri döndürmesin inşallahhh
Amin canım
-Reklam-
+5 oy
önce (5,131 puan) tarafından
Kalleş oldukları için 
önce (4,474 puan) tarafından
En başından amaçları buydu bence psikolojik olarak kırmak
önce (10,601 puan) tarafından
Sadece kalleş mi.......
önce (5,131 puan) tarafından
Değiller elbet ama kaba tabirle
+3 oy
önce (102 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm o insanları sevindiriyorlar sonra öldürüyorlar 
Amaç oydu zaten herkes, her yerde direniş sonucu ateşkes kazanıldı filan diye paylaştı amaçları tamamen psikolojik olarak onları kırmaktı öyle de oldu
Pislikler ya
Millet sokaklara dökülmüştü mahalleleri temizliyorlardı herkes sokaktayken adam hamlesini yaptı
Ay çok üzüldüm
+3 oy
önce (879 puan) tarafından
Hayatımda çok küfür etmem ama bu kâfirler bütün aşağılık küfürlerin hepsine layık.
Ben tekrar kaldıracaklarını tahmin ediyordum da bu kadar kısa sürede beklemiyordum
önce (879 puan) tarafından
Ben baştan inanmamıştım zaten o gözü dönmüş deccal bugün mü acıyacaktı gariban müslümanlara onca bebek çocuk kadın öldü ...
Maalesef ki öyle herkes baya sevinmişti milleti psikolojik olarak iyi çökerttiler
+3 oy
önce (51,556 puan) tarafından
adi srefsiz olduklari icin kansizlar
+3 oy
önce (173 puan) tarafından
siz gerçekten sevinebildiniz mi arkadaslar bu itlere güvenmi olur şimdi ateşkes olsaydı bile mübarek Ramazan ayı gelince yine azarlardı bunlar her yıl olduğu gibi
Ben sevinmedim çoğu zamanda belirttim o kadar can gittikten sonra ateşkes olsa ne olmasa ne diye
+3 oy
önce (150 puan) tarafından
yahudi ne zaman sözünde durdu ki biz müslüman isek bari biz sözümüzde duralım BOYKOTA devam edelim bu basit bir mesele değil uyarmaktan çekinmeyelim burada hep prima bebelac sma aptamil gibi ürünler övülüyor biri de çıkıp demiyor ki boykot bunlar alma diye sonra uyarınca farklı dilde tepki alıyorum. Allah aşkına kardeşim sence kimin umrunda herkes zannediyor ki bebeği aptamil yemezse doymaz elinde küçücük kalır çocuğu zannediyor oysa ki gazzede savaştan kurtulan bebeler açlıktan ne yazık ki hayatlarını kaybediyorlar...... daha yazacak onlarca cümlem var ama boykot meselesini aşamadıkça yahudiye sövüp saymamız saçma
önce (2,367 puan) tarafından
Boykot ediyoruz diyince dalgada geçiliyor yok neymiş evimizdeki hersey boykotmus ya sen şu saatten sonrasına baksana safını şimdi belli etsene ama yok ille çanak bulacaklar burada çok dedik boykot.urun diye anca linç yedik başka birsey değil şükür rabbime elimden geldiğince dikkat ediyorum boykota
önce (150 puan) tarafından
kesinlikle öyle Allah uyandırsın
+3 oy
önce (4,018 puan) tarafından
Bizlerin bile hevesi kursağında kalmışken, Gazze ne durumdadır. Rabbim yardımcıları olsun, duanızı eksil etmeyin lütfen 
+2 oy
önce (1,578 puan) tarafından
Allah belalarını versin gerçekten kan kusa kusa ölsünler İsrail gibi bir kalleşten beklenen şeydi insanları sevindirip sokaklara döktüler sonra yine saldırdılar ülkelerde halla malları satıldığı sürece İsrail daha da güçlenecek Allah kahrubela eylesin onları 
+2 oy
Zaten hiç inandırıcı da değildi. 
+2 oy
önce (123 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın Onlara ateş bol olsun israil hiç mi acımıyorsunuz Bebekler anneler babalar ölüyorlar Ya Hiç bı vicdaniz yok Allah'ım Gazze'ye yardım et inşallah elbet bir gün gelecek İsrail'e inşallah Darısı başına İsrail'e ama ben baştan dedim Oyuna çeviriyorlar Saldırı yapacak demiştim Doğru çıktı:((((

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,082 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 220 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde A. idil T. (1,011 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 636 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 488 göst.

409,695 soru

12,316,041 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler