+2 oy
371 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (789 puan) tarafından
Burun ucum aśagiya doğru sarkık onu duzeltmek istiyorum ama günaha girmektende korkuyorum. Kendine ne kadar baksamda burnumdan dolayı çirkin duruyo yüzüm eşimde istiyosan yap diyo. Kardeşim ablam annemde yap diyolar çünkü dikkat cekiyo. Büyük olsa yine iyi sivri ve aşagiya dogru. 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (879 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Çok günah canım Allah'ın verdiğini neden benimseyip kabul etmiyorsun ki ? 

(Resim gittiii)

Bak benim burnumda öyle ama elhamdülillah Allah yaratmış yani ❤️☺️

önce (6,109 puan) tarafından
aynen canim kampusdeydim . orman parkin karsindaydi apartim bos koltuk guvenlikli kizdan cok gizlice  erkekleri  oldugu bir apart:)  iseyaramaz bir guvenlik olunca herkes mantitasini atardi iceri
önce (2,371 puan) tarafından
Orman park 5dk mesafe yakınımda merak etmeyin sakarya iyi size selamı.var sjsjsj
önce (6,109 puan) tarafından
ayyy sende çarkingen street ime selam çak:)
önce (7,904 puan) tarafından
Bı dahakine inşallah ☺️
önce (4,397 puan) tarafından
Kız Hafsa sayemde seni tanıttım:))))
-Reklam-
+1 oy
önce (4,342 puan) tarafından
Günah hatta çok günah bunu inkar edemeyiz ama bende yaptırdım herkes Gargamel diye alay ediyordu pisikolojik şiddete daha fazla dayanamadım ve yaptırdım 
önce (789 puan) tarafından
Benim nefes sorunumda var sürekli dudaklarım catlak boğazım kurudur. Yorgun oluyorum nefes alamamaktan diye düşünüyorum ama asıl olmak istememin nedeni kendimi çirkin hissetmem. Psikolojik olarak çok etkiliyo beni. Bide sadece ucunu yapacam çok buyuk degisiklik olmicak.
Siz nerde yaptirdiniz zor oldumu surec
önce (4,342 puan) tarafından
Benimde nefes problemim vardı canım 2 kere ameliyat oldum ilk estetik değildi sadece kemik alındı ikinci estetik oldu estetik ilkine göre daha ağır oldu
+1 oy
önce (926 puan) tarafından
Yıllarca günah olduğu için yaptırmadım ben. Sonra ciddi bir darbe aldım ve burnum italik durmaya başladı. Nefes alma sıkıntısı da çekiyordum zaten. O darbe sayesinde yaptırdım valla. Asla teşvik etmek için söylemiyorum, ama keşke önceden yaptırsaymışım 
Bende beş yıl önce yaptiracaktim günah diye yaptırmadım. Kulak burun boğaz doktorum nesef alamiyosun kemiğin yomuk diyo ben alistigim için sorun etmiyorum ama görünüşten biraz olacam gibi
Nefes gerçekten fark ediyor. Eğer sırf günah diye estetik istemiyorsan sadece rinoplasti yaptırır nefes sorununu çözersin. Ama mesela benimki şekli nedeniyle nefes almayı zorlaştırıyordu. Zaten istiyordum bunlar da bana bahane oldu.
Benimki şeklinden ve içindeki kemik eğriliğinden zorlaştiryo nefesimi. Aslin 10yil önce fln ben 20 yaşlarındayken duzgundu burnum benim alerjim oldu sürekli aâagi çekil kaşidim o yüzden bozuldu. Sanki üç tarafı aśagi doğru kırılmış gibi oldu. Yoksa burnum büyükte degil
O zaman, yoldan çıkarmak gibi olmasın da :D siz aslında estetik yaptırmıyorsunuz. Siz doğal haline döndürmeye çalışıyorsunuz:D
+1 oy
önce (631 puan) tarafından
Şimdi gelirler ona varana kadar ne günahlar işliyoruz,  bes vakit namaz kılıyor musun da günah sevap düşünüyorsun  diyenler ( günah )
Evt bende gunahdir diye erteledim hep. Ama doktor burnumun kapalı olduğunu söylemişti beş yıl önce ama yine günahtır diye yaptırmadım. Sağlık açısından yaptirirsanda gunahmidir.
+1 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Ben yaptım ama benim estetik değildi burnumda et vardı aldirdim doktor tabi düzeltme yaptı burnuma rahatsız isen yap yani
+1 oy
önce (7,891 puan) tarafından

Bende beğenmiyorum burnumu . Aslında çoğu insaninkinden güzel. :blush:

+1 oy
önce (50 puan) tarafından
Sorunuza inanılmaz şaşırdım, estetik bir operasyon geçirmeyi arzuluyor buna din de bir yanıt arıyorsunuz. Muslumansaniz Allah sizi mükemmel yaratmıştır onun hatasini düzeltmek kabul edilemez. Değilseniz bu sorunun anlamı yok. Recep Tayyip Erdoğan doksanlı yıllarda elif erbakanla tartismis makyaj yapan kapalı kadınları "kaportası bozuk araba" olarak nitelendirmisti. Kendisi o zaman İstanbul büyükşehir belediye başkanı ydi
0 oy
önce (310 puan) tarafından
Birçok kişi günah olduğunu söylemiş ama alimler eğer kişiyi gerçekten psikolojik olarak etkiliyorsa ve gerçekten de düzeltilmeye ihtiyacı varsa normal burun şeklini kalacak şekilde yaptırılabilir. Ama sadece kusurun düzeltilmesi yönünde caizdir. Ama dikkat edilmelidir ki bu kişiye öyle geliyorsa gibisinden değil gerçekten öyleyse caizdir. Çünkü bazı insanlar estetik hastalığı gibi aslında hiçbir sorun yokken veya burnu kendisine gerçekten yakışıyorken gereksiz olarak takıntı haline getirip estetik oluyorlar bu şekilde caiz değil. Bunu tamamen şeklini değiştirmesi değil de kusurun giderilmesi gibisinden düşünebilirsiniz.
Bende böyle bişey duymuştum bı hocadan o yüzden zaten yaptırsam mi diyorum. Hem nefes rahat almak için hemde normal haline gelsin diye. Zaten zamnla benim sürekli aśagi doğru burnumu silip çok fazla oynamam yüzünden ucu sivrilip aśagi indi. Alerjim var diye sürekli öyle yapmak zorunda kaldım. Şimdi silerken yukarı kaldırırım daha fazla kötü olmason diye
önce (310 puan) tarafından
Dediğim gibi ben bu konuyu daha önce araştırmıştım ve bu şekilde fetvalar vardı.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 673 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 403 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MirayMirac (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
0 oy
12 cevap 311 göst.

409,793 soru