+3 oy
300 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,023 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Sabahtan beri çok halsizim hastayım adet olacağım dudağım falan uçuklamış  battaniyenin altından çıkmadım. Sonra eşimi aradim işten zamanında çık hastayım diye aa bir baktım kapı çaldı fazla mesaisi vardı onun saatlerini kullanmış gelmiş eve nasıl mutlu oldum ya yatak döşek yatan ben iyileştim iyi geldi yani :).. Şimdi Ulaş beyi uyutuyorum sonra dışarı çıkacağız sizde ne var ne yok ? Ne yapıyorsunuz ? 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (232 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyi uykular kuzuma da oturuyorum yaa boş boş kalkıp bir kahve içerim yine ☺

Ne güzel ilaç gibi gelmiş sana ☺
önce (1,023 puan) tarafından
Teşekkür ederiz hülyoşum ❤️ valla benim de çamaşırlar katlanacak mutfak toplanacak ama hiç istemiyorum çamaşırları eşime satmayı düşünüyorum mutfak bir şekilde hallolur :D .
Ay hem de nasıl kapıyı açtım aaa dedim ne işin var evde jdjdjdj hastayım dedin diyor :D nasıl mutlu oldum
-Reklam-
+1 oy
önce (7,893 puan) tarafından

image

cips yiyoz gorumcemle
Hamileyken ne aşerirdim bu cipsten ya :D afiyet olsun sizlere :)
Sağol cnm:)
önce (223 puan) tarafından
Afiyet olsun eliiff ☺
Ay teşekkürler melike :D
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Bak bak suyu yutmayan koca da nasil vefalı maşallah  bende pertim bebem  omzumda uyuyor kalksam uyunacak kalmasam yoruldum. 
Haha instagram da paylaştım o su videosunu teyzem de altına yer mi Anadolu çocuğu yazmış :D
Ayy ulaş küçükken bende öyleydim ya :/ olsun kız kokla kokla sen de uyu :)
(Sanki o sıralar İdil’de kriz geçirmiyor gibi akıl veriyor :D )
Hahaha demi geçecek inanıyorum:)
Geçiyor kız bak oğlum kendini yerden yere attı 2 yaş sendromu malum dedim ne oldu uykum geldi diyor geldi ağlaya ağlaya yastığa yattı sonra tık gitti :D uykusunu alınca kendine geliyor 2 yaş ve sonrası tamam zorlayıcı yanı çok ama bebek bakmak gibi olmuyor daha iyi hissediyorsun :) senin kaçıncı bebiş bilmiyom ama :D
İlk ve gakiba son :)
0 oy
önce (879 puan) tarafından

Ulaşı eve mi bırakacaksınız uyutup :D linçlerim seni haaa 

Kız bende hastayım salgın var gerçi biliyorsun her anlık postuna yazıyorum bunu :angel:

Evet kelime eksikliğinden öyle anlaşılmış :D tabii ki nooo :D eşim ben dahi böyle bir şey yapsam beni sanırım sadece o zaman azarlar :D oğluna toz kondurmaz :D
Evet salgın var ben neyse ki doğal akıştan hastayım adet olacağım vuruyor ağrısı halsizliği
:D anladım canım zaten takılıyorumm ❤️☺️ Allah herkese senin eşten nasip etsin:D benim adam sanki kendi oğlu değilmiş gibi takılıyor :D
Öyle deme içten seviyordur bazı erkekler sevgisini göstermiyor öyle gördükleri için babalarından vs ama içten içe nasıl sahiptir :) benim eşim sadece oğluyla alakalı bir şey olursa benimle kavga eder :D
Tam olarak öyle zaten erkeklerin geneli öyle , çocuğa birşey olsa o zaman baba oldukları akıllarına geliyor :D sevgisini gösteriyorda ilgi desek 3-5 oynar tamam , ne uyutma ne yemek yedirme yok anca ben söylersem
Aman sen de söyle bazı erkekler beyni öyle çalışıyor bakma benim eşimde bazı konularda böyle motor gibi anahtarı takmadan iş görmüyor :D erke işte nsnsna
0 oy
önce (2,352 puan) tarafından
Allah şifalar versin canım 

Bende cocuk uyutmaya oturdum sonra kendimde uzancam kafam sersem gibi bi tuhaf.

Size iyi gezmeler :) ❤️
Bende uyuycam ulaşla biraz valla aynı bende öyle hissediyorum teşekkür ederiz ❤️
0 oy
önce (3,277 puan) tarafından
Kızımızı babası uyutuyo, bende oğlumuzu sonra yemek yiyip keyif yapcaz ❤️
Ayy ayy ayy ❤️ kızım olacağını garanti bilsem doğururum :D . Afiyet olsun :)
önce (3,277 puan) tarafından
Benim de ilki oğlan ama kız çocuğu diye bisey var kelimelerle anlatamam bakışıyla sevdiriyo kendini:) erkek böyle değil:) inşallah nasip olur
Valla nasip olur mu bilmiyorum ya bakalım :)
0 oy
önce (791 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende oğluşumu sallıyorum ayağımda uyusun ki sobayı boşaltıp doldurayim yemek falan yapayım :) 
Bende köye gitmeyi çok istiyorum biliyor musun bizim köyde var soba sadece sobayı çok özledim hani beceremem ben sizin gibi maharetli değilim soba olayını falan ama işte yanında oturması sıcacık patates atması ekmek yağlaması of beee :) ellerine sağlık şimdiden yemek için yani :))))
Öyle deme canım denesen sende becerirsin soba doldurup yakmayı :) Bende sobayı seviyorum ama pisliği falan çok oluyor , kışın temizlemesi zor oluyor . Yoksa onun dışında yanında oturması yemekleri falan güzel oluyor üstüne birde çay ve kestane koyduk mu tamamdır :) buyur gel misafirim ol doğuya taraf gelirsen . Nerede oturduğunu bilmiyorum ama
Bayburt’ta oturuyorum ben :)
Ben Elazığ 'dayım :) yolunuz bu taraflara düşerse misafir etmek isterim :) ❤️
0 oy
önce (2,152 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım  benimde koca işte  çocuklar ile  markete gittik  ordan park yakındı  biraz parkta oynadılar sonra gezerek eve geldik uyuttum oğlanı  sütlaç yaptım  fırına attım  yemek yapicam dha  
Kız sen kimsin :D eski nickin neydi ?
Ooo hamarat girl go girl ❤️:D azıcık bana da şöyle serpele belki gelir :D ayy ne iyi olmuş vall benim oğlan uykum geldi dedi uyudu bizde uyanınca çıkacağız :)
Osmanin  annesi  :)))))    sabahtan benimde enerjim yoktu  dışarı çıkınca enerji geldi  snde dışarı  çıkınca  gelir o enerji :))))))
Allah seni bildiği gibi yapsın ben de diyorum bu kadın nerede yaaaaaa benim de canım wafffle çekti sırf onun için çıkıcam :D
Burdayım burdayım canım  geçenlerde seni rüyamda gördüm du :)))  sütlaç olsun anlik alırım  bnde :)))))  hiç waffle yemedim  afiyet olsun canım
Aaaa hayırlara gelsin nasıldı :)
0 oy
önce (8,759 puan) tarafından
Esim yeğenin yanında  ise giti ek is gibi bende çocuklara bakıyom evdeyim
Kaç verecek bilmiyom ki konusurum dedi gelmedigine göre  anlaştılar giderken 300 verse olur diyodu
Helal para bereketli olur 300 400 olur size 1000 hiç kalbini bozma
Isallah canim hic yoktan iyidir zaten bu aydan sonra artik birazdaha topluyoz kendimizi sonraki aylar isallah daha guzel olacak
Allah size en iyi şekilde nasip etsin her şeyi ❤️
Amin canim cok zor zamanlar gecirdim hala daha oyle ama az kaldı isallah
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım...❤️ Eşine de helal olsun benimki de yapar arada öyle şirinlikler :D 

Benimde az önce kaynanam geldi kuru dolma doldurmuş bide komposto yapmış ayvadan onları getirmiş sagolsun kadıncagız seviyom kız ben kaynanamı ( kesinlikle yemek getirdi diye değil:D)
Hahaha :D keşke benim de böyle olsaydı da el üstünde tutsaydım :D ama o şansı kaçırdı :) ben kaynanamı görünce panik atağım tutuyor zangır zangır titriyorum yani kırmızı çizgim :D
Öf noldu kanka o kadar valla merak ettim ya kız sen miyidin saçını kızıldan siyaha dönderen ben o zaman yeni açmıştım hesabı kimseyi tanımıyorum
Evet bendim :)
Şimdi tanıyorken tekrar yorum ypcm siyah çok iyi olmuş ❤️
+1
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ulaş beye iyi uykular sizlere de iyi gezmeler bende sinir stres karışık oturuyorum öyle evde eşim de çalışıyor 
Ne oldu kız .)
önce (1,617 puan) tarafından
Ay nerden tutsan elinde kalacak bir konu inan ki ama böyle beni dehşet sinire strese sürüklüyor

İlgili sorular

+5 oy
19 cevap 369 göst.
+1 oy
19 cevap 510 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 602 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 723 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu