0 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 35 haftalık gebeyim bu bir haftadır çok kötü öksürüyorum evde ne yapabilirim hastaneye gittim ilaç falan vermediler buhar dediler oda hiç fayda etmiyor artk kasıklarım çok kötü ağrıyor öksürmekten 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pekmezi ısıt içine zeytinyağı limon ve karabiber bide pul biber at sabah akşam yarım çay bardağı icnlebikrisn.
(336 puan) tarafından
Yapayım bugün tsk ederim
-Reklam-
0 oy
(72 puan) tarafından
Sabah aç karnına bi çay kaşığı çörek otu at ağzına, çiğnemeden suyla yut. Birkaç gün devam et geçer Allah'ın izniyle 
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Prospan ve grintuss marka şurupları araştırabilirsin ikisi de öksürüp şurubu hamileyken doktorum vermişti
0 oy
(1,570 puan) tarafından
2 diş sarimsagi minik minik doğrayın bal limonla karisirip suyla yutun. Balgam varsa mecbur yetişkin nasal temizlik kiti alıp burnunuzu temizleyin. 

Yarim cay bardağı ılık su az sirke az limon az bal karistirip için ben hem hamileyken hem emzirme döneminde bunları yaparak kurtuldum
0 oy
(111 puan) tarafından
Canım peluze diyorlardi sanırım. Su ile nisastayla muhallebi yap ocaktan alınca ağız tadına göre hemen pekmez ekle. Sicakken kaşıkla, boğazını yumuşatır. Bir de süt ısıtıp içine zencefil ve bal ekleyip icebilirsin onda fayda eder Allah in izniyle
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Tereyağını erit pekmez de koy içine ısıt çörek otu at iç 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 35 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
5 cevap 61 göst.
0 oy
14 cevap 211 göst.