+1 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
İlk üç ay zofer kullanan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bulanti için kullanılıyor 1 ay kullandım ben.
(43 puan) tarafından
Bebekte dudak yarılığı yaparmış
(1,987 puan) tarafından
Onu kim demis ben cok kullandım hem dramamine hem.zofer biseyde olmasin cok sukur
tarafından
Yok ya sapasağlam kuzum çok şükür.
önce (43 puan) tarafından
İçinde öyle yazıyor
önce (1,987 puan) tarafından
Yok canım oyle olsa kullan denilmez
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Ben doğuma kadar kullandım, bu hamileliğimde de ilk aylar kullandım sonra başka bulantı ilacına geçtim 
önce (158 puan) tarafından
Dediğim gibi ilk hamileliğimde de kullandım bu hamileliğimde de kullandım, çok şükür öyle bir sıkıntımız olmadı. Çoğu hamilelerin de kullandığını biliyorum. Bebeklere öyle yan etki etse doktorlar da kesinlikle önermez. Ama yine de kullanıp kullanmamak sana kalmış bişey 

Nasıl kullandın

Akşam yatmadan önce 1 tane içiyordum, 2 gün bulantım olmuyordu. İlk hamileliğimde doğuma kadar o şekilde kullandım.

Bu hamileliğimde ise 1 tane ilacı ortadan ikiye bölüp içiyordum. Zaten etkili bir ilaç olduğu için o şekilde de bulantımı kesti. İçinde çok az çıktığı için bide pahalı olduğu için bitmesin diye yarım yarım içiyordum 😀 sonra başka bulantı ilacına geçtim şuan onu kullanıyorum 

Ben sabsh yarım içiyorum ama hala geçmiyor

Alla alla halbuki bulantı ilaçlarının içinde en etkilisi de zofer ilacı. Niye bulantını geçirmiyor ki?

Eğer fayda etmiyorsa doktoruna söyle başka bulantı ilacı yazsın sana. Doktora gitmene daha varsa sağlık ocağına bile gitsen ordaki doktorlar da yazar sana bulantı ilacı

0 oy
(44 puan) tarafından
Ben mecbur kaldım kullandım çok aşırı kusuyordum prilam ve diğer bulantı ilaçları fayda vermedi hergun seruma gidiyordum günde on onbeş kere kusuyordum doktor mecbur verdi ilk tereddüt ettim eczaneye geri verdim ilacı diğer gün de uçarak geri almaya gittim :) bebeğim sağlıklı doğdu cok şükür 
İçinde öyle yazınca
önce (44 puan) tarafından

Haklısın korkuyor insan ama mecburdum çünkü bakmam gereken bir çocuğum daha vardı 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 60 göst.
11 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ezgi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,198 puan) tarafından soruldu

410,987 soru

12,368,318 cevap

42,203 kullanıcı