+4 oy
259 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,996 puan) tarafından
Biliyorsunuz kızımı kedi tirmalamisti salı ameliyatimiz var cuma son kontrole gittiğimizde doktorumuz kesinlikle kolay. Bir ameliyat ama süreç ağrılı olack ve biraz da zahmetli olacak evde kedi vs olmaması gerek dedi misafir bile kabul etmiyceksnz dedi enfeksiyon riskine karşı istemeye istemeye de olsa zoraki kedilerimizi sahiplendirdik verdigimiZ kişiye de dedik belki daha sonra alıriz diye ama alışınca vermem dedi yani sonuç oki vermem diyordum ama tabi ki covugumun sağlığından kıymetli değil kızım çok çok üzüldü babası dedi ben seni görmeye gotururm dedi öyle biraz ikna oldu

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah sağlığı keyfi yerine gelsin kuzucuğun bir an önce ❤️
önce (4,996 puan) tarafından
Teşekkürler canim bnm
-Reklam-
+1 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Üzücü bir veda olmuştur ama sağlık herşeyden önemli maalesef ve en doğrusu bu olduğuna eminim umarım bir an önce iyileşir minik 
Teşekkürler cnm evet çok zor oldu ama yapmak zorundaydık yine de mama destegimizi falan yapacagiz
önce (1,560 puan) tarafından
Her şerde bir hayır vardır siz içinizi rahat tutun
0 oy
önce (4,129 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun . Benim de  9 aylık kedim ve 5 yaşında kızım var neden ameliyat oldu merak ettim 
önce (613 puan) tarafından
Yapılan en sağlıklı kısırlaştırma, hiç kızgınlığı girmeden yapılan kısırlaştırmadır. Sizi küçük diye hekim mi yönlendirdi?
Evet canım
önce (613 puan) tarafından
Yemin ediyorum hergün başka bir şok geçiriyorum ya. :D bunlar diplomayı nereden alıyor acaba
Bizim iki tane ikisi de kısır canm biri erkek biri dişi bizde hiç kizginliga girmeden kisirlastrdik ama belli bir kiloya ulaşması lazım kisirlastirma yapılması için diye biliyorum sanki öyle söylemişti bizim veteriner yanlış da hatırlıyor olabilirim
Bizim de geçsin yaptircaz ****** perişan
0 oy
önce (2,257 puan) tarafından
Abla o senin çocuğunmuydu? Çok geçmiş olsun. Burda yorum altında konuşutlarken gördüm,posttuda bulamamıştım. En küçük çocuğunamı oldu bu olay. Rabbim şifasını versin inşAllah
Yok bitanem büyük kızımın 9 yaşına
önce (2,257 puan) tarafından
Hadi ya. Rabbim şifasını versin inşAllah. Küçük sıkıştırdı falan sandım bende
0 oy
önce (1,725 puan) tarafından
Merhaba öncelikle kızınıza çok geçmiş olsun. En önemlisi sağlık elbette. En doğru olanı yapmışsınız.  İkinci olarak da okuduğum bir post altında ki yorumunuzu denk geldim. Rahim sarkmasi ile ilgili.

Ameliyat olmuşsunuz. Ben de 1 normal doğum yaptım. Rahim sarkmam oldu ama düzeldi. 2 ay öncede sezeryan oldum ve yine sarkman oldu. Doktor 2 ay daha bekleyelim geçmezse ameliyat dedi. 

Siz ameliyat olurken sarkmaniz ne durumdaydı? Yani ne kadar süre bekleyip gecmeyince ameliyat oldunuz? 

Ameliyat sonrası eskisi gibi düzeldi mi? 

Genel anestezi mi Oldunuz?

Çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim. Çok taktım bu durumu 
Sabah cevap vericem cnm sana
önce (1,725 puan) tarafından
Tamam sagolun
Benim 3 normal doğumdan sonra oldu canım ben farketmedim taki idrar kaçırma başlayıncaya kadar benim idrar kesem de sarkmisti ben muayeneye gittigimde hemen ertesi gün ameliyata alındım spinal oluyor önce bana spinal yapıldı panik atak olduğum için genel anesteziye dönüldü ameliyattan sonra tabiki eskiye döndüm ama ben bir salklikk yapıp tekrar hamile kalınca bağlar koptu yine sarkma oldu şimdi yine olacağım ameliyat sana tavsiyem dogurmayacaksan tekrar ol ameliyat v son dogumumu Sezeryan olmama rağmen sarkma oldu gebelikten dolayi
0 oy
önce (990 puan) tarafından
En iyisini yapmisiniz kızınızın sağlığı daha önemli biraz zaman geçince unutursunuz
0 oy
önce (51,542 puan) tarafından
saglik daha onemli alan kiside iyi bakar umarim kizin nasil agrisi falsn yok demi
Yok kuzum ağrı acı görmede falan hiç bı sıkıntı yok şükür
0 oy
önce (3,492 puan) tarafından
Ben daha önce de burda soylemistim 

Hayvanları seviyorum ama asla evde beslemem hele ki çocuğum varsa kesinlikle 

Bahçeli evim olsa neyse ama evde karsiyim 

Güzel taraflari kadar kötü taraflarini da dusunmemiz gerekiyor çünkü 

Çok geçmiş olsun canım 

Herseyden önce sağlık 
0 oy
önce (64 puan) tarafından
Çok çok gecmis olsun ama goz çok hassas Malesef ve herşeyden önce geliyr 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 581 göst.
0 oy
4 cevap 376 göst.
30 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,635 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,623 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...