+2 oy
456 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (988 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Kızlar çok ama çok ani bi kararla eşim umreye gidiyor 

çok sevdiğimiz bi amcası var maddi durumuda çok iyi hadi beraber gidelim masraflarını ben karşılayacağım demiş dün akşam 
bugün haber geldi uçak bileti alınmış eşimin zaten pasaportu vardı 10 senelik  biraz öncede aradı ki aşkım ihramm almaya gidiyorum ben diye ağlaya ağlaya kapattık telefonu rabbim benide İsteyen bütün kardeşlerimize de nasıp etsin 

Bazı sıkıntılarımız vardı çok dua ettim Allah’a hamdolsun inşallah kendını toparlar bu vesile ile

14 Cevaplar

0 oy
önce (988 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşim havaalanında kızlar hamdolsun 2 de uçağı var ❤️ İki gündür evimiz doldu doldu taştı

çay,ikramlık,yemek hepsıne de yetiştim 

Hamdolsun 
-Reklam-
+5 oy
önce (133,756 puan) tarafından
o amca nasi bi sevab kazandi daha gitmeden bak allahim boyle sevap islemeyi nasip etsim
O kadar çok severiz ki o amcasını her zaman elimizden tutar çok sağolsun
+2 oy
önce (1,134 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Maşallah sübhanallah rabbim hepimize nasip etsin insaalah bende çok gitmeyi istiyorum çok araştırıyorum bakalım belki rabbim birgün nasip eder♥️
Ayy inşallah bizlerde nasip olır
önce (1,134 puan) tarafından
İnşaallah canm♥️
+2 oy
önce (678 puan) tarafından
Benim eşimde yıllar önce gitmişti Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin sen gitmedin mı
önce (678 puan) tarafından
Malesef ben gitmedim ama Rabbim nasip edecek öyle hissediyorum
+2 oy
önce (3,487 puan) tarafından
Bol istifadeli olsun inşaAllah ne güzel. Bol bol dua etsin bir gün beraber de gidersiniz inşallah ☺️❤️
İnşallah ❤️
+2 oy
önce (920 puan) tarafından
Darısı sana ve bütün isteyenlere allahım sevabına nail etsin canım ❤️ 
Allah razı olsun güzel kardeşim
+2 oy
önce (1,878 puan) tarafından

Ay MassAllah ne güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah oralara gidip görmeyi o amcadan da Allah razı olsun rabbim hayirlarini şimdiden kabul etsin inşallah <3

Allah razı olsun canım kardeşim
+2 oy
önce (232 puan) tarafından
Ayyy maşallah Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah kazasız belasız gidip gelsinler inşallah 
+2 oy
önce (108 puan) tarafından
MaşAllah çok sevindim sağ Salim gidip gelir inşAllah
İnşallah ❤️
+2 oy
Bizede dua etsin gidince lütfen. Maddi ve manevi açıdan çok zor bir süreçten geçiyoruz. Gidince bizede Kabe'de dualarıma yer verirse çok mutlu olurum 
Ismın nedir? Elime söyleyeyim ismin ile dua etsin
+1
Eşimin ismi Ali  Benimde Evin. İnşallah helal bol kazanç nasip etsin Rabbim bize böyle bir dua ederse çok sevinirim. Eşim 2 haftadır İstanbul'a gitti çalışmak için kandırdılarm iş bulamadı. Kira var elektrik var borç var. Bebeşimiz yolda. Dua ederseniz çok sevinirim
Tamam kabe ye 3 4 güne geçeceklermiş
Senin eşin adına dua ettirmem
Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun inşAllah
+2 oy
önce (2,089 puan) tarafından

Allah gerçekten kullari dünyaya getiriken herşeyin en hayırlısını versin Allah'a layık kul olsun diye dua ederim ben...hatta yavrumu öyle dualar ederek dünyaya getirdim.. annenin,babanın ,nenenin , dedenin,amca,hala,teyze, kardeş,akrabanın, eşin dostun, arkadaşın,komşuların ,karı ,kocanın,evladın, işin , gücün evin, yerin , malın, mülkün hatta paranın ben hayirlisini versin... gerçekten amca öbür dünyada açtı cennetin kapısını...Allah o amcadan razı olsun 

bizlerin kayınpederi,amcası ,kardeşi ıvır zıvır gereksiz tipleride  bizi tirtiklama derdinde...Allah bizlerede sabır versin nediyim 
..
Amin amin…
Amcası bizim birtanemiz çok severiz akşamda elini öptüm yolunuz açık olsun dedik
Allah hayrını kabul etsin inşallah
önce (2,089 puan) tarafından
Amin Rabbim kabul etsin inşallah eşinizin umre ziyaretini bizler içinde dua etsin bizlerede hidayet versin Allah'ım
+2 oy
önce (520 puan) tarafından
Rabbim kabul etsin bize de nasip eylesın inşallah. Bize de selam söylesin nasip olur gitmek inşallah 
İnşallah ❤️
+2 oy
önce (5,853 puan) tarafından
Çünkü Allah onu kabul buyurdu gel dedi . Ben buna çok inanırım... Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Ayy Allah razı olsun inşallah
+2 oy
önce (899 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım sana da kısmet olsun inşallah.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,075 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 367 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...