0 oy
108 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Eşimin ailesi çok kötülük ettiler çocuklar olmadan ve çocuklar küçükken şimdi çocuklar herşeyi goruyor duyuyor diye fazla gün yüzüne çıkarmıyorlar yaptıkları işleri gizliden eşimle hallediyorlar.7 yıl çocuk olmadı şimdi 2 küçük oğlum var.iyi babanne hala dede rollerine giriyorlar görünürde alttan alttan herşeyi yapıyorlar.yaptiklarini unutup hiç olmamış gibi davranamam onları hiç sevmiyorum.beni eşimden ayırmaya çok uğraştılar uğraşıyorlar da.cocuklara hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar.esim yüzünden gorusmek zorunda kalıyoruz.cocujlar daha küçük hicbiseyin farkında değiller başbaşa bıraksam beyinlerini yıkarlar.ben masum zihinlerini bunlarla doldurmak istemiyorum bahsetmiyorum.onlarin tek derdi adam kullanmak bundan sonra.buna da ben izin vermek istemiyorum hep yaptıkları aklıma geliyr

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
GÖRÜŞME GÖRÜŞTÜRME 

bende beni sevmiyorlar saniyordum megersem ogullarini sevmiyorlarmis kapi duvar oldum  onlara karsi esimde anladi görüsmuyorlar 
-Reklam-
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Görüsme görüstürme mesafenin koy taviz verme unutulmaz tabiki sende inadına sarıl iyice evliliğine huzurunu bozma
0 oy
önce (1,663 puan) tarafından
Görüşmüyorum ben unutamıyorum 
0 oy
önce (82 puan) tarafından
Unutlmaz cnm unutulmuyor herkes hicbisey olmamış gibi davranıyor ama yok bn unutmuyorm kaynanamın bna dediklerini davranışlarını cehennem gibiydi odadan dışarı çıkmak istemiyordum onun yüzünden ama şimdi gör sanırsın en çok bni seviyor bna değer veriyor diğer elti yüz vermeyince belki değerimi anladı ama iş işten gectiiiiii 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 290 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
7 cevap 111 göst.
1 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 69 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (71 puan) tarafından soruldu

409,734 soru

12,317,444 cevap

38,870 kullanıcı

Kategoriler

...