+4 oy
522 göst.
önce Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından

Üç gündür ciddi anlamda delirme modundayim kızım iki buçuk yaşında ve acayip hircinlasti dönemseldir diyip sakin olmaya çalışıyorum bu konuda önerisi olan varsa dinlerim

image

iki gündür dip köşe temizlik modundayim bugün anca icebildim kahvemi siz de durumlar ne  :)  ❤️

20 Cevaplar

0 oy
önce (3,451 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Afiyet olsunn❤️ valla ben de aynı durumdayım sınır mı çizeyim alttan mı alayım ne yapsam doğru olur bilmiyorum. Özellikle ikna etmekte zorlanıyorum valla kafam kalmıyor
önce (2,351 puan) tarafından
Evt indiricem yoksa başka kuvvet beni bu kızdan ayıramaz gözü dönsün yeter eşime diyorum bu senin sınırını bile geçmiş sjsjsj
önce (997 puan) tarafından
Ben kafama sürekli araba yiyorum benim suçum ney :D
önce (3,451 puan) tarafından
Kız çocukları kıyafet konusunda daha zor sanırım. Geçici olduğunu umut ediyorum:/
Ya feyzoş :D geçen bizde delirdik en son ben ağlıyordum o babasıyla eğlenmekteydi :)
Gececekk dayaninnnnn
önce (59 puan) tarafından
Ahahah tek degilmisim çok sukur :D
-Reklam-
+1 oy
önce (531 puan) tarafından

İki buçuk aylık bebem hiç uyumuyor diyebilirim bu gün 3 yaşındaki kızımda  5 inci kez oyuncak topladık bu gün artık honi giycek raddeye geldim:'(

Yaa Allah yardımcın olsun benimki de kız iki buçuk oglum on aylık aslında bayadir iyiydik su üç güne kadar
önce (531 puan) tarafından
Allah sabırlar versin bacım
Allah razı olsun canım
+1 oy
önce (1,893 puan) tarafından

image

2 bebekle ev işi çamaşır di derken...ancak çay keyfine sıra geliyor...
Ellerine sağlık gerçekten gün nasıl bitiyor anlamıyoruz
Medine dilencisi gibi kosdura kosdura geçip gidiyor:)
Ahahah Medine dilencisi
önce (354 puan) tarafından
1996 anne bebekle nasil yapiyorsunuz benim ki 4 aylik lavaboya bile zor gidiyom ev isleri almis basini gitmis yemek desen yok
Bir ip ucunuz varmi uykusu mu gusel bebegin
Senin ilk çocuk mu
Hayir 3 cocuk ama bebegim bir gram uyumuyir surekli kucakta ne yapicam bilmiyom
Oyy uyumayan çocuk deme Allah güç kuvvet versin
Zeyneb34 hiç uyumuyor bebeklerim Allah'ın verdiği güçle duruyorum jnanki birini  sırtıma sariyom öbürünü  elini tutuyorum bezelye yeşil soğan marul dikdim bir gorsen çok güzel oldular...Allah'a şükür diyelim... büyüğü 15 aylık düşün isde ben ayakda duruyorsam herkes durur
Masallah size bende kanguruya koyup pogaca yapayim dedim bitek dereotu dograyabildim devami gelmedi
İnan bezelyelerim cikmis bahara olur Allah izin verirse marullarimda olms hatta artan yoğurt kocalarına da marul dikdim cok güzel oldu eşimin arabasinin lastiğine kum doldurdum boyadım pncar dikdim gorrnler  heves ediyor ...  Sende yapabilirsn
Ya çok güzel fikirler bende şimdi Mart girsin saksılara ekerim hepsini bende çok seviyorum
Şimdide ekebilirsin martı beklemene gerek yok ben aralikda ekmisdim yeni bitmiş... Marulu hemen kopariyorum mesela tavuk balık.yapdimda
Aslında hava güzel ama Mart'ta Şubat sonunda ektiğim bitkiler daha canlı güçlü oluyor
Şubata kadar ekili Kasım'da başlanır bizim burda yazın sıcağa dayanıklı kar ekilir kişi sert değil buranın eğer suzinkude öyleyse hemen ekin ilkbaharda olur
Antalya'da yaşıyorum toprağa bitki ekimini açık alan için genelde dediğim zamanlarda yaparlar ama denerim :)
Benim lojmanın orda kendime 6mtre kare halı kadar yer yapdim dusun 2 bebekle pırasa nane bile ekdim...gidiyorum ara sıra evde bunali ca  birini sırtıma diğerini elime alıp...
Bende çok severim en güzel terapi
Bacim ben tuvalate zor gidiyom
Benimki kucakta da surekli agliyor
Ben birini sırtıma bağlıyorum kolikdi  ilk bebeğim şuan 15 aylık kucugude  5 aylık Allah güç versin yapiliyo iade ben bu halde yapiyorsam herkes yapar...
0 oy
önce (214 puan) tarafından
Derin nefes alıp alttan almak pohpoh lamak Baska birsey maalesef yok buyuyene kadar bu sekılde sonra feraha cıkarsın 
Yas sendromlarıda oluyor sağlıklı olsunlar yeter Allah yardımcınız olsun
Ah bu sendromlar bizi yedi bitirdi
Sendrom denile denile büyüyorlar zaten:)
Bunlar bitne kadar  biz menopoza gireriz :)
Oyle olcak galiba :)
0 oy
önce (716 puan) tarafından
20 aylık aynı durumdayım canım alttan aliyroum elimden geldiğince ama agladi diye hiç bir isteğini yapmıyorum yoksa ağlayarak her işini yaptırmaya çalışır 
Ya ağladığı zaman yapmıyorum evet ama öyle şiddet yanlısı gibi de oldu bu doğru değil diyorum O da hemen pişman oluyor mesela koluna vuruyor sonra hemen canımın ciltten anlayıp öpüyor ama işte öfkesini kontrol edemiyor şu iki üç gündür nedense
önce (716 puan) tarafından
Son azı dişleri çıktımı canım
Evet evet çok oldu
0 oy
önce (997 puan) tarafından

Ooouuu sahalara geri dönülmüş :D 

Ooo İdil hanım asıl siz dönmusunuz :D
0 oy
önce (3,264 puan) tarafından
Sorma o günler nasıl gecti bilmiyorum bir zamanlar sinirden ağlıyordum yemek yapmakta yemekte lükstü, şuan daha rahatım şükür geçiyo valla geçmez gibi geliyo ama geçiyo 
Ya benim o derece değil iki çocukla hayatım daha güzel hatta ama kızımın bazı dönemlerde böyle bir hırçınlık ve öfke kontrolü yaşadığı günler oluyor kardeşine zarar verme gibi bir huyu da olmuyor ama işte her şeye ağlama isteği beni çok yoruyor ama istediğimi falan aksatacağım düzeyde olmuyor Allah'a şükür
0 oy
önce (1,876 puan) tarafından

Benim şuan bir 2 hafta veya 3 hafta sonra ikinci geliyor hayırlısıyla ben böyle postları görünce diyorum heralde huni takıp gezerim hiç sabrım yok herşeye çok çabuk sinirleniyorum şuan bile yetemiyorum diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama kendimi ona göre ayarlarım diye de düşünüyorum rabbim bize akıl fikir sabirlaaaarr ihsan eylesin inşallah rabbim sabırlı kalmayı sakın kalmayı burdaki bütün bacilarima nasip etsin aklınıza sahip çıkın hepsi geçecek <3:D

Ay canım benim öncelikle sağlıkla kucağına al öyle düşünme çok güzel zamanlarda oluyor onların birlikte sardıklarıni oynadıklarını görünce gözlerin doluyor ufak tefek sorunlar oluyor arada evet büyük olanın atak dönemleri biraz farklı olabilir küçüğün de uslu olursa hiçbir şey olmaz ben tek çocuktan daha rahatım ikisiyle normalde
önce (1,876 puan) tarafından
Amin canm bnm Allah razı olsun
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Bugün gezme modundaydim alisveris yaptık onları yerlestiricem..  temizlik modana yarın giricem inşallah
Oh keyfin bol olsun çocuklarla dur yap dur yap anca bitiyor zaten annem sağolsun bakıyor üç gündür öyle yapıyorum
0 oy
önce (2,095 puan) tarafından
Aynıyız 3.5 yaş artık hayat çekilmez oldu benim için 6 dönümlük yerde yasiyorum deniz kenarı denize sıfır ve hava güzel olduğu müddetçe bisiklet olsun kum oynamak olsun park olsun herşey var evde ona keza oyun oynarız at kosturuyoruz resmen kesmiyor artık oğlumu...artık sinirden ağladım ne istiyorsun diye yeter artık diye.... apartmanlarda tikilan çocuklar napsin dedim ..öyle annelerin ve cocuklarin alnından opecem denk gelirsem ...
Aha biz şuan öyleyiz hava genelde yağmurlu mecbur evdeyiz elimden geldiğince sakinim ama artık çekilmez oldu
önce tarafından düzenlendi
Kelin Merhemi olsa kendine sürer hesap:) pek yardımcı olamicam delirmeye huniyle gezmeye devam...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...tek çocukla tansiyon hastası oldum ikinciden Allah korusun ...
Kız bende iki tane işte :D
İşte ondan dedim gerçekten siz iyisiniz bence :) en azından birbiriyle oynarlarmi doverlermi bilemedimde gerçi :)
Ya ikisiyle daha rahatım cidden ama işte arada krize girmese kizim
0 oy
3 cocuktan selamlar 

Bulasik duruyor yemek yok isler duruyor 

Bebe uyumuyor surekli agliyor 4 ay atagin da 
Allah yardımcın olsun ben ikisiyle helak oldum üçüncüyü hayal bile edemedm
Artik bende 4 . Hayal edemiyom cok zormus bu zamanda cicuk buyutmek
Zaman geçiyor bir şekilde büyüdukleri zamanlarda rahata ereriz inşallah
Imkansiz gibi geliyor artik dogdugundan beri ha 40 ciksin duzelir ha 2 aylk olsun derken 4 aylik oldu hicbir degisim yok kizimda hergun farkli bir huyla gune basliyor rabbim saglik versin biran oncede bebegimin uykusu duzene girsin
Allah yardımcın olsun huysuz bebekle hayat çok zor
0 oy
önce (9,716 puan) tarafından
Ya temizliği nasıl yapıyosunuz ben nerden baslayacagımı bilemiyorum :( 
Senin ilk çocuk mu canısı
önce (9,716 puan) tarafından
İkinci cocuk
Aslında ilk çocuk daha zor oluyor bence ben şuan ilkinden daha rahatım genel durumda
0 oy
önce (3,024 puan) tarafından
Geçmiyor ama donem dönem artip azalıyor. Tek çözüm sakin kalıp sabretmek. Sürekli konusmak anlatmak. Benimde 3 yasinda 1 bucuk yaşından beri cekiyorum  aglamalar herseye hayır demeler
İnsan sabır taşına dönüyor ya gerçekten ne zman bitecek bu durum
Bence 4 yaşından sonra. Doktor 4e kadar böyle olur idare edeceksiniz mümkün olduğunca dışarı çıkarın çocuklarla bi araya getirin dedi bizde öyle yapıyoruz. Evde durdukca daha kötü oluyor herşeye agliyor
Bebekle sürekli de çıkamıyorum ki aslında babası falan çok zaman harcıyor fırsat oldukça aktivite yapıyoruz ama yok yani memnun olmuyor asla
Olmazlar bilirim benimkide aynı. Sabır sabır sabır başka yapacak hiçbir şey yok. Sadece şükrediyorum ki ikinci çocuğu yapmadim şu dönemden geçerken. O yuzden bi nebze daha rahatim. Seni düşünemiyorum
Genel olarak hayatım daha düzenli aslında iki bebekle şu ara krizler olmasa işte
0 oy
Hiç bir çözüm yok ne yapsan suçlu sen oluyorsun o yuzd3n susmak lazım küçük ergenlere bu hafta doğum günü var beni yemiş her gün her gün pasta alıp ufleyecekmis hanfendi bize kiziyo nerde pastam niye bana pasta almiyorsuuz diye sitem ediyo yine mi yaaa diyisi var allahim sjsjsj
Ahahah ,:D bir Hira da sende vardı doğru
0 oy
önce (2,143 puan) tarafından
Benim 2.5 yaşındaki kızım da öyle. Geçen burnumu kanatti içini. Kızdım ben ama çünkü canım çok yandı. Sonra babasıyla ikisini evden kovdum. Gidin dedim babaannemize üst katımda oturuyor. 2 saat sonra geri geldiler. Öpüştük barıştık 
Ah bizim bu ana yüreğimiz ya bende ona kızıyorum ağlarken kendini biyere çarpıyor falan zor tutuyorum kendimi
0 oy
önce (865 puan) tarafından
biraz önce eve girdik arkadaşım bendeydi yedik içtik bebeleri patka götürdük şimdi koltupa oturdum sıyırmalarını bekliyorm brni khjjj
+1
İyi dinlenmeler mi diyim iyi delirmeler mi o zaman :D
0 oy
önce (95 puan) tarafından
İyiyim bacım iyiyim iyiyim iyiyim çocuklar hiç uyumuyor ne gece ne gündüz öneri de sendromda geçer annesi 
O laf atasözü oldu artık ne olur bu halimiz bilmiyorum
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Afiyetler olsunn
Teşekkürler canım
0 oy
önce (6,732 puan) tarafından
Ben 3 çocukluyum o yüzden posttan afiyet olsun diyerek kaçıyorum :D
Sana nazar boncuğu ikram ediyorum :)
önce (6,732 puan) tarafından
☺️❤️☺️
0 oy
önce (2,527 puan) tarafından

Konudan ve başlıktan bağımsız bir yorumda bulunmak istiyorum. Sevdiğiniz saydığınız insanların mutfak eşyalarına basılması nasıl normal geliyor size :) Silah zoruyla falan kullanırım şu Atatürk temalı fincanları bardakları. Rahmetli hayatta olsa nasıl yorum yapardı kim bilir bu saçma ürünlere :D

Aslında başka hiç böyle ürünüm yok :) oda bir tane hediye ama Atatürk sevdamdan hiç o açıdan düşünmedim daha önce
önce (2,527 puan) tarafından
Benim için de çok kıymetli, muhterem bir insan. Tam olarak bu yüzden böyle şeylerle basitleştirmek istemem :) Atatürkçülük bu değil çünkü, derin bir felsefe. Ben 10 Kasımlarda bayramlarda, asla Anıtkabir'e gitmem. İçim sızlıyor oraya gelme amacını unutup sadece fotoğraf çekip sağa sola atma heveslilerini görünce. Adam hayatta olsa bir defin ooof çekerdi vay ben kimlere ne emanet ettim diye... Kendini Atatürkçü sanan arkadaşlarla anti-Atatürkçü arkadaşlardan daha çok tartışıyorum :) Atatürk'e düşman olanlardan sonra tehlikeli bir grup varsa o da Anıtkabir'de milyon tane fotoğraf çekip kendisinin en güzel çıktığı pozu İzmir Marşı'yla orda burda paylaşanlardır. Rahmetli eminim böyle güruhtansa nitelikli düşmanları olsun isterdi.
Ya çok haklı ve Cok doğru yazmışsın katılıyorum sana dediğim gibi bu açıdan dusunmedim sanırım artık tek olan fincanimi da kaldiririm

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 344 göst.
11 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 386 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 697 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 772 göst.