0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (3,750 puan) tarafından
Kızlar eşim her yemeği yemez dışardan söylese bile bir kusur bulur herkesin yaptığında bir kusur bulur bugünde sen yemek yapmayı beceremiyorsun falan dedi tartıştık yarın seni annenlere yollayayim dedi dedim evden mi kovuyorsun ben şimdi giderim yok biraz kafanı dinle falan filan iş yerinde kuru fasulye yiyor her pazartesi işte nohut yiyiyor ıspanak sebze hiç yemez ben ne yapacam hergun tavukta midem bulanıyor yani verdiği 6 bini yettirmedim için laf söyledi bide ne yapmalıyım sizce bugün gidesim var bavul toplayacam birazdan 

6 Cevaplar

+1 oy
(91 puan) tarafından
Yok canım bence gitme. Benim eşim de çok yemek seçer, sevdiği yemek olmayınca ya da yemek istediği gibi olmayınca resmen küser trip atar. Ben 10 aylık evliyim daha, alıştım. Sebze yemez sadece et tavuk gibi şeyler. Ben de sebze çok severim. Sırf uğraşmamak için onun ağzına göre yapıyorum ya da evde bu vardı yersen ye yemezsen dışarıdan söyle diyorum. Biz ilk evlendik annesi ve görümcem sayende kurtulduk demişlerdi bana onlara da çok çektirmiş. Küçük seylerden evi bırakıp gitme aranız açılır. Sen ona her gün sor ne yapayım ne istersin diye, tavugu da ona yap kendine başka birşey uydur o gün. Sen canımı sıkma herkes yaşıyor bu gibi durumlar sen aranızı iyi tutmaya bak.

Benim babam bile annemin et yemeklerini sevmediğinden kendi yemek yapmayı öğrendi :) 
(3,750 puan) tarafından
Kaynanam hasta kayinpederim yeni vefat etti bir ay oldu daha
(91 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım. Ne kadarlık evlisiniz, çocuk var mı ? Belki de eşinin bu ara psikolojisi iyi değildir babası vefat ettiği için. Erkekler her şeyden etkilenip depresif olabiliyorlar ki bu baya ciddi bir durum
(3,750 puan) tarafından
Bir kızım var 4 yaşında 5 yıldır evliyiz ama 6 yılda flört donemi vardı sürekli uyuyor sürekli uyuyor
(91 puan) tarafından
Depresyondadir o zaman sana sarıyordur. Sen alttan al, arada git tatlı tatlı konuş. İşte sevdiğini söyle sarıl vs vs. Tam baktın kıvama geldi, ya sen bana böyle kötü konuşunca ben çok üzülüyorum, kafama takiyorum ne olur birbirimizi kirmayalim güzel güzel sorun varsa konuşup anlaşalım de
(1,991 puan) tarafından
B..k yesin
-Reklam-
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Topla bavulunu git anası yoksa eğer yapacak aç kalsın seni arasın 
(3,750 puan) tarafından
Kendi bilir canım ne yapayım daha yoruldum cidden sürekli böyle
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Git git de görsün iki gün sonra aşk mesajları atmaya başlar gel evimizw diye
(3,750 puan) tarafından
Atmaz kız aramıyor bile gidince
(1,272 puan) tarafından
Sen arama sorma bak nasıl arıyor gelmiyor musun diye akıllanmaları için bi ateş düşmesi lazım ahaha
(1,272 puan) tarafından
Bu arada benimde eşimle yemek konusu çok sorun oluyo ya yemek seçiyor mu seçmiyor mu çözemedim bile daha misal bulgur pilavı yaparım ben bunu yemem bilmiyo musun der yemez bazen de ses etmeden yer 2. Tabago bile ister anlayamadım bende
(3,750 puan) tarafından
Bilmiyorum canım sıkıldı m ya dışardan aldığına bile bir kusur buluyor neyi nasıl yapacağımı şaşırdım o hariçte herkes yemeğimi beğeniyor anlamadım ki
(1,272 puan) tarafından
Takma kafana canım bir çok erkek öyle zaten
0 oy
(6,187 puan) tarafından
gereksiz yere sacmalamis. her yemegi yesen bende cesit cesit yaparim . 6 bin yetirebiliyorsa kendi yetersin . bir surw para alma . ne istiyorsa da pisir bir ikiay . ama kendisi alip gelsin. alisverisin nasil yapildigini gorsun 6 hin neye yetiyormus .  ina tavuk yap yiyosa kendine ayri yap . benim esim tavik balik sebze hic yemez kiyma ve kofteli yemekler kebapvari kizartmali yemekler yen . ben biliyosun diyet yaparim hep. kendime ayri ona ayri yapiyorum . madem oyle her ikinizin istegine de 6 bin yetirebiliosa yetirsin kendisi
(3,750 puan) tarafından
Canik kirici laflar söyledi işte keşke evlenmeseydim nerden evlendim el lezzeti diye bir şey var sende hiç bir şey yok dedi tuzsuz olsa yemez o derece
(6,187 puan) tarafından
ihaklisin canim ne diyim   bu adamlar hep bi cins malesef
(3,750 puan) tarafından
Öyle babası yeni vefat etti ona bağladım ama kalbim çok kırıldı ya oda sürekli uyuyor bizle ilgilenmiyor ben şikayet etmiyorum ama
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Annenin evine gitmekte ne oluyo ya bi süre yemek yapma konusma gönlünü alana kadar, cidden abartmayalım
(3,750 puan) tarafından
Yani canım ne yaparsa yapsın sıkıldım bunaldım az tuzsuz olsun onu bile yemiyor dışardan söylediğine bile kusur buluyor
(3,455 puan) tarafından
Aynı abim gibi, yengem yemek yapmıyo işten gelir kendisi yapar, zor biliyorum ama babanın evine bu nedenle gidilmez
(3,750 puan) tarafından
Ama yarın annene git dedi bana evden kovar gibi
0 oy
(281 puan) tarafından
Sen yap beğenmiyorsan egerdeseydın  yapıcı olacağı yerde kırıcı oluyor derdı ne acaba 
(3,750 puan) tarafından
Kız ben yapıyorum tuzu azsa bile o tabağı itiyor yemiyor tuz atmıyor diyorum ya dışardan söylediği yemeğe bile kusur buluyor
(281 puan) tarafından
Gazzede açlıktan sınanan ınsanlari söyle yemek nbulamıyorlar sende bulmus sun bulanıyorsun de
(3,750 puan) tarafından
Canım artık bir şey demiyorum dinleniyor bile lafı ağzıma tıkıyor sürekli uyuyor onunla vakit geçirmek istediğimizi söylüyoruz hiç dinlemiyor bile bizi bir dinle bakayım bu kadın ne diyor ise gidiyor geliyor uyuyor pazar günü sabah işten çıkınca arkadaşlarınla 1 e kadar corbacidalar ama bize gelince ben yorgunk uyuyacam bir oazar otursa yarım saat sonra uyuyor bende sıkıldım her yaptığım şeye bir şey buluyor sürekli uyuduğu için ben çekiyorum arada dışarı kızımla ona bile nerelerdesin  sen deyip kızıyor
(281 puan) tarafından
Evlenene kadar canm cicim evlendikten sonrada huyları Baska cıkıyor işte Allah sabır versin zor vallahi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 274 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Senem0880 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 372 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 499 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.