+1 oy
624 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar aranızdan biriyim sizlere birşey sormak istiyorum ben 30 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim mutlu bir evliliğim var eşim ilgili bir baba ve eş ve her istediğimi fazlasıyla yapar aldığıma goydigime gezmeme karışmaz sevgisinden de süphem yok eşimin iş arkadaşınin eşi benimle tanışmak istemiş tanıştık haftada bir gün mutlaka bana gelirler yeriz içeriz sohbetimizi yaparız ama benim kafama takılan birşey var bu benim ikinci evliliğim ve eşimin ilk evliliği bu bayaninda şöyle bir sorunu var eşi yemeden içmeden kısmıyor ama ıvır zıvır boş şeylere para harcamasını sevmiyor ve kadında kendine ne alırsa kardeşine annesine de alan biri ne alakaysa gecen akşam benim burda tartışma oldu mutfakta yanima geldi işte dul karilara şunlar yapılıyor bunlar yapılıyor dul karılar istediği gibi yaşıyor ben kız evlendim ilk evliligim millet 2 yi 3 ü alıyor istediği gibi yaşıyor filan diye söylendi ve gecenlerde  bunu yine dillendirmisti ve ben üzerime alındım ve bu benim çok zoruma gitti ve o akşam bende kaldılar sabah yol ettim ve mesafe koydum kırıldım telefonlarını da açmadım eşi eşimi aramış yenge birşeyemi kırıldı diye bende söyledim eşime benmi abartıyorum acaba merak ettim bunu bile bile sürekli dillendirmesi beni kırdı ve ben görüşmek istemiyorum 

31 Cevaplar

+1 oy
önce (630 puan) tarafından
Dul karı demek ne kadar ayıp bi laf öyle. Boşanmak ayıp mı herkesin başına gelebilir kendi evliliğini garanti sanmasın ya da ölümlü dünya Allah vermesin kocası ölse onada dul karı dense hoş mu olur. Benimde komşum var ikinci evliliği bunu söylemek şöyle dursun düşünmekten bile utanırım bi kadın olarak. Bence mesafeni koy yatılı kalacak kdar da içli dışlı olma 
-Reklam-
+1 oy
önce (1,687 puan) tarafından
Karşı taraf sözünü tartmadan ağzına geldiği gibi konuşmuş madem öyle bunun bir karşılığı olmalı, eğer af eder görüşmeye devam edersen,  kendine olan saygında zedelenir..!
+1 oy
önce (18,160 puan) tarafından
İlk evliliğim olmasına rağmen böyle konuşan küçücük beyni ile boşanıp tekrar evlenenleri aşağılayan biri ile ahpaplık etmezdim 
+1 oy
önce (856 puan) tarafından
mesafe iyidir amacı sana demek vbile değilse seni kötü  hissettirmis bosver kalsin uzakta
+1 oy
önce (29,179 puan) tarafından

Mesafeni koymanı gerektiren bir karketer heleki kalma etme Faslı basın ağır mesafe koy bncede

+1 oy
önce (387 puan) tarafından

İkinci evlilik değilim ama ben olsam bende üzerime alırdım yani çok uclu  bi laf etmiş seni bile ezmeye yeltenmis olabilir acindirma yoluyla kalitesiz . İkinci üçüncü dördüncü evlilikler de kadınlar rahat etmiyor doğru evlilikte insan mutlu oluyor huzur buluyor akilsiz karı ayıp ya denir mi öyle şey.  Kimisi vardır ilk evlilikte huzurluyum der kimisi İkinci baharı yaşar kimsi beşincide.  Nasipte öte de yol yok . Alnına ne yazildiysa o. Ve bu cümleleri kurduysa ayıp etmiş.  Kıskanmış da biraz kaldı ki isterse 10 defa evlensin mutluluğun garantisi olmaz . Hersey nasip . Bacim sende mutluysan duyma kimseyi esinede kızma üzme at kapı önünde moral bozani takılma.  Siz mutlu musunuz? Evett  muhtemelen . Dimi . Ee mutluluğunuza ortak olacak sizle gülüp ağlayacak buyursun gelsin sofraniza. Mikserlik edecek olanda kapı önünden geçmesin sınır koyman iyi olmuş bosver . Sen kazandın kaybetmedin . Seni seven kabul eden etmiş gerisinde pokh yemek düşer:)

Mutfakta dik olmad8gin iyi olmuş kavga etseydin eşin mahcup olabilirdi adama . Kaliten ortaya çıktı bak neguzel . Kaynanam hep der ki ayı ininde adam boğmaz der . Geleni edebinle ağrılarım yaptıysa hadsizlik lafımı tatlı dille söylerim susarim kapıdan çıkana kadar der çıktıktan sonra da bidaha nahjh girer der  :) canim anam . ❤️ çok doğru sende böyle yapmışsın bravo valla bence doğru.  O kapı kapandı bikere simdi o düşünsün.  
+1 oy
önce (10,052 puan) tarafından
Resmen yüzüne yüzüne sana söylemiş ve aşırı kiskaniyo seni. Ne kdr ayıp yaa kesinlikle mesafe koy görüşme 

Ben 6 sene önce eşimle sohbet ediyorduk anneanneside yanmizda eşimde takıldı bana dedi baban vermeseydi bana kacardin ki biz görücü usulü evlendik şakalaştık ben öfkelendim ve şunlar ağzımdan çıktı 

( hayata bir erkek için babamın başını egdirmezdim asla sana kacmazdim )

yemin ederim ki ben o an eşimin anneannesini unuttum onunda eşine kaçtığını ben kadının yanında bunları söyledim ama Allah şahit unutmuştum ve çok vicdan yaptım aradan birkaç ay sonra anneannesi vefat etti 

Ve yıllar geçti ama hep içimde vicdan azabı olarak kaldı ne zmn hatirlasam kötü oluyorum şuan bile 
önce (193 puan) tarafından
Ayyy çok kötü hissettim senin pişmanlığını bnde bazı şeylerde kendi dedem için ergenlikte söylediklerimle kirmisimdr şuan çok pişmanım.
Ama eşimin anaanesi beni delirtti kadın her hangi bir konuda ölse dahi üzülecegimi düşünmüyorum ya
önce (10,052 puan) tarafından
Anneannesi bana çok iyidi beni cokkk severdi Allah rahmet eylesin. Ama gerçekten o aklımda yoktu
+1 oy
önce (51,545 puan) tarafından
fazla samimiyete gerek yok o zaman hersey biliniyor mesafe her zaman iyidir sizde niye kalıyorlar fazla yüz göz olmussunuz 
+1 oy
önce (63 puan) tarafından
Eğer senin ikinci evliliğin olduğunu bilip böyle konuştuysa anında tepkini göstermeliydin bir de bilmiyorsa Bile yabancıların olduğu bir ortamda eşinden dert yapan kavga eden insanlardan haz etmem, bir de şu takıldı kafama çok çok yakın da değil eviniz de nasıl gece kalmalı ağırlıyorsunuz ben anlamıyorum  
+1 oy
önce (2,579 puan) tarafından
Deseydin denemesi bedava diye ***** sacama insanlar üstelik niye sende kaliyor
0 oy
önce (12,209 puan) tarafından

Ay geri.zekali mi dengesiz mi garip sanane ister 3 kere ister 5 kere evlenirim sonuna kadar da haklısın eşin dışarda gorussun evine alma hadsizi ama keşke bunları yüzüne söylerken haddini bildirseydin ağzının payını vereceksin böylelerinin 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 356 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 499 göst.