+3 oy
414 göst.
önce Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından

Eltisini sevmeyenlere gelsin :D şahsen ben kendisini hiç sevmem kendisi çok kıskanç ve taklitçi birisidir ve bende isterim eltimle anlaşıp konuşup edip ama Maalesef umarım Yeni eltimle anlaşırım kızlar siz eltinizle anlaşırmısıniz severmisiniz hadi kızlar yorumlarda konuşalım :DDD 

image

35 Cevaplar

0 oy
önce (10,052 puan) tarafından
Eltim yok ama 3 tane olacak inşaAllah anlaşırız inşaAllah bana saygılı davranırlar çünkü en büyük eltiyim maalesef. Bana yakın olsa ben ona abla olurum gene yapım hep iyi niyetli ondan hep kaybettim. Neyse yani iyi gelse bana vala abla olurum hamile olsa işine yardım ederim dogursa refakatçi olurum. Elimden geleni yaparım....ama eğer ki beni sevmeyip kiskansa ayda yılda bir görüşürum uğraşamam 
-Reklam-
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Valla benimkide bni sevmez kalpler karşılıklı bnde onu haa bn iyi bir insanmiyim çok şükür kimseye zararım yokk olmadı olmazda ama eltim gram iyiligimi istemez her konuda ondan iyiyim bn kndime ait evim var kndisi kirada bn giyime kuşama önem verrim sürekli yeni şeyler giymeyi severim ama o yok 40 yılda bir yeni bir şey alır 20 yıl lafını aldım şu kadar koydum ettim kıymaz yani alincada pişmanlık duyuyor bana bakışları çok tuaf samimi gelmiyor bir kere kaynnm ağzından kaçırdı eltin çok kıskanç diye snrada toparlamak için diyokii kocasını çok kıskanır istemez bir yere gitsin kocası bn insan sarrafiyim.bir bakışta anlarım nasıl biri olduğunu.. derlerya bana dokumayan yılan bin yaşasın benimkide o misal işte herkes evinde herkes yerinde sağolsun.
0 oy
önce (49 puan) tarafından

Eltim yokk ileride olur mu bilmiyorum tabi:D

0 oy
önce (8,755 puan) tarafından
Ne çok iyim ne de çok kötüyüm herşeyin ortası iyidir yüz verme yeter
0 oy
önce (972 puan) tarafından
Senin gibi düşündüm hep ama çok tuhaf bı insan neyse Allah biliyor herkesin içini 
0 oy
önce (790 puan) tarafından
Eltim benden 14 yaş küçük kardeşim yaşında o yüzden çokta elti gibi hissetmiyorum,  ama yaşıt olsaydık pek anlaşamazdık sanırım. Zaten şuandada arada bişey olursa mesajlaşırız onun dışında 3, 4 ayda bir anca görüşürüz. 
0 oy
önce (2,365 puan) tarafından
Bir tane eltim var suanlik ama aynı dil bilmiyoruz sjwjs o yabancı ve uzak  :D 
0 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Allaha şükür şuan eltim yok ilerde de olursa kaynanama nasıl uzaksam ona da uzak olurum kimse beni abla etli gelin bellemesin hiçbirini sevmiyorum çünkü 
0 oy
önce (970 puan) tarafından
NE ben kıskanırım nede onlar salakça düşüncelere kapilmam bu ne saçmalık 
0 oy
önce (2,010 puan) tarafından
Kaynım nişanlı. Eltimi de en son Eylül ayında nişanda gördüm. Pek samimi olacağımızı sanmıyorum. 
0 oy
önce (435 puan) tarafından
Eltisi olmayan ben
0 oy
önce (866 puan) tarafından
aramız yok ben onu sevmem oda beni 

bu sefer ben haklıyım ve tüm aile ona piskopat diyolar 

ruh hastası khjjj
0 oy
önce (94 puan) tarafından
Valla 5 tane eltim var. Hepsiyle abla kardeş gibiyiz. Hiç kıskançlık rekabet yok. Mis miss
0 oy
önce (4,025 puan) tarafından
Biz başta iyiydik ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Çok yardımseverdir  bi iş oldu mu koşar ama ön planda olmayı çok sever. Kendisi çocukları, eltiler arasında ya da hangi topluluk içindeyse okulda falan yani en iyi olsun ister. Süperlermiş gibi anlatır konuya komşuya arkadaşa. Bunda bişey yok da beni ve çocuğumu gömüyor kendileri geri planda kalmasın diye. Çok da çevresi var çok bilmiş konuşuyor. Ben öyle değilim. Mesafeliyim kendimi övmeyi de beceremem sinir olduğumla kalıyorum.
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Bn eltimi çok seviyorum çok anlaşıyoruz bnden 11 yaş büyük ama arkadaş gibiyiz  gelir dolabımdan giyinir bnde onun dolabından kaynanama gidincede hiç öyle iş ayrımı yapmayız canım ektim maşallah diyimde :))

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 686 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 423 göst.
0 oy
20 cevap 298 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 461 göst.

409,615 soru