0 oy
97 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (386 puan) tarafından

Annelerrr haydin anlık napiyorsunuz bakalım. 

Ben fırsatı buldum keyif yapıyorum  ❤️
YA SIZ ?

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (179 puan) tarafından
Kac  bebiş var ve kaç günlük  bende 2 ve herşey sarpa sardı  ya iş guc  hak getire
önce (386 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım bende de 1 ama çok fena yaa :)  Allah yardım etsin.  Canları sağ olsun .
-Reklam-
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Eve geldik benimkiler uyudu bende keyif yapıyorum eşim şehir dışında birazdan belki kalkarım afiyet olsun bu arada 
Oh yarasın afiyet olsun sizede. İnsan bazen özel hissetmek istiyor yaa . Kendiyle kalmak keyif yapmak ...
0 oy
önce (349 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Benim 2 biri kız 2 buçuk yaşında biri oğlan 6 aylık şuan ikiside uyumamiş 2 ye kadar da böyle uyanigiz 
Sağ ol , Allah bağışlasın canım.  2. Yi gözüm almıyor ya
Valla bizede süpriz olmuştu. Ama iyikide olmuş diyorum çok şükür
Kız öyle bir durumda zaten vardır bi hayır derim şükrederim mutlu da olurum ama biraz sıkıntı saglik sorunum yeni bi doğumu karşılamaz ağır gelebilir ondan yoksa kokusu bakışı karnımda ki o hissettirdikleri yaşattığı uykusuz geceler ilk 3 ay ben uyumadım hele ilk hafta uykumu bi topladım 24 saat etmedi yaklaşık 1 haftalık uykum . Çok zordu amaan . Zombi olmuştum 10 dk da bir uyanırdım. Korkular var uyudu mu bisey oldu mu bebek uyumaz gaz sancısı Rahim agrisi oww . Ama sorarsan bana ben bunlar8 da özledim nedense . :)  ama işte bazı engeller var . Bi tane var rabhim ona sağlık sıhhat versin nediyim . Ben evlenirken 3 isterdim ama o iş öyle olmuyormuş:)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım. Aynen vardır bir hayr
Sağ ol canım,  Amin
0 oy
önce (610 puan) tarafından
Bebem uyuyor burnu tıkanıyor:(  napacagimi bilmiyorum.
Kafasını yükselt tatlım biraz açılı yatır rahat okur biraz daha
önce (610 puan) tarafından
Ya deneyim.  Açılı ne demek
Duşa soktum burnuna su çektir hinkirme yaptır. Olmadı enjektorle burnuna iki burnada bikac damla serum fizyolojik damlat fışkirtma yoksa orta kulağa kaçıp orda enfeksiyon gelişir ben fışkirtiyordum ama one acılı tutarak birinden girip diğerinden çıkardı mukus hocamız öğretmişti  ama önermem  tazyikli yapmak yerine 3 4 damla damlatip sırt üzeri yaatirmak daha mantıklı damla akar genize doğru  daha sonra kaldırın akar zaten burun
Açılı yani eğimli yastıksız değil de 35. 45 açıyla koy yastığı kac aylıkti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 103 göst.
+1 oy
13 cevap 242 göst.
0 oy
7 cevap 470 göst.
0 oy
11 cevap 421 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,766 puan) tarafından soruldu

409,576 soru

12,312,812 cevap

38,764 kullanıcı

Kategoriler

...