+7 oy
653 göst.
önce Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hadi bu postu kocalarımızmışız gibi cevaplayacağız.

Q: En çok hangi özelliğinle gurur duyuyorsun ve seni tanımlayacak üç kelime seçsen, bunlar ne olurdu?

Not: Bu postta da aynı geçenkinde olduğu gibi en çok oy alan yoruma ufacık bir hediye var. :D

Geçen sorunun kazananı "Memur anneee" adlı nick sahibinin "İtiraf ediyorum, hoca ezanı minareye çıkıp en ucuna kadar, orda okuyo sanıyordum :)))))" itirafı kazandı.

Hediyeniz: 1 HATİM. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

36 Cevaplar

0 oy
önce (3,277 puan) tarafından
Ya teşekkür ederim canım ❤️ 

Kocam: Ben iyi kocayım, millette neler var benim gibi kocayı zor bulursun der. Her işimi yaptıktan sonra :))))
-Reklam-
0 oy
önce (2,238 puan) tarafından
Ne gerek var derdi rahmetli 
önce (678 puan) tarafından
Rahmetli mi
Haaaa sen dün post açmıştın doğru yaa naptın konustunmu babanla
önce (2,238 puan) tarafından
Ahahaha aynen benim için öldü dnndnd

Yok haberi kardeşimle konuştum canım. Ablamın canı sıkılmış enişteme işten izin vermemişler biz alcaz gelcez kalcak biraz demiş. Nişanlısıyla gelecek
önce (678 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Benim hersyi bilirim nerden bildiğimi sormayın. Bilmediğim bişi olursa biliyormuş gibi yapar gene bilirim 

Meşhur kocam sözü 
0 oy
önce (1,890 puan) tarafından
Kendimi çok beğeniyorum şu gibi para kazanıyorum ( çokta yakışıklı olsa içim yanmaz) şaka şaka idare eder gideri var parada kazanıyor da o para 3 E bölününce anlamı kalmıyor 
0 oy
önce (2,203 puan) tarafından
Kimseyle işim olmaz herkes istedi gibi yaşasın sende yorum yapma kimsenin hayatına ney sınavıydı bilmezsin. Der ama insanlara tek kelimeyle etiketi basar ve o etikette doğru olur hep hiç şaşmaz 
0 oy
önce (79 puan) tarafından
Köye yerleşeceğim. Bir ev bir bahçe azıcıkta ****** yaptık mı zenginiz. Köyde hayat var bu kadar yorulmazsın şehirde ki gibi
0 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Ayın 15i Garı su maaşını al da (parayı uzatır) üstümde kalmasın garı ......çoksa hoşlanmiyorum böyle konuşmasında fiks alırım   bende maaşımı :D
0 oy
önce (926 puan) tarafından
"Heh gene ne buldun sor bakalım:D. Senin bunu biliyor olman lazım, E.Ç. bir deterjan markası değildir E.Ç. bir markadır, atik pratik dinamik :D "

Benim kocam da böyle işte :D 
0 oy
önce (3,623 puan) tarafından
Ben: aklımda 40 tilki dolanıyor.

Eşim: Benim de 40 tilki dolaşıyor ama hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyor. Onu bile yönetiyorum 

Not; kendisi balık burcudur herşeyin en iyisini o bilir. 

Bu konuşmada kızım hastaneye yatışı yapıldığında gergindim  o zaman geçti aramızda. Sonuç çarşamba gününden beri de hasta fazla bilmişliğin sonucu diyelim ☺
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Baariz aşkım haftaya haledecem o haftalar hiç gelmio bu arada :))))  ne ymk yapıyim derim fark etmez :))))) bu çocuk neden ağlıyor :))))
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Dur bı uyuyayım gerisi hal olur 

Mesur lafı 
0 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Kemal şunal hastasıydı eşim cok şükür bıraktı ama genelde şey der . İyi bişey yaptığında yada ayna karşında

güzel adamım güzel Allah özene bozene yaratmış ..

Ha bide şey var işten geldikten sonra sen çayı demle 5 dk gözlerimi dinlendirim sabah kalkıp işe gidiyor  (asla uyaanmiyo) 
0 oy
önce (1,166 puan) tarafından
Bu ay rahatlıyoruz :) 
0 oy
önce (740 puan) tarafından
***** ayağına yatarım ama herşeyi bilirim aklımı kullanırım der der

Ama arkadaş kurbanı olur ***** olduğu ortaya çıkar 
0 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Kendini hiç ovmez biri ovunce bile sus suss der çünkü kendisini çok çabuk nazar ediyo sjsjsj
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Ben:eve şu lazım bitti 

Eşim:e daha yeni geçen ay almadın mı ne çabuk bitti oohoo damada biley dayanmıyor

Şunu alalım mı derim o bakarız der 

Bi kahve içelim mi derim 

Çok uykum var uykumu kaçırır şimdi

Ve en çok söylediği şey de şu "Sen herşeyi çok biliyorsun profesör olcakmışşın buralarda harcanmışsın 

Bende evet her şeyi çok biliyorum elimin altında tlefon her şeyi araltırıyorum, senin elinde de telefon var sende araştır cahil cahij konuşma diyorum :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevdoş (197 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...