+7 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hadi bu postu kocalarımızmışız gibi cevaplayacağız.

Q: En çok hangi özelliğinle gurur duyuyorsun ve seni tanımlayacak üç kelime seçsen, bunlar ne olurdu?

Not: Bu postta da aynı geçenkinde olduğu gibi en çok oy alan yoruma ufacık bir hediye var. :D

Geçen sorunun kazananı "Memur anneee" adlı nick sahibinin "İtiraf ediyorum, hoca ezanı minareye çıkıp en ucuna kadar, orda okuyo sanıyordum :)))))" itirafı kazandı.

Hediyeniz: 1 HATİM. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

41 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne gerek var derdi rahmetli 
(818 puan) tarafından
Rahmetli mi
Haaaa sen dün post açmıştın doğru yaa naptın konustunmu babanla
tarafından
Ahahaha aynen benim için öldü dnndnd

Yok haberi kardeşimle konuştum canım. Ablamın canı sıkılmış enişteme işten izin vermemişler biz alcaz gelcez kalcak biraz demiş. Nişanlısıyla gelecek
(818 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
-Reklam-
+1 oy
(993 puan) tarafından
Benim hersyi bilirim nerden bildiğimi sormayın. Bilmediğim bişi olursa biliyormuş gibi yapar gene bilirim 

Meşhur kocam sözü 
+1 oy
(1,965 puan) tarafından
Kendimi çok beğeniyorum şu gibi para kazanıyorum ( çokta yakışıklı olsa içim yanmaz) şaka şaka idare eder gideri var parada kazanıyor da o para 3 E bölününce anlamı kalmıyor 
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Kimseyle işim olmaz herkes istedi gibi yaşasın sende yorum yapma kimsenin hayatına ney sınavıydı bilmezsin. Der ama insanlara tek kelimeyle etiketi basar ve o etikette doğru olur hep hiç şaşmaz 
+1 oy
(95 puan) tarafından
Köye yerleşeceğim. Bir ev bir bahçe azıcıkta ****** yaptık mı zenginiz. Köyde hayat var bu kadar yorulmazsın şehirde ki gibi
+1 oy
(1,957 puan) tarafından
Ayın 15i Garı su maaşını al da (parayı uzatır) üstümde kalmasın garı ......çoksa hoşlanmiyorum böyle konuşmasında fiks alırım   bende maaşımı :D
+1 oy
(959 puan) tarafından
"Heh gene ne buldun sor bakalım:D. Senin bunu biliyor olman lazım, E.Ç. bir deterjan markası değildir E.Ç. bir markadır, atik pratik dinamik :D "

Benim kocam da böyle işte :D 
+1 oy
(3,657 puan) tarafından
Ben: aklımda 40 tilki dolanıyor.

Eşim: Benim de 40 tilki dolaşıyor ama hiçbirinin kuyruğu diğerine değmiyor. Onu bile yönetiyorum 

Not; kendisi balık burcudur herşeyin en iyisini o bilir. 

Bu konuşmada kızım hastaneye yatışı yapıldığında gergindim  o zaman geçti aramızda. Sonuç çarşamba gününden beri de hasta fazla bilmişliğin sonucu diyelim ☺
+1 oy
(276 puan) tarafından
Baariz aşkım haftaya haledecem o haftalar hiç gelmio bu arada :))))  ne ymk yapıyim derim fark etmez :))))) bu çocuk neden ağlıyor :))))
0 oy
(134 puan) tarafından
Dur bı uyuyayım gerisi hal olur 

Mesur lafı 
0 oy
(1,586 puan) tarafından

Kemal şunal hastasıydı eşim cok şükür bıraktı ama genelde şey der . İyi bişey yaptığında yada ayna karşında

güzel adamım güzel Allah özene bozene yaratmış ..

Ha bide şey var işten geldikten sonra sen çayı demle 5 dk gözlerimi dinlendirim sabah kalkıp işe gidiyor  (asla uyaanmiyo) 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bu ay rahatlıyoruz :) 
0 oy
(805 puan) tarafından
***** ayağına yatarım ama herşeyi bilirim aklımı kullanırım der der

Ama arkadaş kurbanı olur ***** olduğu ortaya çıkar 
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Kendini hiç ovmez biri ovunce bile sus suss der çünkü kendisini çok çabuk nazar ediyo sjsjsj
0 oy
(182 puan) tarafından
Ben:eve şu lazım bitti 

Eşim:e daha yeni geçen ay almadın mı ne çabuk bitti oohoo damada biley dayanmıyor

Şunu alalım mı derim o bakarız der 

Bi kahve içelim mi derim 

Çok uykum var uykumu kaçırır şimdi

Ve en çok söylediği şey de şu "Sen herşeyi çok biliyorsun profesör olcakmışşın buralarda harcanmışsın 

Bende evet her şeyi çok biliyorum elimin altında tlefon her şeyi araltırıyorum, senin elinde de telefon var sende araştır cahil cahij konuşma diyorum :)
0 oy
(297 puan) tarafından
Hortlatalım postu, bir kazanana ihtiyacımız var. 
0 oy
(1,523 puan) tarafından

Önce beni bil bu evi bil

Artık sen annesin bu kadar anne anne deme

Ben iyi bi insanım

Ateş düştüğü yeri yakar 

Beni gerçekten seviyor musun 

Annem iyidir

Hiç kafa yok sende bak ne güzel kocan var 

Daha uzar da uzar sıklıkla söyledikleri 
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Çok yakışıklıyım yaaa ya rabbim bu nasi bı yakışıklılık 

3 özelliğim yakışıklılığım kıvrak zekam ve kaslı kollarım 

Dipnot= hiçbiri yok adamda
0 oy
(234 puan) tarafından

Hallledecem vallah sen merak etme:angry: ( ama halledemiyor)

0 oy
(18,389 puan) tarafından
Ev ekonomimizi iyi yönetmesi ve önümüzdeki ay rahatlamamızla övünürdü beş yıl oldu ona evet diyeli hala borçtan kurtulamadım :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevdoş (197 puan) tarafından soruldu

410,956 soru

12,367,004 cevap

42,105 kullanıcı

Kategoriler

...