0 oy
130 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (2,371 puan) tarafından
Bize tekrardan bit bulasti ben ve kızıma ve benim saçımda bir sürü yumurta var temizleyecek kimseye yok bu benim.sinirimi bozmaya başladı bit yok ama yumurta var tariyorum çok ama çok kaşınıyor saçımı sıfıra vurmak istiyorum saçım eski haline döner mi ve ne kadar süre sonra omzuma gelir saçım:( çok seviyorum saçımı çok sık olduğu için bitmiyor bana yardım edin lavanta sirke çare etmedi kızımın saçını tek tek temizledim onda yok ama ben napicam artik oturup aglicam yaa 

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından
bit şampuanı denedin mi
bilemedimki
önce (2,371 puan) tarafından
Nasil kurtulcam yaa :(((
şampuanı bol bol kullansan günde bi kaç kere yıkasan sık tarakla habire tarasan yine de mi olmuyor. kocan ayıklasın ya da yaaa. koca kadın saçın kesilirse depresyona girersin kiii. kapalıysan sorun olmaz da açıksan sıkıntı
Sirke lavanta ha bire sıkıp tariyorum eşim ayiklayamaz geçen.ben kızın saçında gösterdim benim.sscimda yapamadı öyle bulamadı kapalıyım cnm ama benim saçım çok geç uzuyor uzaması yıllar alır oda beni bitirir:(
ay kapalıysan kestir gitsin kız uğraştığına değmez. ben olsam dakka durmam
-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Saçlarını boyA temizler Boya 
Yaptım boya oda işlemedi :(
0 oy
önce (3,233 puan) tarafından
Feyzos ben bit samluanini tam 1 gun boyunca yikadim geri sürdüm yikadim ggeri surdum boyle gitti
Bende öyle yaptım sekerlik bit sampuani sonra sirke sonra lavanta hep tekrar edip durdum yok gitmiyo yumurtalar bende aşırı çok var yumurta sac telim kopuyor ya bakıyorum yumurta yapışmış düşün
Oyy nasil kasiniyordur o sinir bozar:(
Keratin cok zararli bir sey . Keratinki yaptirsan. Diplerine .
Hemde nasıl kaşınıyor gece coşuyor resmen saçım

Keratin ne cnm saçı besleyen spreyleri mi diyorsun
Yok o degil canim. Saçın düz kalması için 6 ay kuaforlerde yapiliyor.
Kimyevi madde . Turkce ne bilmiyom
0 oy
önce (920 puan) tarafından

image

bu tarak bit ve yumurtasını çıkarıyır banyoda bit şampuanını sürdükten sonra 30 dk tara 3 gün tekrarla
Aynisi var cnm yok geçmiyor geçen sefer şampuan ve tarak ile direk bitti simdi bitmiyor
0 oy
önce (232 puan) tarafından
Kizzzz nerden bulaştı anam 
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Kuaförle konuşsan bilgisi olur.
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından
Önceki temmuz ayında ameliyat olucam duş yasak diye o kadar kısa kestirmiştim ki aylarca toka ile baglayamadim şu an baya omuzlarımdan aşağı 1 senede epey uzamış olur 
0 oy
önce (1,461 puan) tarafından
Şöyle yapmanız gerekiyor bit sampuanini 10 gün kadar kullanin 14 gün ara verin sonra 10 gün daha kullanin bit yumurtalarinin kuluçka süresi 15 gün civarı tekrar canlanma ihtimaline karşı 14. Günden itibaren onlara fırsat vermeden önünü kesmeniz gerekiyor. Bu süreçte her gün düzenli saçınızı bit tarağı ile tarayın. Tarak dişlerinin çok sıkı olması gerekiyor eğer sık değilse iple sıklaştırın 
0 oy
önce (1,579 puan) tarafından
Paranit paranit paranit bunun üzerine tanımıyorum trendyol'dan al 2 şişe mi alacaksın artık 3 şişe mi alacaksın benim saçım anca bununla kendine geldi bana da birinden bulaşmıştı paranit ile 2 haftada tamamen kurtuldum, ucuz marka sakın alma paranit yumurtaları da kurutuyor, diğerleri yumurtaları kurutmuyor, iki günde bir paranit kullan kurtulacaksın
0 oy
önce (4,347 puan) tarafından
Bende sirkeden cok bit vardi gecen sene oglumdan bulasmis tesaduf yakalamistim ensemde. Bitleri bogan yaglar var eczanede sor verir miradermdi galiba. Onu sacina sikıp 8 saat bekletiyosun. Oluyo hepsi ztn snra gunde 3 4 kere tutam tutam ayirip tara. Ben boyle 3 4 gunde tamamen kurtuldum. Hemde sacim belime kadardi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 597 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Elfisya (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.