+1 oy
236 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar özür dilerim fikrinize ihtiyacim var evlenmeden önce 3 sevgilimle ön sevişme yaşadım ilişki hicbir anlamda olmadi evlendikten sonra bunlari takinti yaptim kirli ve asagilik hissettim esimede anlattim dayanamayip oda bana unut benimde oldu mutlu olmak istiyorum dedi ama ben bu ruh halinden cikamiyorum esimi zor durumda birakmisim gururuyla onuruyla oynamisim gibi geliyo hayatim kabusa döndü hep aklimda bunlar var terapide aliyorum işe yaramiyo esim cocukra istiyo ama kendimi annelige layik hissetmiyorum nolir yardim edin napmaliyim siz olsaniz napardiniz

6 Cevaplar

+3 oy
(6,646 puan) tarafından
Vicdanen rahat değilsin. Terapi işe yaramaz o yüzden. Bol bol tövbe et gerekirse gece gündüz. Namaz kıl sürekli kuran oku zikir çek Allaha yönel 

Bu arada neden eşine söyledin? Dinimizde bile eşten önce olan hatalarınızı söylemeyin diyor yanlış bilmiyorsam 
(2 puan) tarafından
Eşim ayrılmak istemedigini sonuçta ilk cinsel birlikteligimin onunla oldugunu gecmişteki hatalari unutamami söyledi bu histen cikamiyorum kirlilik hissi çok kötü rabbim kimseye vermesin o yaşlarda aklım neredeymiş keşke arkadaşlarıma uymasaydım böyle şeyleri normalleştirmeseydim
(6,646 puan) tarafından
Ben sana ne diyorum sen hala eşim diyorsun
(2 puan) tarafından
Allaha çok tövbe ettim namazlarimi kildim adak kestim
(6,646 puan) tarafından
Tamam namazlarını kılmaya devam et dua et sürekli zamanla geçer allahın izniyle
(3,295 puan) tarafından
Ice Queen denilebilecek herseyi demiş. Toplq kendini lutfem, insaniz hata yapabiliriz, onemli olan farkina varip.tovbe etmek. Rabbim affediyor samimo tovbeyi, sende unutup onune bakacaksin. Seytanin vesvesesine dusmeyeceksin.
-Reklam-
+1 oy
(6,266 puan) tarafından
Keşke eşine anlatmasaydin erkek yaptığı zmn bişey olmaz derler inşallah birgün bu sebepten seni suçlama kötu laf kullanmaz bol bol tövbe et namaz kıl Allah'a yonel
(2 puan) tarafından
Onunda olmuş o takmiyo  ben kendimi pislik gibi hissediyorum
(6,266 puan) tarafından
O kendinkini sıkıntı yapmaz ztn lütfen daha fazla eşine anlatma
(2 puan) tarafından
Ya bana hakkini helal etmezse çok korkuyorum
(536 puan) tarafından
O da yapmış ama o zaman seninde ona hakkını helal etmeme hakkın var
+1 oy
(6,452 puan) tarafından
Tövbe et ve Allah'a sığın elhamdülillah pişmansin bu en güzeli rabbim sonsuz merhamet ve şefkat sahibidir geçmişe bı daha geri donmemek üzere sünger çek kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 
(2 puan) tarafından
Ne tövbeler ettim gözyaşlarıyla ama sanki beni kimse kabul etmezmişde ben eşime kendimi kakalamışım gibi hissediyorum sürekli çok caresizim
(6,452 puan) tarafından
Üzülme eğer eşine güvenin tam ise kalbini ferah tut çünkü rabbim hiç bir zaman kullarına zulmetmez onlar kendi kendine zulmeder
0 oy
tarafından
Ne zamandir evlisin? zamanla gecer bu hislerin. kocana asik oldugunu dusunmuyorum
(2 puan) tarafından
16 ay oldu ama nerdeyse 10 yıldır hayatimda kocamı çok seviyorum inanki
tarafından
10 yil onceki meseleyi de unut be kizim kaldi ki kocan da pek masum degilmis. Sen onlari ozluyor musun yoksa
(2 puan) tarafından
Hayır eşime cok aşıgım iyiki eşim olmuş diyorum digerlerini hatirlamak bile istemiyorum hataydi benim icin ben sadece yaşadıklarımdan pismanlik duyuyorum
0 oy
(1,513 puan) tarafından

Canım benim Allah öyle affedici bağışlayıcı ki, tövbe et. Eşine anlatman kesinlikle doğru değildi onuda belirteyim. Çünkü eşine söyleyerek onuda günahına ortak ettin.  

Terapiye hiç gerek yok. Evlilik ve doğum o kadar hayırlı ki bu dünyadaki günahlarına keferattir ❤️☺️ 
Güzel güzel namazlarını kıl , ibadetlerini yerine getir, bol bol sadaka ver  ve Allah'a tövbe et canım ❤️ Hiç birşeyin kalmayacak feraha kavuşacaksın Allah'ın izniyle elhamdülillah ☺️❤️ 
Birde evinde sesli bir şekilde bakara suresi, inşirah suresi , yasini şerif aç dinle bol bol .
Allah vicdanına ferahlık versin inşallah ❤️ hamile halimle sana tüm kalbimle dualarımı gönderiyorum 
(2 puan) tarafından
Allah sizden razı olsun inşallah bebeginizi saglıkla kucaginiza alirsiniz
(1,513 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️ lütfen sende kendine gel artık . Bu kadar kendini yıprattığın yeter canım ❤️
0 oy
(696 puan) tarafından
Canım nıye böyle bir hata ettın? Eşine neden söyledin onu diyorum. Bence sen duygusal olarak çok zayıfsın. Şeytan senı kandırmış ve eşine anlatmışsın. Madem intiharı düşünecek kadar pişmansın ve eşine bilmesi gerekir dişüncesiyle anlattın daha evlenmeden önce anlatacaktın. Evlendikten sonra anlatılmaz. O artık senin ebedi sırrın olmalı. Eşinin öğrenmesi ilerde yaşayacağınız sorunların yapı taşlarını inşa etmekten başka bir şey değil Eşin şuan için seni tesellı edıyor pişmanlığını görüyor ama adamın içini bilemezsin. Ve zaman ilerledikçe keşke anlatmadaydım diceksin ınsallah yuzune vurmaz ki vurmasa da hissettirecektir belki
(2 puan) tarafından
Evlenmeden önce hic bunlari takinti yapacagim aklima grlmezdi sonucta iliski yaşamadım diyodum cinsellik olarak bile görmüyodum ki coktan unutmustum 1 yıl sonra böyle bi vesvese düştü icime bunlari yasayacagimi bilseydim hic evlenir miydim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 483 göst.
+2 oy
0 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,439,285 soru

23,663,029 cevap

309,088 kullanıcı